Osallistu arvontaan tilaamalla uutiskirje
* vaaditut tiedot

Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain painamalla 'unsubscribe'-linkkiä uutiskirjeen alareunassa.

Käytämme markkinointialustana Mailchimp:ä. Lue lisää Mailchimp:n tiedonkäsittelystä

ARVONTA! 

Philips Hue älyvalaistus on saapunut Smartecnon verkkokauppaan. Sen kunniaksi laitamme arvonnan pystyyn ja yksi onnekas voi voittaa Philips Hue -aloituspaketin (arvo 199,95€)! Lisätietoa aloituspaketista löydät täältä Hue aloituspaketti.

Osallistut arvontaan tilaamalla uutiskirjeemme täyttämällä tietosi yllä olevaan tilauslomakkeeseen. 

Psst! Saat toisen arvontalipukkeen, kun osallistut myös arvontaan tykkäämällä Facebook sivustamme ja kommentoimalla arvontajulkaisuun kenen ystäväsi kotia Philips Hue -valaistus piristäisi. Saa jakaa!

Arvomme aloituspaketin 01.05.2021. Aloituspaketti arvotaan Facebookissa ja verkkosivujen kautta osallistuneiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan Facebookin yksityisviestillä ja/tai sähköpostilla, riippuen osallistumiskanavasta. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima tai hallinnoima eikä Facebook ole mitenkään osallisena arvontaan. Arvonnan ehdot löydät osoitteesta https://www.kotiautomaatiokauppa.fi/fi/sivu/arvonta

Onnea arvontaan!


Arvonnan ehdot:

1. Järjestäjä 

Smartecno, y-tunnus 2784467-6, www.kotiautomaatiokauppa.fi 

2. Arvontaan osallistuminen 

Arvontaan voi osallistua kahdella tapaa ja yhteensä kahdella arvontalipukkeella (yksi arvontalipuke/osallistumistapa): 

Tilaamalla Smartecnon uutiskirje osoitteessa https://www.kotiautomaatiokauppa.fi/fi/sivu/arvonta. Tykkäämällä Smartecnon Facebook-sivusta/postauksesta/? Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteiden ostamista. Arvontaan eivät voi osallistua Smartecnon työntekijät eikä heidän perheenjäsenensä. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.  

3. Arvonnan ajankohta 

Osallistumisaika on 07.04.2021 – 30.04.2021, jonka aikana arvontaan osallistuminen on mahdollista kohdassa 2 mainituilla tavoilla. Arvonta-ajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Vastuu osallistumisen onnistuneesta lähettämisestä arvonta-aikana on osallistujalla. Arvonta suoritetaan 01.05.2021. 

4. Palkinnot ja ehdot  

Philips Hue -aloituspakkaus, jonka arvo on 199,95€. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. 

Voittaja valitaan arvonnalla käyttäen arvontaohjelmaa ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti riippuen osallistumiskanavasta, joko sähköpostitse tai Facebookissa yksityisviestillä. 

Smartecno saa ilmoittaa voittajan nimen sosiaalisen median kanavissaan rehellisen ja läpinäkyvän arvonnan nimissä ilman arvonnan voittajan erillistä suostumusta. 

Jos voittajaa ei tavoiteta sähköpostilla tai yksityisviestillä 48h sisällä, on Smartecnolla oikeus arpoa uusi voittaja. 

6. Palkintojen toimittaminen 

Palkinto toimitetaan postitse voittajalle ilman erillisiä toimituskustannuksia. Smartecno postittaa palkinnon voittajalle. Huom! Palkinto postitetaan vain postiosoitteisiin Suomessa. Järjestäjä ei vastaa pakettien mahdollisista toimitusviivästyksistä, jotka johtuvat järjestäjästä riippumattomista syistä. 

Kaikki arvontaan osallistuvat vapauttavat Smartecnon vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.  

7. Hallinnointi ja vastuu 

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Arvontaan osallistuvat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista. Arvonnan sääntöjen lisäksi Smartecno ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä palveluja koskevia sääntöjä. 

Nämä säännöt ja Smartecnon perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Smartecnolla oikeus hylätä osallistuminen. 

Smartecno pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. 

8. Henkilötietojen käsittely 

Osallistujien henkilötietoja käsitellään Smartecnon rekisteriselosteen ehtojen mukaisesti. 

9. Arpajaisvero 

Järjestäjä maksaa palkinnoista aiheutuvat mahdolliset arpajaisverot.