Aqara Energy Saver Pack - Energiansäästöpaketti
Aqara Energy Saver Pack - Energiansäästöpaketti
Aqara Energy Saver Pack - Energiansäästöpaketti
Aqara Energy Saver Pack - Energiansäästöpaketti

Aqara Energy Saver Pack - Energiansäästöpaketti

234,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 234,90 €
sis. 24 % ALV
Taloudellinen AQARA-laitteiden Energiansäästöpaketti keskittyy energiansäästöön.
Toimitus 5-7 arkipäivää

Aqara Energy Saver Pack

Tottumusten ja tilanteiden perusteella tämä pakkaus säästää tehokkaasti energiaa. Lämpötila- ja kosteusanturien sekä läsnäolotunnistimen ansiosta ne tarjoavat tarkan kotiolosuhteiden ja käytön tarkkailun tietyillä alueilla. Se optimoi jäähdyttimen ohjauksen ja mahdollistaa kodinkoneiden kauko-ohjauksen infrapunan kautta. Koe älykkäämpi, energiatehokkaampi tapa, joka mukautuu todellisiin tarpeisiisi ja tottumuksiin Aqara Energy Saver Packin avulla!

Tämä paketti käsittelee tehokkaasti markkinoiden yleisiä käyttäjien kipukohtia, kuten epätarkkoja lämpötilan tunnistusta ja epämukavaa ohjausta, jotka liittyvät tyypillisesti muihin termostaatteihin. Yhdistämällä Radiator Thermostat E1 FP2-läsnäolotunnistimeen on mahdollista havaita tarkasti ihmisten läsnäolo sisätiloissa, mikä mahdollistaa älykkään sisälämpötilan säädön. Lisäksi, kun jäähdyttimen termostaatti E1 on yhdistetty lämpötila- ja kosteusanturin T1 kanssa, se voi säätää lämpötilan säätöä tarkasti todellisen sisälämpötilan ja kosteuden perusteella. Paketti tasapainottaa tehokkaasti useita käyttäjien tarpeita, mukaan lukien mukavuus, käyttömukavuus ja energiatehokkuus. Se kattaa jopa energiansäästötarpeet ympäri vuoden, ei vain talven lämpötilansäätöskenaarioita.

Paketti sisältää AQARA-laitteet, kuten Hub M2, Radiator Thermostat E1, Temperature Sensor T1 ja Presence Sensor FP2.

Kohokohdat

1) Reaaliaikainen lämpötilan säätö: Käytä lämpötila- ja kosteusanturia T1 tunnistamaan reaaliaikainen sisälämpötila ja toimimaan sen mukaisesti. Jos esimerkiksi olohuoneen lämpötila nousee jossain vaiheessa yöllä 18 asteeseen, järjestelmä avaa automaattisesti Radiator Thermostat E1:n ja asettaa lämpötilan 24 asteeseen. Näin käyttäjät voivat herääessään ja saapuessaan olohuoneeseen nauttia lämpimästä sisäilmasta odottamatta.

2) Tarkempi henkilötunnistus: Millimetriaaltotutkan tunnistusteknologian ansiosta läsnäoloanturi FP2 voi havaita tarkasti henkilöiden läsnäolon sisätiloissa verrattuna perinteisiin PIR-antureihin. Tämän tarkkuuden ansiosta se voi laukaista muita laitteita, kuten Radiator Thermostat E1 -lämpötilasäädön, suuremmalla tarkkuudella.

3) Vyöhykekohtainen tunnistus FP2:lla: Hyödyntää läsnäoloanturin FP2:n vyöhykekohtaista tunnistusta automaattisten toimien suorittamiseen suuressa tilassa. Esimerkiksi kun FP2 havaitsee jonkun sohvaalueella, se käynnistää television automaattisesti (keskittimen M2 kautta) ja nostaa myös jäähdyttimen termostaatin E1 lämpötilaa.

4) Jäähdyttimen termostaatin E1 ominaisuudet: Varustettu suurella teräväpiirtonäytöllä ja suurella kiertonupin suunnittelulla. Siinä on myös laitteen lukitusominaisuus, joka estää lasten tahattomat kosketukset.

5) Ei vain keskitintä, kodinkoneiden kauko-ohjain infrapunan kautta: Hub M2:ssa on IR-kaukosäädintoiminto, joka voi lisätä ja hallita eri IR-kotilaitteiden ohjausta, kuten tuuletinta, pöytälamppuja, kahvinkeittimiä, ilmastointilaitteita ja lisää. Käyttäjät voivat ohjata niitä etänä Aqara-sovelluksen kautta. He voivat esimerkiksi kytkeä tuulettimen päälle kotona etukäteen kesällä tai katkaista kodinkoneet pois päältä, jos huomaavat, että niitä ei ole sammutettu. Aqara Hub M2:n avulla voit ohjata Aqara-laitteitasi ja kodinkoneitasi (IR:llä) kätevämmin.

6) Kauko-ohjaus ja valvonta: Aqara-sovelluksen kautta et voi vain asettaa erilaisia automaatioita ja geoaitoja tarpeiden mukaan, vaan voit myös etäohjata Radiator- ja infrapunalaitteita suoraan sovelluksen kautta.

Ominaisuudet:

  • Apple HomeKit -yhteensopiva
  • Anna jäähdyttimen ohjata huoneessa olevien ihmisten havaitsemisen perusteella.
  • Ympärivuotinen energiansäästö ja älykäs ohjaus.
  • Käyttäjien tottumuksiin ja käyttäytymiseen perustuva energiansäästö.
  • Tasapainottaa mukavuuden ja energiansäästön.

Myyntipaketin sisältö:

  • 1kpl Hub M2
  • 1kpl Radiator Thermostat E1
  • 1kpl Temperature Sensor T1
  • 1kpl Presence Sensor FP2


Arvosana
Mallinumero: AQARA-EnergySaverPack