Aqara Home Monitoring and Security Pack - Valvonta- ja turvapaketti
Aqara Home Monitoring and Security Pack - Valvonta- ja turvapaketti
Aqara Home Monitoring and Security Pack - Valvonta- ja turvapaketti

Aqara Home Monitoring and Security Pack - Valvonta- ja turvapaketti

164,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 164,90 €
sis. 24 % ALV
Taloudellinen paketti AQARA-laitteita kodin valvontaan ja turvallisuuteen.
Toimitus 5-7 arkipäivää

Aqara Home Monitoring and Security Pack

Edistyksellinen ja kattava tietoturvapaketti. Parannettu tunnistusalue ja katselutehokkuus eri paikoissa olevien antureiden avulla eliminoi yhden kameran rajoitukset. Tekoälyominaisuuksilla varustettu kamera G3 tarjoaa tarkan ja mukaansatempaavan kasvojen, eleiden ja lemmikkieläinten tunnistuksen ja seurannan samalla, kun se varmistaa käyttäjien yksityisyyden ja tietoturvan.

Rajoitetun kattavuuden ongelman ratkaisemiseksi, joka on yleinen markkinoilla oleville yksittäisille kameroille, tämä paketti yhdistää G3:n runsaat toiminnot ja automaattisen anturin tunnistusratkaisun. Esimerkiksi, kun anturi havaitsee ikkunan tai laatikon avautumisen, G3 säätää kamerakulmansa välittömästi tallentaakseen tapahtuman ja tallentaakseen, mikä tarjoaa käyttäjille tehokkaamman ja kattavamman sisäturvaratkaisun.

Paketti sisältää AQARA-laitteet: Camera Hub G3:n, liiketunnistimen P1, ovi- ja ikkunatunnistimen T1 ja tärinätunnistimen FP2.

Kohokohdat

1) Käyttäytymisen laukaiseva, tarkka valvonta: Tämä tarjoaa kattavan suojan koko kotillesi. Eri anturit havaitsevat tapahtumat, jolloin G3-kamera säätyy automaattisesti vastaavaan suuntaan ja tarkkaan asentoon kaappausta ja tallennusta varten. Tämä varmistaa, että et jää paitsi kriittisistä tapahtumista ja niiden esiintymisestä.

2) Tapahtumamerkintä: Kun anturit havaitsevat liikkeen, kamera G3 aloittaa tallennuksen ja merkitsee toiminnon ja ajan videoon. Tämä säästää käyttäjien aikaa, jonka he muuten kuluttaisivat katsoessaan koko materiaalia. Eri tapahtumat voidaan merkitä eri väreillä, jolloin käyttäjät voivat nopeasti paikantaa ja tarkastella niitä eniten kiinnostavia tapahtumia.

3) AI kasvojen, lemmikkien ja eleiden tunnistus: Oletko valmis kokemaan paremman älykodin? Kuvittele, että kamerasi tunnistaa kasvosi ja toivottaa sinut tervetulleeksi, kun tulet kotiin, tai tunnistaa tuntemattomia ja lähettää varoittavia ilmoituksia. Voit myös käynnistää valmiita toimintoja viidellä eri eleellä, mikä on uusi ja ainutlaatuinen ominaisuus, jota ei ole saatavilla muiden merkkien vastaavissa tuotteissa.

4) 2K 1296p -resoluutio ja 360° katselukulma: Camera Hub G3 sisältää korkearesoluutioisen 2 304 x 1 296 pikselin sensorin, joka tuottaa paremman kuvanlaadun ja enemmän yksityiskohtia.* HomeKit Secure Video -tilassa kamera tallentaa Full HD 1080p -tarkkuudella HomeKit-tekniikan nykyisiin rajoituksiin. 110° laajakulmalinssi yhdistettynä Pan- ja Tilt-moottoreihin tarjoaa jopa 340° kiertokulman, tukee automaattista risteilyä sekä kasvojen ja lemmikkien tunnistusta. Ei enää sokeita alueita kotonasi.

5) Monipuolinen yhteensopivuus: Se tukee HomeKit Secure Videota, Amazon Alexaa ja Google Homea (mukaan lukien suoratoisto älynäytöille). Sen ansiosta myös yhteensopivat lastenlaitteet tukevat HomeKitia, Alexaa, Google Assistantia ja muita.

6) Kohdistetut yksityisyysominaisuudet: Jos tunnettu perheenjäsen tulee kotiin, G3 sammuu ja menee lepotilaan. Sitä voidaan myös ohjata eleiden tunnistuksen avulla helpon ja nopean fyysisen esteen vuoksi. Mutta kun anturi laukeaa, se voi silti välittömästi herättää G3-kameran tallennusta varten.

7) Paikallinen infrapunaohjaus: G3:ssa on sisäänrakennettu IR-ohjain, joka voi tehdä olemassa olevista infrapunayhteensopivista laitteistasi älykkäitä ja tukee paikallisia automaatioita. Vaikka laite ei olisi G3-infrapunakooditietokannassa, voit ohjelmoida sen käyttämällä olemassa olevaa kaukosäädintä. Lisäksi kaikki IR-automaatiot ovat paikallisia ja toimivat, vaikka Internet-yhteyttä ei olisi.

Ominaisuudet:

  • Apple HomeKit -yhteensopiva
  • Monimutkaisempi ja kustannustehokkaampi turvavalvontaratkaisu.
  • Kattava suojaus.
  • Se tasapainottaa mukavuuden, mukavuuden ja turvallisuuden.

Myyntipaketin sisältö:

  • 1kpl Camera Hub G3
  • 1kpl  Liiketunnistin P1
  • 1kpl Ovi- ja ikkunatunnistin T1
  • 1kpl Presence Sensor FP2


Arvosana
Mallinumero: AQARA-HMSP