Verkkokaupan toimitusehdot:


VOIMASSA

alkaen 29.06.2017


TUOTTEIDEN HINNAT

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.


TILAAMINEN

Verkkokaupan tuotteet tilataan Smartecnon verkkokaupasta osoitteessa www.kotiautomaatiokauppa.fi. Tilaus tehdään valitsemalla tuotteet ja OSTA painikkeella siirretään valitut tuotteet ostoskoriin.


TILAUSVAHVISTUS

Tilausvahvistus toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli asiakas huomaa tilausvaiheessa virheen, tulee asiakkaan ottaa viipymättä yhteys myyjään.


ASIAKASTIETOJEN KÄSITTELY

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.


MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Maksaminen tapahtuu verkkokaupassa valittavien maksutapojen mukaan. Asiakas valitsee näistä tavoista haluamansa maksutavan.

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet

Verifone maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Verifone on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Finqu Pay on Verifone Finland Oy:n (y-tunnus 0943819-9) ylläpitämä palvelu.


TOIMITUSTAVAT JA KULUT

Tilauksesi toimituskulut näet tilausvahvistuksessa. Toimitamme tilaukset sopivinta toimitustapaa käyttäen. Asiakas valitsee tilaukselle toimitustavan valittavissa olevista toimitustavoista.


TOIMITUSAIKA

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-15 vrk. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan tuotteen tiedoissa tai ilmoitamme niistä erikseen asiakkaalle sähköpostitse.


PALAUTUSEHDOT

Kuluttajana/ yksityisasiakkaana sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitus tulee toimittaa yrityksemme sähköpostiosoitteeseen. Tuote tulee palauttaa toimittajalle 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.


Palautusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta. Palautusoikeus ei koske nopeasti pilaantuvia tai vanhentuvia tuotteita.


LUNASTAMATON PAKETTI

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset sekä muut mahdollisesti syntyneet kulut.


ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun viipymättä ilmoittaa virheestä, viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti. Jos paketti on vioittunut rahdin aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio rahdin toimittajalle.

Yhteydenottolomake