Cozify DIN - älykoti- ja kotiautomaatiohubi ammattilaisille
Cozify DIN - älykoti- ja kotiautomaatiohubi ammattilaisille

Cozify DIN - älykoti- ja kotiautomaatiohubi ammattilaisille

0,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 0,00 €
sis. 24 % ALV
Suomalainen Cozify DIN on markkinoiden monipuolisin ja kompaktein keskukseen asennettava älykoti- ja kiinteistöautomaatio-hubi ammattirakentamiseen

Cozify DIN

Kysy tarjous info@smartecno.fi tai soita 020 730 8480

Huomisen älyrakentamisen mahdollisuudet käytössäsi jo tänään.

Cozify DIN on markkinoiden monipuolisin ja kompaktein älykoti- ja kiinteistöautomaatio-hubi.

Cozify DIN on laite, jonka avulla saat arjen tilanteisiin ja askareisiin lisää sujuvuutta, mukavuutta, turvallisuutta ja ripauksen luksusta. Samalla pystyt vaikuttamaan asumisesi energiankulutukseen esimerkiksi automatisoimalla asuntosi valaistuksen ja ilmastoinnin. Cozify DINin avulla räätälöit toimivan älykokonaisuuden, joka on helppo asentaa ja hallita niin yksittäisessä asunnossa kuin kokonaisessa kerrostalokiinteistössäkin.

Älykkään rakentamisen aika on nyt

Tänään älykodit, älykiinteistöt ja älykäs rakentaminen ovat voimakkaasti kasvavia trendejä.

Huomenna ne ovat asumisen, elämisen ja kiinteistönhallinnan peruselementtejä, jotka vastaavat mukavuuden, turvallisuuden ja energiatehokkuuden tarpeisiin. Älykotien kysynnän mukana kasvaa myös niiden toimivuuteen kohdistuvat vaatimukset.

Älykkään rakentamisen ja saneeraamisen aika on jo alkanut. Cozify DIN on älyrakentamisen perusyksikkö, joka takaa kiinteistön arvon tästä tulevaisuuteen. Sen ansiosta älyjärjestelmä vastaa rakentajan, asukkaan ja kiinteistönhoitajan tämän päivän tarpeisiin, mutta skaalautuu sekä päivittyy helposti myös tulevaisuudessa.

Miksi Cozify DIN?

1.Asumisen älykästä mukavuutta

Älykkään asunnon ostaja tai vuokralainen arvostaa älyjärjestelmää, joka toimii sujuvasti, jopa huomaamatta. Cozify ZENin avulla eri laitteet ja palvelut toimivat saumattomasti yhdessä, ja hallinta onnistuu helposti applikaation kautta.

2. Keskitetty kiinteistöälyn hallinta

Cozify DIN mahdollistaa kokonaisten kiinteistöjen ja jopa kortteleiden keskitetyn etähallinnan ja -seurannan. Kaikki turvallisuustoiminnot vuotovahdeista palohälytyksiin sekä energiakulutuksen seuranta ja optimointi onnistuvat yhden järjestelmän kautta.

3. Helppous suunnittelusta hallintaan

Cozify DIN on yhtenäinen älyjärjestelmä, joka tekee kokonaisuuden suunnittelusta, asentamisesta ja hallinnasta helppoa. Alustan avoimuuden ja laajasti tuettujen teknologioiden ansiosta räätälöit kokonaisuuden tarpeen, varustelutason ja hintaluokan mukaan - sekä uudisrakentamisessa että saneerauskohteissa.

Uusi keskitetty tapa (Cozify)

Cozifyn avoimeen älyhubiin perustuva järjestelmä ratkaisee hajautetun toteutustavan ongelmat. Sen ansiosta järjestelmä voidaan suunnitella ja asentaa keskitetysti, mutta yksittäisen huoneiston laitevalintoja voidaan räätälöidä joustavasti. Se tekee kiinteistöjen omistajien sekä päivittäisten käyttäjien arjesta mukavampaa ja helpompaa.

Cozify tekee älykkäästä rakentamisesta helpompaa

Cozify ei ole pelkkä älyhubi, vaan uusi älyrakentamisen tapa.

Olemme kehittäneet menetelmän, jolla kerrostalojen, liikekiinteistöjen ja muiden suurten projektien kiinteistöautomaation rakentaminen sujuu selkeämmin, nopeammin ja varmemmin kuin aiemmin. Palvelun avulla suunnittelijoiden ja asentajien työ selkeytyy, kustannukset ovat ennakoitavissa ja budjetti pitää.

Cozifyn avoin alusta ratkaisee sirpalerakentamisen ongelman

Perinteinen rinnakkais-hajautettu tapa

Aiemmin kiinteistöautomatiikka on rakennettu joko usean rinnakkaisen järjestelmän kompleksina tai yhden toimittajan lukitun järjestelmän varaan. Suurissa kiinteistöissä suunnittelu, kommunikaatio ja asennukset sirpaloituvat, jolloin yhteensopivuushaasteet sekä kustannukset kasvavat. Vastaavasti yhden yksittäisen valmistajan ratkaisut rajoittavat usein järjestelmän ominaisuuksia, päivitettyvyyttä ja skaalattavuutta.

