Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot:


VOIMASSA

alkaen 29.06.2017


TUOTTEIDEN HINNAT

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.


TILAAMINEN

Verkkokaupan tuotteet tilataan Smartecnon verkkokaupasta osoitteessa www.kotiautomaatiokauppa.fi. Tilaus tehdään valitsemalla tuotteet ja OSTA painikkeella siirretään valitut tuotteet ostoskoriin.


TILAUSVAHVISTUS

Tilausvahvistus toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli asiakas huomaa tilausvaiheessa virheen, tulee asiakkaan ottaa viipymättä yhteys myyjään.


ASIAKASTIETOJEN KÄSITTELY

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.


MAKSAMINEN

Maksaminen tapahtuu verkkokaupassa valittavien maksutapojen mukaan. Asiakas valitsee näistä tavoista haluamansa maksutavan.


MAKSUTAVAT

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy kotiautomaatiokauppa.fi.

Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu: 020-7535192
Sähköposti: kuluttaja@verifone.fi
www.verifone.fi.


Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, kotiautomaatiokauppa.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Verifone Finland Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Verifone Finland Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Verifone Finland Oy on myös maksun saaja.


Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Verifone Finland Oy (0943819-9) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Verifone Finland Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Verifone Finland

Ostamisen turvallisuuden kotiautomaatiokauppa.fi verkkokaupassa takaa Verifone Finland. Maksupalvelussa kaikki maksutiedot kuljetetaan aina suojattuna SSL-salatussa yhteydessä. Salauksesta kertoo selaimissa oleva lukko-symboli - mikään ulkopuolinen taho ei tällöin pääse käsiksi tietoihin. Verifone Finland ei myöskään tallenna mitään maksajan pankki-, kortti- tai henkilötietoja. Maksutiedot välitetään suoraan eteenpäin valitulle maksutavan tarjoajalle.


TOIMITUSTAVAT JA KULUT

Tilauksesi toimituskulut näet tilausta tehdessäsi sekä tilausvahvistuksessa. Toimitamme tilaukset sopivinta toimitustapaa käyttäen. Asiakas valitsee tilaukselle toimitustavan valittavissa olevista toimitustavoista.


TOIMITUSAIKA

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-15 vrk. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan tuotteen tiedoissa tai ilmoitamme niistä erikseen asiakkaalle sähköpostitse.


ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun viipymättä ilmoittaa virheestä, viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti. Jos paketti on vioittunut rahdin aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio rahdin toimittajalle.