Aqara Radiator Thermostat E1 - Patteritermostaatti
Aqara Radiator Thermostat E1 - Patteritermostaatti
Aqara Radiator Thermostat E1 - Patteritermostaatti
Aqara Radiator Thermostat E1 - Patteritermostaatti
Aqara Radiator Thermostat E1 - Patteritermostaatti
Aqara Radiator Thermostat E1 - Patteritermostaatti
Aqara Radiator Thermostat E1 - Patteritermostaatti
Aqara Radiator Thermostat E1 - Patteritermostaatti
Aqara Radiator Thermostat E1 - Patteritermostaatti
Aqara Radiator Thermostat E1 - Patteritermostaatti

Aqara Radiator Thermostat E1 - Patteritermostaatti

61,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 61,90 €
sis. 24 % ALV
Aqara Radiator Thermostat E1 on termostaatti, jota voidaan käyttää useimpien vesipatterien kanssa, mukaan lukien pyyhekuivaimet tai jopa lattiat
Toimitus 7-14 arkipäivää

Aqara Radiator Thermostat E1

Aqara Radiator Thermostat E1 on jäähdyttimen termostaatti, jota voidaan käyttää useimpien vesipatterien kanssa, mukaan lukien tilanlämmittimet, pyyhekuivaimet tai jopa lämpimät lattiat. Ottaa lukemat ulkoisista Aqara-antureista ja säätää lämmitystehoa niiden mukaan.

Kohokohdat:

Zigbee 3.0 Protocol and Matter Support*: Nauti Zigbee 3.0:n eduista, joka on nopein, vakain ja energiatehokkain älykotitekniikka ja ole varma tulevaisuudesta: Aqara Radiator Thermostat saa Matter-tuen virallisen julkaisunsa jälkeen.

Ulkoisen lämpötila-anturin** lukemat (mukaan lukien HomeKit): Säädä koko huoneen lämpötilaa, ei vain jäähdyttimen ympärillä. Muihin termostaatteihin verrattuna Aqara Radiator Thermostat voi vastaanottaa lämpötilalukemat suoraan liitetystä Aqara-lämpötila- ja kosteusanturista, jopa HomeKitissa!

Monipuolinen yhteensopivuus: Yhteensopiva suosituimpien ekosysteemien kanssa ja sitä voidaan ohjata äänellä. Apple HomeKit, Alexa, Google, IFTTT, Alice, Marusya ovat tuettuja.

2 in 1 oven ja ikkunan avautumisen tunnistus: Energian tuhlaamiseksi TRV sammuttaa lämmityksen, jos ovi tai ikkuna havaitaan avoimena. Se voidaan tehdä joko sisäänrakennetun lämpötila-anturin perusteella, joka havaitsee äkillisen lämpötilan laskun, tai kytkemällä se Aqara Door and Window Sensoriin automaatioiden kautta, mikä on luotettavampi.

Sääautomaatio ja jäätymissuoja: Jos putken jäätymisvaara on olemassa, lämmitys kytkeytyy päälle automaattisesti. Lisäksi tehokkaan Aqara Home -automaation ansiosta, jos ulkolämpötila laskee jyrkästi, huone voidaan esilämmittää lämpötilan muutoksen kompensoimiseksi.  

Konfiguroitavat älykkäät aikataulut: Aikataulut voidaan asettaa halutuille ajanjaksoille, kuten yölle, ja siirtyminen niiden välillä on sujuvaa, mutta mahdollisimman nopeaa.

Laitteiden ryhmittelytuki: Jos yhdessä huoneessa on useita pattereita, ne kaikki synkronoidaan tehokkaimmalla tavalla huoneen todellisen lämpötilan perusteella.

Värikäs taustavalaistu näyttö: Verrattuna vastaaviin tuotteisiin Aqara Radiator Thermostatin LCD-näytössä on taustavalo, suuremmat katselukulmat, erittäin korkea kontrasti sekä terävät ja värikkäät kuvakkeet.

1 vuoden akun käyttöikä***: Paristoja ei tarvitse vaihtaa muutaman viikon käytön jälkeen: Zigbee-protokollan ja energiatehokkaan laitteiston ansiosta Aqara-jäähdyttimen termostaatin akku kestää jopa vuoden.

Geofencing ja Multi Home Support: Jos sinulla on useampi kuin yksi koti, voit asentaa jokaiseen niistä itsenäiset automaatiot ja aloittaa lämmityksen ennen saapumistasi, jotta kotiin tullessasi on jo lämmin.

