AQARA Dual Relay Module T2 - Zigbee kaksoisrelemoduuli
AQARA Dual Relay Module T2 - Zigbee kaksoisrelemoduuli
AQARA Dual Relay Module T2 - Zigbee kaksoisrelemoduuli
AQARA Dual Relay Module T2 - Zigbee kaksoisrelemoduuli
AQARA Dual Relay Module T2 - Zigbee kaksoisrelemoduuli
AQARA Dual Relay Module T2 - Zigbee kaksoisrelemoduuli
AQARA Dual Relay Module T2 - Zigbee kaksoisrelemoduuli
AQARA Dual Relay Module T2 - Zigbee kaksoisrelemoduuli
AQARA Dual Relay Module T2 - Zigbee kaksoisrelemoduuli

AQARA Dual Relay Module T2 - Zigbee kaksoisrelemoduuli

37,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 37,90 €
sis. 24 % ALV
AQARA Dual Relay Module T2, täydellinen Zigbee 3.0 all-in-one 2-kanavainen releohjain.
Toimitus 5-7 arkipäivää

AQARA Dual Relay Module T2 

Aqara Dual Relay Module T2 on laite, joka käyttää Zigbee-tekniikkaa säätelemään tehoa ja ohjaamaan päälle ja pois toimintoja. Se pystyy hallitsemaan erilaisia laitteita, kuten moottoreita, autotallin ovia, valoja, kytkimiä ja pistorasiaa kahdessa tilassa: kuivakosketus ja märkäkosketus. Tämä moduuli voi parantaa perinteisten laitteiden älykkyyttä ja potentiaalia. Apple Home -alustaan yhdistettynä laitetta voidaan käyttää saumattomasti Apple Home -sovelluksen kautta. Lisäksi se on laajalti yhteensopiva useiden kolmansien osapuolien alustojen kanssa. Keskittimen avulla voidaan toteuttaa ominaisuuksia, kuten sovelluspohjainen kaukosäädin, ajastusohjaus ja tehotilastot.

Monipuolinen ratkaisu kotiin: 

T2 on monipuolinen ja sitä voidaan käyttää monin eri tavoin. Se voidaan asentaa kattovalaisimiin älykästä ohjausta varten tai tavallisiin seinäkytkimiin ja pistorasiaan etäkäyttöä varten. Lisäksi se soveltuu kodin kahvinkeittimien, ilmanraikastimien, sähkölämmittimien, rullaverhojen ja autotallin rullaovien automatisointiin.

Apple Home and Matter over Bridge -tuki*: 

T2 on yhteensopiva Apple Homen, Matterin, Google Homen ja Amazon Alexan kanssa. Se muuttaa perinteiset laitteet älykkäiksi ja integroituu saumattomasti useisiin kolmannen osapuolen järjestelmiin. Tämä helpottaa automaattista asennusta ja yhdistämistä muihin yhteensopiviin tuotteisiin, mikä tarjoaa monipuolisen ja käyttäjäystävällisen kokemuksen.

Lukitus ja moottorin ohjaus: 

Käyttäjät voivat liittää kaksoisrelemoduulin T2 kaksisuuntaisiin moottoreihin helposti ja turvallisesti. Nyt T2:ta voidaan käyttää putkimoottoreiden ohjaamiseen, rullavarjostimena ja jopa järjestelmän ytimenä.

Energianvalvonta ja tehomuisti: 

Dual Relay Module T2 sisältää virta päälle/pois -tilan muistitoiminnon, joka muistaa viimeisen tilan sähkökatkon jälkeen. Lisäksi se tarjoaa tehonmittaus- ja tilastoominaisuuksia.

Parannettu turvallisuus: 

Turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää käsiteltäessä sähkölaitteita itse. Asetamme käyttäjien turvallisuuden etusijalle asennuksen ja käytön monimutkaisuuden vuoksi. Sallimme maksimi- ja minimijännite-, virta- ja tehoarvojen säätämisen. Epänormaaleissa heräämistiloissa virransyöttö katkaistaan automaattisesti turvallisuuden takaamiseksi.**

Langaton kytkintila: 

Muuntaminen langattomaksi kytkintilaksi on myös tuettu. Tämän ominaisuuden ansiosta olemassa oleva seinäkytkin voidaan muuntaa tilanneohjaimeksi: viritä tai poista turvajärjestelmä, ohjaa verhoja tai valoja vain vanhalla langallisella kytkimelläsi.***

Helppo käyttää ja asentaa: 

Releen DIN-kiskoon asennetun rakenteen ansiosta se on helppo kiinnittää sähkökaappiin ja muihin ahtaisiin paikkoihin. Kompaktin kokonsa ansiosta se sopii entistä paremmin muihin seinälaatikoihin, mukaan lukien 86 mm:n ja US-standardin mukaisiin laatikoihin.****

*Apple Home, Google, Alexa ja Matter eivät ole natiivisti tuettuja, niitä tuetaan Zigbee-sillan kautta.

