2N Ovipuhelimet

2N Ovipuhelimet

Luodaan tulevaisuus

2N on ollut alan innovaatioiden eturintamassa ja kehittänyt maailman ensimmäisen IP-ovipuhelimen vuonna 2008 ja ensimmäisen LTE / 4G-ovipuhelimen kymmenen vuotta myöhemmin. 2N tuotevalikoimaan kuuluvat ovipuhelimet, vastauskojeet ja kulunvalvontajärjestelmät. 2N on erikoistunut asuin- ja toimistosektoreihin ja heidän tuotteet ovat Bluetooth-, älypuhelin- ja tablet-yhteensopivia.

2N IP-sisäpuhelimet sekä kulunvalvonta- ja vastausyksiköt ovat ihanteellisia ammattimaisille turvajärjestelmille kaupallisissa- ja asuinsektoreissa.

Miksi 2N?

  • Osa Axis Communications AB:ta
  • 30 vuotta markkinoilla
  • Yli 12 vuoden kokemus IP-ovipuhelimista
  • 3 vuoden takuu tuotteille
  • Laaja integraatiomahdollisuus
  • Maailman ensimmäinen LTE-ovipuhelin valmistaja2N IP-ovipuhelimet

2N Intercom -portfolio koostuu IP-sisäpuhelimista, joilla on yhteinen ohjelmistoalusta, joka perustuu omaan käyttöjärjestelmään. Tuotevalikoima koostuu vain äänentoistolaitteista erittäin kestäviin hätäpuhelinmalleihin ja alan johtaviin huippuluokan ovipuhelimiin Suurin osa malleista voidaan varustaa HD ONVIF -yhteensopivilla kameroilla, huippuluokan ääni- tai kulunvalvontatekniikoilla mukaan lukien RFID, Bluetooth tai biometrinen. 2N IP-pohjainen ovipuhelin -tuotevalikoima käyttää uusinta Internet-protokollan osoitetekniikkaa, joka mahdollistaa äärimmäisen joustavuuden ja integraation IP-järjestelmien välillä, kun sisäpuhelimet kytketään tavallisen LAN-, WAN- tai verkkopohjaisen viestinnän kautta.

2N IP-vastausyksiköt

2N tarjoaa korkealaatuisia tyylikkäitä monitoimivastausyksiköitä, jotka sopivat mihin tahansa sisustukseen. Yhdessä 2N IP-Ovipuhelinten kanssa saat kattavan järjestelmän oviviestintään. 2N vastauskojeet ovat paitsi käytännöllisiä myös esteettisesti miellyttävä lisävaruste kotiisi. Saatavana mustana tai valkoisena.

2N Access Units

2N Access Unit on puhtaasti IP-tekniikkaan perustuva kulunvalvontalaite. Se yhdistää perinteisen ohjauksen ja edge- laitteistojen toiminnot yhdessä yksikössä, joka tukee erityyppisiä tunnistetietoja: PIN-koodi, RFID-kortit, Bluetooth, sormenjälki tai RFID: n yhdistäminen Bluetoothin ja näppäimistön kanssa. Yksi Ethernet-kaapeli, PoE & lukko, REX, suoraan laitteeseen kytkettävä ovikontakti tekevät asennuksesta yksinkertaisen. Konfigurointi tapahtuu web-käyttöliittymän kautta. Tällainen arkkitehtuuri vähentää merkittävästi työn asentamiseen, kaapelointiin ja ylläpitoon liittyviä kustannuksia.

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.