Helppo asennus ja yhteensopivuus****: Aqara-jäähdyttimen termostaatti sisältää sovittimet, jotka tekevät siitä yhteensopivan useimpien jäähdyttimen venttiilien kanssa. Mitä tulee asennukseen, se vie vain muutaman minuutin eikä vaadi lisätyökaluja.

* Asiatuki ei ehkä ole saatavilla julkaisuun mennessä, ja se julkaistaan OTA-päivityksenä yhteensopivalle Aqara Zigbee 3.0 -keskittimelle.

** Aqara lämpötila ja kosteus vaaditaan.

*** Akun käyttöikä voi vaihdella käytön mukaan. Yhden vuoden akun kesto lasketaan olosuhteiden perusteella, että laite toimii 8 kertaa päivässä 165 päivän ajan ja toimii kerran 2 viikossa 200 päivän ajan. 

**** (Lisävaruste) Jäähdyttimen termostaatti tukee suosituimpia patteriventtiilistandardeja seuraavien pakkaukseen sisältyvien sovittimien ansiosta: Vakioruuvi M30*1,5mm sekä Danfoss RA-, RAV-, RAVL-venttiilejä tuetaan. Huomaa: E1 on yhteensopiva vain termostaattisten venttiilien kanssa, kun taas manuaalisia, paluulämpötilan rajoittimia (RTL) tai yksiputkijärjestelmiä ei tueta. Useimmissa tapauksissa olemassa oleva jäähdytinventtiili on kuitenkin suhteellisen helppoa muuttaa tukiventtiiliksi jälkimarkkinasovittimen avulla. Ota yhteyttä ammattiasentajiin tai virallisiin Aqara-jälleenmyyjiin saadaksesi lisätietoja. 

Automaatiot:

1. Liitä ulkoiset anturit lisätäksesi mukavuuttasi

Lämpötila- ja kosteusanturin liittämällä jäähdyttimen termostaatti pystyy säätämään lämmitystehoa todellisen huonelämpötilan perusteella. Samalla ovi- ja ikkunatunnistimen ansiosta energiaa ei mene hukkaan, jos ovet tai ikkunat ovat auki. (jäähdyttimen termostaatti + napa + ovi- ja ikkunaanturi tai lämpötila- ja kosteusanturi)

2. Säädä lämpötila kunkin henkilön mieltymysten mukaan

Camera Hub G3:n paikallisen kasvojentunnistuksen ansiosta huonelämpötilaa voidaan säätää automaattisesti jokaisen henkilön mieltymysten mukaan. Jos G3 tunnistaa yhden henkilön, hänen huoneensa voi alkaa lämmittää, kun taas muut huoneet eivät, mikä säästää energiaa. Samanaikaisesti toisen henkilön tunnistaminen voi laukaista jäähdyttimen termostaatin nostamaan tai laskemaan huoneen lämpötilaa esiasetetun asetuksen mukaan. (jäähdyttimen termostaatti + kamerakeskitin G3)

3. Aqara Home Geofencing -toiminto alkaa lämmittää ennen kuin saavut kotiin

Ei enää kylmään kotiin menemistä: Aqara Homen sijaintiin perustuvan automaation ansiosta jäähdytintermostaatit alkavat lämmittää kotiasi, kun alat lähestyä sitä. Tuloksena pääset viihtyisään, lämpimään kotiin ilman energiaa hukkaan (Jäähdyttimen termostaatti + napa)

Ominaisuudet:

 • Voi ottaa lukemat ulkoisista Aqara-antureista.
 • Geofencing ja Multi Home Support.
 • Muokattavat älykkäät aikataulut.
 • Akun kesto jopa 1 vuosi.
 • Laitteiden ryhmittelyn tuki.
 • Zigbee 3.0

Tekniset ominaisuudet:

 • Malli: SRTS-A01
 • Akku: 3 V DC (2 × 1,5 V AA)
 • Langattomat protokollat: Zigbee 3.0
 • Mitat: Ø 57 × 89 mm (Ø 2,24 × 3,5 tuumaa)
 • Käyttölämpötila: 0°C ~ 40°C (32°F ~ 104°F)
 • Käyttökosteus: 0 ~ 95 % RH, ei kondensaatiota
 • Kierreliitäntä: M30×1,5 mm (adaptereilla muunnettavissa)
 • Zigbeen suurin lähtöteho: <10 dBm
 • Zigbeen toimintataajuus: 2405-2480 MHz

Huom, tuote vaatii toimiakseen Aqara EU Hubin. 

Arvosana
Mallinumero: AQARA-SRTS-A01
Tuotenumero: 6970504217058