**T2:n asennus on tarkoitettu käyttäjille, jotka ovat perehtyneet sähköasennukseen. Suosittelemme aina ottamaan yhteyttä sähköasentajaan ja käyttämään näitä ohjeita vain viitteenä.

***Huomaa: S1/S2/COM-liittimiin kytketyn anturin tai kytkimen tulee tukea releeseen syötettyä jännitettä.

****Huomaa: T2 tukee maksimivirtaa 10A. Ja seinälaatikkoa, jonka syvyys on noin 60 mm, suositellaan. Jos olemassa oleva seinärasia ei ole tarpeeksi syvä, voit yrittää ohjata relettä langattomalla kaukosäätimellä H1 tai pinta-asennetulla tai erittäin ohuella seinäkytkimellä.

Esimerkkejä käyttötapauksista:

1. Autotallin oven ohjain

Kuivakosketustilan ansiosta Relay T2:ta voidaan käyttää tekemään olemassa olevasta autotallin ovesta älykäs. Kytke vain autotallin oven avaaja, niin voit käyttää autotallin ovea automaatioissa sekä altistaa sen kolmannen osapuolen järjestelmille. Ja rele toimii Aqara-ovi- ja ikkuna-anturin toistimena, joten sinun ei tarvitse huolehtia heikosta signaalista.

2. Säästä energiaa ohjaamalla vesivaraajaa T2:lla

Jos varaajaasi voidaan ohjata kuivilla koskettimilla, voit käyttää relettä T2 tehdäksesi siitä älykkään. Tämän seurauksena voit ohjata sitä etänä ja säästää energiaa yhdistämällä sen jäähdyttimen termostaatteihin käyttämällä Aqara Homen tai kolmannen osapuolen automaatiota.

3. Asenna se seinäkytkimien ja pistorasioiden taakse

Asenna vain T2 olemassa olevan seinäkytkimen tai -pistorasian taakse, niin voit muuntaa sen älykkääksi. Tämän seurauksena nykyiset pistorasiat ja kytkimet voivat osallistua automaatioihin ja saada virrankulutustilastofunktion.

Huom: Asennusrasian suositeltu syvyys on 60 mm.

Ominaisuudet:

 • Toimii kytkimien, pistokkeiden, verhojen, autotallin ovien ja jopa varaajien kanssa.
 • AC/DC-virtalähde, kuivakontaktitila, lukitus ja DIN-kiskoon kiinnitys tekevät tästä laitteesta todella monipuolisen ratkaisun kotiin.
 • Voidaan yhdistää useimpiin suosituimpiin kolmannen osapuolen ekosysteemeihin.

Tekniset ominaisuudet:

 • Malli: DCM-K01
 • Langattomat protokollat: Zigbee
 • Mitat: 45,5 × 48 × 24 mm (1,79 × 1,89 × 0,94 tuumaa)
 • Käyttölämpötila: -10 °C ~ 40 °C (14 °F ~ 104 °F)
 • Käyttökosteus: 0 ~ 95 % RH, ei kondensaatiota
 • Zigbeen toimintataajuus: 2405-2475 MHz
 • Zigbeen suurin lähtöteho: ≤ 13 dBm

Nimelliset parametrit:

 • AC:
  • 100-250V, 50/60Hz/Max.10A, Max 2500W (hehkulamppu);
  • Max.1A, Max 250W (LED, CFL-loistelamppu);
  • Max 1A, Max 1/4 HP (moottori) M.1
 • DC:
  • 24-30V: Max.10A, Max 300W (resistiivinen kuorma);
  • 30-60V: Max.1A, Max 60W (resistiivinen kuorma);

Myyntipaketin sisältö:

 • Kaksoisrelemoduuli T2 × 1, 
 • Käyttöopas × 1, 
 • DIN-kiskon lisävaruste ×1, 
 • Siltauslanka × 1


Arvosana
Mallinumero: AQARA-SDCM-K01
Tuotenumero: 6970504218635