Ovipuhelimet

Ovipuhelinjärjestelmät älykkääseen kotiin

Älyjärjestelmä lisää kodin turvallisuutta ja käytännöllisyyttä ja tekee asumisesta helpompaa ja mukavampaa. Suunnittelemme kodin älyjärjestelmät aina tarpeen mukaan ja aluksi järjestelmä voi sisältää esimerkiksi perusratkaisut, joita voi myöhemmin helposti laajentaa ja päivittää. Suunnitellessamme Smartecno-järjestelmää kotiisi, otamme huomioon tarpeidesi lisäksi järjestelmän helppokäyttöisyyden ja energiatehokkuuden. Järjestelmät voidaan asentaa myös jälkikäteen, vanhaankin kohteeseen. Suunnittelemme ja asennamme älykkäät järjestelmät kotiisi. Ota yhteyttä ja me suunnittelemme sinulle toimivamman ja paremman kotiarjen.

Ovipuhelinjärjestelmät turvallisuuden ja käytännöllisyyden maksimointiin

Monia kodin asioita voidaan automatisoida, kuten valaistus, lämmitys ja ilmanvaihto. Kodin turvallisuutta voidaan parantaa älykkäällä murtosuojauksella ja asentamalla ovipuhelin. Smartecno-järjestelmä mahdollistaa lähes kaikkien kodinlaitteiden hallinnan helposti. Ovipuhelinjärjestelmät voidaan yhdistää älypuhelimeen ja tablettiin ja käyttäjä voi tarkistaa omalta sohvalta tai takapihalta, kuka ovella on. Ovipuhelinjärjestelmä lähettää ilmoituksen puhelimeen tai tablettiin heti, kun ovikello soi ja se lähettää tulijasta videokuvaa. Sovelluksen avulla ovella olevan henkilön kanssa voi keskustella ja ovi voidaan avata sähkö- tai älylukon avulla. Ovipuhelinjärjestelmä toimii iOS- ja Android mobiililaitteiden kanssa ja netin kautta toimivaan ovipuhelimeen voi vastata mistä tahansa, vaikka ei olisi edes kotona. Voit esimerkiksi päästää tavarantoimittajan kotiisi ja järjestelmästä riippuen, myös tarkkailla, mitä kävijä tekee oven avaamisen jälkeen. Ovipuhelin on myös varustettu liiketunnistimella ja käynnistää hälytyksen ilman, että kävijä soittaa ovikelloa. Ovipuhelinjärjestelmä on helppokäyttöinen kaikenikäisille ja sillä voi esimerkiksi karkottaa murtovarkaat käynnistämällä kovaäänisen sireenin.

Tarjoamme palveluita kattavasti yksityisasiakkaille, yrityksille, taloteollisuudelle ja urakoitsijoille

Palvelemme sekä yksityisasiakkaita ja tarjoamme myös taloteollisuudelle ja urakoitsijoille koulutusta Smartecno-järjestelmän suunnitteluun ja asennukseen. Meiltä saat kaikki järjestelmiin liittyvät tuotteet ja palvelut, myös käyttöönotot, opastukset ja koulutukset. Helpotamme siirtymistäsi älykotiin ja teemme älykotiratkaisuista arkeasi helpottavan ja turvallisuutta parantavan järjestelmän. Suunnitellessasi ja toteuttaessasi älykotiratkaisut ja ovipuhelinjärjestelmät kauttamme, saat asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua ja tuotetukea. Olemme pieni yritys, kattavalla päämiesedustuksella ja edelläkävijä asiakkaiden tarpeiden ymmärtämisessä.