Yksityistaloudet:

Nyt sinullakin on mahdollisuus saada nykyaikainen kodinohjaus- järjestelmä kotiisi. Smartecno järjestelmä suunnitellaan aina sinun tarpeittesi mukaan, helppokäyttöisyys ja viihtyvyys huomioiden. Kodinohjausjärjestelmä on moderni tapa lisätä kodin toimivuutta, viihtyisyyttä, turvallisuutta ja ennen kaikkea energiatehokkuutta. 

Smartecno järjestelmä mahdollistaa lähes kaikkien kodin laitteiden ohjaamisen ennalta suunnitellulla tavalla - vaikka vain yhtä nappia painamalla kotiin saavuttaessa tai sieltä poistuttaessa.

Voit itse määritellä haluamasi lähtötason jota voidaan laajentaa tulevaisuudessa tarpeittesi mukaan.

Olipa kyseessä uudisrakentamisesta tai jälkiasennuksesta, muutos älykkääksi kodiksi onnistuu helposti missä tahansa asunnossa.

Automaatiojärjestelmämme voidaan asentaa vanhaankin kohteeseen ilman johdotuksia koska järjestelmämme käyttää hyväkseen kodin nykyistä sähköverkkoa. Lisäämme ainoastaan käytön mukaiset kytkentämodulit kytkentärasioihin, jotka yhdistetään automaattisesti sähkökeskukseen asennettaviin moduleihin. 

Päätös, suunnittelu, asennus, käyttö - näin kätevästi ja nopeasti voit nauttia uudesta älykkäästä kodistasi.


Teollisuusasiakkaat ja urakoitsijat:

Taloteollisuudelle ja urakoitsijoille tarjoamme  koulutukset Smartecno järjestelmän suunnitteluun ja asennukseen sekä tarvittaessa myös soveltuvat cad-järjestelmät. Palveluumme kuuluu täydellinen tilaus-toimitusketjun hallinta niin, että toimitamme talokohtaiset komponentit ja keskukset suunnitelmineen sovittuna aikana työmaalle tai varastoonne, jolloin varastointitarve poistuu ja pääomaa voidaan vapauttaa muuhun käyttöön.

Smartecno järjestelmä auttaa esimerkiksi massiivihirrestä valmistavia hirsitalotehtaita pienentämään tarvittavien työstöjen määrää hirsissä, koska ”data” liikkuu olemassaolevassa sähköverkossa ja kytkimet sekä anturointi voidaan toteuttaa myös langattomalla EnOcean teknikalla.

Smartecno järjestelmän avulla parannat yrityksesi tuottavuutta ja saat kilpailuetua kilpailijoihisi nähden. Lisäksi voit markkinoida tuotteitasi potentiaalisille asiakkaillesi energiaa säästävinä ja asumismukavuutta lisäävinä järjestelminä, jotka maksavat itsensä takaisin vuosien mittaan pienentyneiden energialaskujen myötä ja lisääntyneenä asumismukavuutena sekä turvallisuutena. 


Asennus ja jälleenmyynti:

Tarjoamme kattavan verkoston Smartecno järjestelmien asennukseen. Tarvittaessa saat meiltä kokonaistoimitukset avaimet käteen pakettina.

Käytettävissämme on maanlaajuinen verkosto jälleenmyyjiä sekä asennusliikkeitä, joita myös koulutamme säännöllisesti.

Laajennamme verkostoamme jatkuvasti - Kiinnostuitko? Ota ihmeessä yhteyttä niin katsotaan yhdessä miten voimme aloittaa yhteistyön. 


Jatkokehitys ja muutokset:

Kodinohjausjärjestelmiemme keskeisenä ajatuksena on avoimmuus ja laajennettavuus. Järjestelmä voidaan aluksi rakentaa sisältämään vain perusjärjestelmän ja pakolliset komponentit. Alkuinvestointi perusjärjestelmään on aina edullinen. Siksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden päivittää ja laajentaa järjestelmää.

Avoin ja joustava järjestelmän rakenne tekee muutoksista ja laajentamisesta helppoa. Osa pienemmistä muutoksista on mahdollista myös tehdä itse. Ammattimiestä tarvittaessa tarjoamme luonnollisesti paikallisen asennuspalvelun aina yhteistyö- kumppaniemme kautta.

Seuraamme jatkuvasti teknistä kehitystä alalla ja olemme apunasi oman järjestelmäsi jatkokehityksessä. 

Ole rohkeasti yhteyksissä uusien tarpeiden tullessa. Suunnitellaan yhdessä parempi toimivuus kotiisi.

Yhteydenottolomake