Aqara Hub -kotiautomaatio hubi M2 EU
Aqara Hub -kotiautomaatio hubi M2 EU
Aqara Hub -kotiautomaatio hubi M2 EU
Aqara Hub -kotiautomaatio hubi M2 EU

Aqara Hub -kotiautomaatio hubi M2 EU

62,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 62,90 €
sis. 24 % ALV
Aqara Hub -kotiautomaatio-ohjain tarjoaa helpon ja edullisen aloituksen kotiautomaatiolaitteiden kanssa.
Toimitus 5-7 arkipäivää

Aqara Hub M2 - EU

Aqara Hub M2 on koko älykkään kodin ohjauskeskus. Yhteyden muodostaminen Zigbee 3.0 -protokollan kautta (enintään 128 laitetta / 1 hubi) Aqara-lisävarusteet voivat silti toimia sujuvasti, vaikka kotiverkko olisikin epävakaa tai katkaistu.

Aqara Hub -kotiautomaatio-ohjain tarjoaa helpon ja edullisen aloituksen kotiautomaatiolaitteiden kanssa. Aqara Hub on yhteensopiva kaikkien Aqara -lisälaitteiden kanssa, jotka toimivat Zigbee- tai Wifi-tekniikalla. Aqara Hub yhdistää laitteet yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi, ja Hub tekee myös lisälaitteista HomeKit-yhteensopivia! Zigbee 3.0 on yhdistetty IR-lähettimeen, Bluetooth Low Energy -tekniikkaan ja Wi-Fi b/g/n -laitteeseen tukemaan enimmäismäärää laitteita paikallisissa automaatioissa.

Hub liitetään käytössä olevaan 2.4 GHz:n langattomaan verkkoon kiinni ja hallinta tapahtuu mobiilisovelluksella (Aqara Home) tai suoraan Applen omalla Koti-sovelluksella (HomeKit). Ethernet RJ-45 -portti - Kiinteä yhteys Ethernet RJ-45: n kautta lisää vakautta ja pienempää vasteaikaa.

Aqara Hub sisältää täyden Apple HomeKit tuen. Voit siis liittää hubiin yhteensopivia Aqara Zigbee-lisälaitteita ja Hub tekee laitteista HomeKit yhteensopivan. Käyttö onnistuu suoraan Applen oman Koti-sovelluksen kautta ja voit tehdä sääntöjä ja automaatioita myös muiden HomeKit-järjestelmään liitettyjen laitteiden kanssa. "Hei Siri, paljonko lastenhuoneen lämpötila on?"

Aqara Hubia voidaan käyttää myös valmistajan omalla sovelluksella (Aqara Home) ja sovellus on ladattavissa Android- ja iOS-laitteille. Hub tukee myös valmistajan Wifi-laitteita jotka ovat liitetty samaan langattomaan verkkoon ja Aqara-sovellukseen.

Ominaisuudet:

 • Zigbee 3.0 -tuki, jopa 128 laitetta - Jopa 128 Aqara Zigbee -laitetta voidaan liittää keskittimeen. (tarvitaan toistinlaitteita, kuten älykäs pistoke ja seinäkytkin verkkoyhteydellä tai ilman)
 • 360 asteen infrapuna - Ohjaa nykyisiä infrapunalaitteitasi mistä tahansa huoneesi osasta äänellä ja paikallisten automaatioiden avulla
 • Ethernet RJ-45 -portti - Kiinteä yhteys Ethernet RJ-45: n kautta lisää vakautta ja pienempää vasteaikaa
 • Sisäänrakennettu kaiutin - Voidaan käyttää hälytys- tai ovikellona konfiguroitavien automaatioiden kautta
 • USB-virta - Joustavampi asennus ja valinnainen akun varmuuskopio Micro-USB 5V 1A -tehotuen ansiosta
 • Monipuolinen yhteensopivuus - Käytä suosikki ääniavustajaasi tai älykkään kodin ekosysteemiä yhdessä Aqara Home -sovelluksen automaatioiden kanssa
 • Tämä Aqara Hub on EU-versio, malli: HM2-G01. Tämä Aqara Hub -versio on tarkoitettu käytettäväksi EU-palvelimella

Tekniset ominaisuudet:

 • Malli: HM2-G01
 • Väri musta
 • Tuotteen mitat: 100,5 × 30,75 mm
 • Syöttöteho: 5V-1A tai 5V-2A
 • Langattomat protokollat: Wi-Fi iEEE 802.11 b / g / n 2.4GHz, Zigbee 3.0 iEEE 802.15.4, BLE 5.0
 • Portit: USB-A, USB Micro-A, RJ45
 • Käyttölämpötila: 5 ° C ~ + 50 ° C (23 ° F ~ 122 ° F)
 • Käyttökosteus: 0 ~ 95% RH, ei kondensoitumista

Myyntipaketin sisältö:

 • Aqara Hub M2
 • Pikaohje

Huom:

1. Tämän HomeKit-yhteensopivan lisävarusteen hallitseminen automaattisesti ja poissa kotoa vaatii Apple Hubin, jossa on tvOS 10.2 tai uudempi, tai iPadin, jossa on iOS 10.3 tai uudempi, asetettuna kotikeskukseksi.

2. Yhteys iPhonen, iPadin tai iPod touchin ja HomeKit-yhteensopivan Aqara Hubin välillä on suojattu HomeKit-tekniikalla.

3. Aqara Hubin ja seuraavien lisävarusteiden välinen tiedonsiirto turvataan Zigbee-protokollalla, jonka Aqara on räätälöinyt ja salannut. Lisätarvikkeet ovat seuraavat: Smart Plug EU, LED-lamppu, kuutio, langaton minikytkin, langaton kauko-ohjain (yksi keinukytkin ja kaksinkertainen keinukytkin), ovi- ja ikkunatunnistin, liiketunnistin, lämpötila- ja kosteusanturi, tärinäanturi, vesivuototunnistin.

4. Works with Apple HomeKit -logon käyttö tarkoittaa, että elektroninen lisävaruste on suunniteltu liitettäväksi nimenomaan iPod touchiin, iPhoneen tai iPadiin, ja kehittäjä on sertifioinut sen täyttämään Applen suorituskykystandardit. Apple ei ole vastuussa tämän laitteen toiminnasta tai turvallisuus- ja lakisääteisten standardien noudattamisesta.


Arvosana
Mallinumero: AQARA-HM2-G01-916
Tuotenumero: HM2-G01