AEOTEC - Z-wave+ USB-ohjain Z-Stick 7
AEOTEC - Z-wave+ USB-ohjain Z-Stick 7
AEOTEC - Z-wave+ USB-ohjain Z-Stick 7
AEOTEC - Z-wave+ USB-ohjain Z-Stick 7
AEOTEC - Z-wave+ USB-ohjain Z-Stick 7

AEOTEC - Z-wave+ USB-ohjain Z-Stick 7

59,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 59,90 €
sis. 24 % ALV
AEOTEC Z-Stick:llä voit hallita ja seurata mitä tahansa Z-Wave-laitetta tietokoneesta tai muusta yhdyskäytävälaitteesta
Toimitus 1-3 arkipäivää

AEOTEC - USB Controller Z-Stick Gen7

AEOTEC Z-Stick:llä voit hallita ja seurata mitä tahansa Z-Wave-laitetta tietokoneesta tai muusta yhdyskäytävälaitteesta.

Aeotec Z Stick Gen5 on Z-Wave-USB- dongle. Kun se liitetään isäntäprosessoriin, siitä tulee Z-Wave-viestintälaite, joka avaa zensys api (serialapi) -sovelluksen integroidun USB:n kautta. Tämän laitteen tarkoituksena on ensisijaisesti antaa isäntäprosessorille mahdollisuus hallita jopa 232 Z-Wave-laitetta Z-Wave-tekniikkaprotokollaa käyttämällä yksinkertaistaen samalla Z-Wave-verkon asennusta.

Aeotecin Z-tikku tekee tietokoneestasi Z-Wave-verkon sydämen, jonka avulla voit luoda etäverkon, joka pystyy hallitsemaan kaikkia Z-Wave-kotiautomaatiojärjestelmiä. Se sisältää akun ja yksinkertaisen painikkeen, jonka avulla minkä tahansa tietokoneen kytkeminen Z-Wave-verkkoon on helppoa ja kätevää. Plug-and-play-laite voidaan kytkeä tietokoneeseesi, kannettavaan tietokoneeseen, Maciin ja jopa sulautettuihin tietokonejärjestelmiin, kuten Raspberry Pi -laitteisiin, moduulien sisällyttämiseksi / sulkemiseksi pois tai yhteyden muodostamiseen mihin tahansa Z-wave laitteeseen jotka ovat löydettävissä verkostasi.

Tehokkain saatavilla oleva Z-Wave-USB-antenni, Z-Stick 7, on suunniteltu Aeotecin Z-Stick-tekniikan ja   Silicon Labsin 700-sarjan Z-Wave / Z-Wave Plus V2 -automaatiopinon päälle. Aeotecin sisäänrakennettu patentoitu teknologia on täysin uusi ja silti testattu ja se antaa voiman jo yli 300 000 automaatiolle ja älykkään kodin laitteistolle maailmanlaajuisesti. Nyt sen entisestään parannettu versio antaa tehoa ratkaisullesi. 

Z-Stick 7 on osa Aeotecin avaimet käteen -periaatteella varustettua laitteistovalikoimaa, joka on suunniteltu antamaan ratkaisujen valmistajat rakentamaan automaatioratkaisuja kehittämättä mukautettuja laitteistoja.

SmartStart käytössä

Asenna uudet laitteet sekunneissa. Z-Stick 7 tarjoaa alkuperäisen SmartStartin, mikä mahdollistaa uusien Z-Wave-laitteiden liittämisen järjestelmääsi yksinkertaisesti skannaamalla niiden QR-koodi SmartStart-yhteensopivan sovelluksen kautta.

Paikallinen hosting

Jos sitä ei ylläpidetä paikallisesti, automaatiojärjestelmäsi turvallisuus ja yksityisyys voivat olla vaarassa. Hallitse molempia käyttämällä avoimen lähdekoodin laitteistoa, kuten Raspberry Pi, ja Z-Stick 7 -ohjelmistoa isännöimään ja ohjaamaan automaatioasetuksiasi paikallisesti.

Jos pilvi hajoaa, niin myös useimmat automaatiojärjestelmät. Z-Stick 7:n avulla voit ohittaa pilviohjauksen ja -käsittelyn tarjoamalla paikallista käsittelyä ja auttamalla estämään Internet- ja pilvikatkosten aiheuttamia seisokkeja.

OMINAISUUDET :

 • Z-Wave USB - ohjain  
 • Luo oma Z-Wave-yhdyskäytävä
 • Käyttää 700-sarjan piirisarjaa
 • Integroi Smart Smart- ja S2-tekniikat
 • Käytä Z-Wave-kirjastoa 7.11.0 tai uudempaa

TEKNISET TIEDOT :

 • Mallinumero: ZWA010-C: EU-taajuus
 • Laitetyyppi: Z-Wave USB-ohjain
 • Mitat:  37 x 28 x 8,5 mm
 • Paino: 3,5g
 • Z-Wave Plus -sertifioitu
 • USB DC 4,75–5,25 V
 • Suurin käyttövirta: 40 mA 
 • Toimintaetäisyys: Enintään 150 metriä ulkona normaalitilassa
Arvosana
Mallinumero: ZWA010-C
Tuotenumero: 1220000016545