Themo - älykäs lämmityksen pörssiosähköohjaus

Themo - älykäs lämmityksen pörssiosähköohjaus

Älykäs termostaatti, joka huomioi pörssisähkön hinnan

Älykkään ohjauksen ansiosta Themo pitää huoneesi lämpimänä silloin kun sitä tarvitaan ja pienentää sähkölaskuasi keskimäärin 32,5%. Themo pienentää lämmityslaskua keskimäärin 8€/m2 vuodessa. Optimoidun kulutuksen ansiosta myös hiilijalanjälkesi pienenee. Themo on yhdistelmätermostaatti, joka soveltuu parhaiten suorasähköiseen lattia- ja kattolämmitykseen. Osta Themosi täältä - paketoimme eri määrät helposti ostettaviksi paketeiksi.

Nyt saatavana myös DIN-kiskoon asennettavana! Osta heti tästä tai kysy lisää eri vaihtoehdoista esimerkiksi vesivaraajan tai porealtaan ohjausvaihtoehtoja meiltä info@smartecno.fi.


Lattia lämpimäksi edullisella pörssisähköllä

Themo on ensimmäinen digitaalinen termostaatti, joka huomioi kotisi lämmitysprofiilin lisäksi sähkön pörssihinnan.

Themon älykkäiden kulutuspäätösten ansiosta käytät enemmän uusiutuvaa energiaa ja maksat lämpimästä lattiasta sähkönmyyjälle keskimäärin 32 % vähemmän. Samalla pienennät myös hiilijalanjälkeäsi.

Themo auttaa optimoimaan myös niiden kuluttajien kustannuksia, jotka ostavat sähkönsä kiinteän hinnan mukaan. Termostaatti oppii luomaan käyttäjän lämmitystarpeiden perusteella kaikkein optimaalisimman lämmitysaikataulun. Lattialämmityksen lisäksi Themo soveltuu mm. kattolämmitykseen.Paras ratkaisu edullisempiin lämmityskustannuksiin

Pienemmät sähkölaskut:

Themo ottaa lämmityksessä huomioon sähkön markkinahinnan. Jos ostat sähköä pörssihinnoitellusti, sovellus tarkkailee sähkön hintaa ja valitsee edullisimman ajan lämmittää sekä optimoi lämmitysajan.

Ympäristöystävällinen:

Themo työskentelee luonnon hyväksi pyrkien lämmittämään huoneitasi silloin, kun sähköverkossa on tarjolla eniten uusiutuvaa energiaa.

Joustava:

Themo ottaa huomioon päiväohjelmasi. Voit laatia henkilökohtaisen lämmitysaikataulusi ja merkitä, milloin olet kotona ja milloin poissa.

Tietoa reaaliajassa:

Vaikka Themo onkin ensisijaisesti tarkoitettu lämmityskustannusten optimointiin, voit hyödyntää sen tarjoamaa tietoa myös muihin tarkoituksiin. Reaaliaikaiset sähkön hinnat kertovat, milloin on edullisin hetki käyttää muita paljon sähköä kuluttavia kodinkoneita. Themon LED -valo ilmoittaa värin perusteella tämänhetkisen pörssihinnan.

Tiedot turvallisesti suojattuina:

SSL-salauksen ansiosta kaikki tiedot ovat turvallisesti suojattuina ja Sinun ei tarvitse olla huolissasi niiden joutumisesta vääriin käsiin.

CE-sertifioitu:

Themolla on CE-merkintä, joka tarkoittaa, että termostaattimme täyttää kaikkia Euroopan Unionin vaatimukset.

Älykäs kulutus

Älykäs kulutus ei tarkoita mukavuudesta tinkimistä. Se merkitsee tehokkaampaa kulutusta, mukavuutta ja pienempää hiilijalanjälkeä. Innovatiiviseen ratkaisuun investoimalla varmistat, että perustarpeittesi tyydyttämiseen käytetään mahdollisimman vähän uusiutumattomia luonnonvaroja.


Etäohjaus mobiililaitteella

Tarkkaile hintaa

Sähkönhinnan näkymä tarjoaa sinulle hintatietoa reaaliajassa. Saat hyödyllisen katsauksen tämän hetken hinnasta ja lähituntien hinnanvaihteluista.

Lämmitysohjelmien ja laitteiden näkymä

Mobiilisovelluksen kautta näet kaikki laitteesi yhdestä paikasta. Sinulla on aina reaaliaikainen tieto huoneiden lämpötiloista ja laitteiden tilasta.

Helposti hallittavissa

Avaa sovellus, valitse huone ja säädä lämpötila haluamaksesi. Muutamalla painalluksella sinulla on jokaisen Themolla varustetun huoneen hallinta käsissäsi.

Lämmityksen ajastaminen käyttötarpeen mukaan

Lämmitysaikataulun säätö mahdollistaa lämmityksen ajoituksen oman päivärytmisi mukaan. Näin lattiasi on lämmin, kun tarvitset ja optimoitu, kun olet poissa

Helppo käyttöönotto

Termostaatin asennukseen menee n. 15 min ammattitaitoiselta sähköasentajalta. Themon mobiilisovellus opastaa konfiguroinnin kohta kohdalta.

Themo maksaa itsensä takaisin

Lämmityskustannusten pienentämisen vuoksi ei tarvitse palella. Themon avulla säästät sekä energiaa että rahaa.

Themo pienentää lämmityslaskua keskimäärin 8€/m2 vuodessa. Jos kylpyhuoneesi on 8 m2, säästät oletettavasti 64 € vuodessa. Jos talosi pääasiallinen lämmitysmuoto on sähköinen lattialämmitys, voit säästää satoja euroja vuodessa. Sähköisellä lattialämmityksellä lämmitetyssä pientalossa pienennät hiilijalanjälkeäsi arviolta keskivertoisen farmariauton päästöjen verran, joka on n. 2270kg hiilidioksidipäästöjä vuodessa (lähde: Trafi).

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.