Smartecno ja kotiautomaatiokauppa.fi

Smartecno on erikoistunut nykyaikaisten kotiautomaatiojärjestelmien ja verkkoratkaisujen suunnitteluun, maahantuontiin ja myyntiin.

Olemme sertifioitu digitalSTROM Distributor Partneri ja Doorbird Authorized Reseller, meiltä saat asiantuntevasti kaikki järjestelmiin liittyvät tuotteet ja palvelut sisältäen myös opastuksen sekä koulutuksen.

Toimitamme laajatkin kiinteistöhallintaratkaisut suunnittelusta opastukseen. 

Kotiautomaatiokauppa.fi verkkokaupastamme voit ostaa järjestelmiimme liittyviä komponentteja, myös lisäosia jotka voidaan asentaa ilman koulutuksen saanutta asentajaa.

Nyt sinullakin on mahdollisuus saada nykyaikainen kodinohjausjärjestelmä kotiisi. Smartecno järjestelmä suunnitellaan aina sinun tarpeittesi mukaan, helppokäyttöisyys ja viihtyvyys huomioiden. 

Kodinohjausjärjestelmä on moderni tapa lisätä kodin toimivuutta, viihtyisyyttä, turvallisuutta ja ennen kaikkea energiatehokkuutta. 

Smartecno järjestelmä mahdollistaa lähes kaikkien kodin laitteiden ohjaamisen ennalta suunnitellulla tavalla - vaikka vain yhtä nappia painamalla kotiin saavuttaessa tai sieltä poistuttaessa.

Voit itse määritellä haluamasi lähtötason jota voidaan laajentaa tulevaisuudessa tarpeittesi mukaan.

Olipa kyseessä uudisrakentamisesta tai jälkiasennuksesta, muutos älykkääksi kodiksi onnistuu helposti missä tahansa asunnossa.

Automaatiojärjestelmämme voidaan asentaa vanhaankin kohteeseen ilman johdotuksia koska järjestelmämme käyttää hyväkseen kodin nykyistä sähköverkkoa. Lisäämme ainoastaan käytön mukaiset kytkentämodulit kytkentärasioihin, jotka yhdistetään automaattisesti sähkökeskukseen asennettaviin moduleihin. 

Päätös, suunnittelu, asennus, käyttö - näin kätevästi ja nopeasti voit nauttia uudesta älykkäästä kodistasi.

Yhteydenottolomake