2N ® IP Style video-ovipuhelin - ovelle kuin ovelle

2N ® IP Style video-ovipuhelin - ovelle kuin ovelle

2N Intercom -portfolio koostuu IP-sisäpuhelinmalleista, joilla on yhteinen ohjelmistoalusta, joka perustuu omaan käyttöjärjestelmään. Tuotevalikoima koostuu vain äänentoistolaitteista erittäin kestäviin hätäpuhelinmalleihin ja alan johtaviin huippuluokan ovipuhelimiin Suurin osa malleista voidaan varustaa HD ONVIF -yhteensopivilla kameroilla, huippuluokan ääni- tai kulunvalvontatekniikoilla mukaan lukien RFID, Bluetooth tai biometrinen. 2N IP-pohjainen ovipuhelin -tuotevalikoima käyttää uusinta Internet-protokollan osoitetekniikkaa, joka mahdollistaa äärimmäisen joustavuuden ja integraation IP-järjestelmien välillä, kun sisäpuhelimet kytketään tavallisen LAN-, WAN- tai verkkopohjaisen viestinnän kautta.

Vuoden 2021 CE Pro BEST Product Award -palkinnon voittaja CEDIA Expossa. Upouusi Style videopuhelimemme 10′′ kosketusnäytöllä on suunniteltu kääntämään päät minkä tahansa korkealaatuisen asuin- tai toimistosisäänkäynnin kohdalla. AXIS ARTPEC-7 -prosessorilla, full-HD-kameralla ja WaveKey-tekniikalla täytettävä 2N ® IP Style määrittelee sisäpuhelinten tulevaisuuden vuosiksi eteenpäin.

TULEVAISUUDEN KAMERA

Tehosta projektejasi sisäpuhelimella, joka pystyy käsittelemään useita samanaikaisia Full HD -virtoja ja jossa on 5 MPx:n siru. Se tukee WDR:ää ja tarjoaa värikuvan myös heikossa valaistuksessa.

NOPEIN MOBIILIPÄÄSYHALLINTA 

Luota kehittyvään WaveKey-tekniikkaamme. Avasimme oven onnistuneesti 15 000 kertaa 100 eri puhelimella. Olemme siis varmoja, että 98 %:ssa tapauksista avaamme oven alle 1 sekunnissa.

PREMIUM 10" NÄYTTÖ

Näytön äärimmäinen kirkkaus takaa erinomaisen luettavuuden myös suorassa auringonvalossa. Voit myös valloittaa käyttäjät välittömällä vastauksella ja sujuvalla animaatiolla.

IP65- JA IK08-SERTIFIOINTI KESTÄVYYS

Älä mene lankaan täysin lasitetusta pinnasta. 2N® IP Style kestää helposti rankkasadetta, pölyistä ympäristöä ja jopa ilkivallan hyökkäyksiä.

ILO ASENTAA

Kehitimme yhdessä kanssasi uuden asennusmekanismin. Patentoidun kallistusjärjestelmän ansiosta sinulla on molemmat kädet vapaana työskennelläksesi kaapeleiden kanssa.

MUOKKAA KÄYTTÖJÄRJESTELMÄSTÄ PROJEKTISIIN

Valitse kahdesta eri tavasta näyttää sisäpuhelimen käyttöliittymä. Täytät kerros- tai toimistorakennusten erityispiirteet ja muokkaat käyttökokemuksen täydelliseksi.

HÄIKÄISEVÄ ILME

Onko rakennuksen sisäänkäynnissä suuri marmoripäällysteinen pinta tai moderni maalaismainen metalli? 2N ® IP Style korostaa arkkitehtonisesti kiehtovimmankin rakennuksen suunnittelua.

Ominaisuudet ja hyödyt

  • Tulevaisuuden kamera
  • Premium 10 '' näyttö
  • Nopein mobiilikäytön hallinta
  • IP 65- ja IK08 -sertifioitu kestävyys
  • Mukauta käyttöliittymää projektillesi


ASUINRAKENNUSHANKKEET - LUO POIKKEUKSELLINEN RATKAISU

Luota 30 vuoden kokemukseen ja kymmeniin tuotteisiin, jotka ovat muuttaneet markkinoita, seuraavassa asuntoprojektissasi. Katso, miksi sinun kannattaa tehdä yhteistyötä erityisesti meidän kanssamme ja inspiroidu ratkaisuistamme.


WAVEKEY - MARKKINOIDEN LUOTETTAVIN MOBIILIYHTEYS

Vie mobiilin kulunvalvontajärjestelmien standardit aivan uudelle tasolle kanssamme. Tutustu WaveKey-tekniikkaan.


KULUNVALVONTAJÄRJESTELMÄ - VARMISTA SISÄÄNKÄYNTI MIHIN TAHANSA RAKENNUKSEEN

Olemme suunnitelleet ainutlaatuisen IP-kulunhallintaratkaisumme, jotta voit hyötyä siitä. Et tuhlaa arvokasta aikaa, säästät rahaa, eikä sinun tarvitse huolehtia hallinnosta.

Täydentäviä tuotteita


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.