Uusi keskitetty tapa (Cozify)

Cozifyn avoimeen älyhubiin perustuva järjestelmä ratkaisee hajautetun toteutustavan ongelmat. Sen ansiosta järjestelmä voidaan suunnitella ja asentaa keskitetysti, mutta yksittäisen huoneiston laitevalintoja voidaan räätälöidä joustavasti. Se tekee kiinteistöjen omistajien sekä päivittäisten käyttäjien arjesta mukavampaa ja helpompaa.

Cozify-kokonaisuus rakennuttajille

Cozify DIN + Cozify ONE (SmartLiving Hub + SmartLiving Platform)

Cozify DIN -älyhubit asennetaan kiinteistön asuntoihin ja järjestelmää hallitaan Cozify ONE smart living -alustan kautta.

Tähän kokonaisuuteen voidaan yhdistää sekä uusimmat että jo olemassa olevat kiinteistöautomatiikan ja älykodin laitteet.

Asiakkaallesi räätälöitävät palvelut

Avoin alusta mahdollistaa järjestelmän skaalattuvuuden ja päivittämisen myös jatkossa.

Cozify räätälöi tilaajan kanssa kiinteistön tai asiakkuuden arvoa kasvattavat lisäarvopalvelut. Laajennamme laadukkaat vakioratkaisumme kuhunkin käyttökohteeseen halutuilla rakentamis- ja elinkaarivaiheen ominaisuuksilla. Kätevästi, tehokkaasti ja turvallisesti.

Esiasennus + etäpäivitykset

Cozify-laitteet toimitetaan urakoitsijalle tukusta esiasennettuna. Ohjelmistojen päivitykset tehdään etäohjattuna.

Certified by Cozify -laitteet

Certified by Cozify -laitteet on valikoitu luotettavilta laitevalmistajilta. Laitteet on myös valittu sopiviksi erilaisiin käyttötarpeisiin, sekä niiden yhteensopivuus ja tietoturvallisuus on Cozifyn testeillä varmistettu.

Lisäksi ne soveltuvat nimenomaan ammattilaisten tekemiin asennuksiin.

Kaikki irti älykodistasi

Cozify ION mahdollistaa älykodin ja kotiautomaation kokonaisuuden jossa hallinnoit valaistusta (esim.  Philips Hue, Ikea), ilmanvaihtoa (AirPatrol), asuntosi etäseurantaa (kamerat, tunnistimet - viestit poikkeuksista), riskien minimointia (vesi-, savu- ja liiketunnistimet). Cozify IONin avulla pystyt myös valvomaan ilmanlaadun ja kosteuden tilaa asunnossasi.

Päästäksesi helpoiten alkuun, suosittelemme hankkimaan Cozify IONin osana  Cozify Aloituspakettia. Cozify Aloituspaketti sisältää IONin lisäksi toimivan valikoiman älylaitteilla joiden kanssa pääset helposti ja edullisesti alkuun älykotisi rakentamisessa. Voit aina myös jälkeenpäin lisätä myöhemmin uusia älylaitteita ja laajentaa älykotiasi tarpeesi mukaan. 

Ohjaa laitteita pörssisähkön hinnan mukaan

Optimoi ja säästä energiankulutuksessa peilaten Nordpoolin julkaisemiin spot-hintoihin.

Merkittäviä säästöjä lämmityksen ja ilmastoinnin energiankulutukseen Cozify-älykodeissa.

Tarvitset asuntoosi Cozify-älyhubin Premium-tilauksella, pörssisähköön perustuvan sähkösopimuksen (vaikutus sähkölaskuun), sekä Cozifyyn yhdistetyn lämmityslaiteyhteyden (esim. maalämpöpumppu / ilmalämpöpumppu / sähköpatteri). Voit valita ON/OFF-laitteiden ja kärkitiedolla hallittavien laitteiden lisäksi sääntöön myös teemoja, jotka ohjaavat laitteita tarkempiin asetuksiin ja tiloihin. Saat halutessasi myös ilmoituksia vuorokauden halvimmista ja kalleimmista spot-hinnoista.

Sääntö kytkee laitteet/teeman päälle automaattisesti vuorokauden halvimman spot-hinnan mukaan halutuksi kestoksi. Säännön hallinta tapahtuu Cozifyn mobiilisovelluksella, eikä vaadi ohjelmointaitoja.

Optimoimalla enrgiankäyttösi Cozifyllä pörssisähkön halvimmille tunneille, voit säästää sähkölaskussasi kympeistä satoihin euroihin kuukaudessa.

Mikä on Cozify?

Cozify on Suomessa valmistettu ja suunniteltu älykoti- & kotiautomaatiotuote, joka yhdistää erilaiset älykkäät laitteet yhdeksi saumattomaksi kokonaisuudeksi. Ohjaat ja hallitset älykotiasi helppokäyttöisen puhelimeen tai tablettiin asennettavan appiksen avulla. Käyttöliittymän kieleksi voit valita suomen tai englannin. Cozifyllä on suomenkielinen tukipalvelu.

Omistatko jo älylaitteita?

Ei huolta, Cozify ION löytää automaattisesti kotisi kaikki tuetut laitteet kun se liitetään kotiverkkoon. Laitteiden ei tarvitse olla Cozifyltä ostettuja. Riittää, että laite on Cozify IONin tuettujen laitteiden listalla.

Upeita Ominaisuuksia

 • Helppo asentaa ja ottaa käyttöön (Android & iOS sovellus). Päivittäinen käyttö suunniteltu koko perhettä silmälläpitäen.
 • Yhdistä älylaitteita myös sisäverkon välityksellä (yhteys WiFi-reitittimen kautta, esim. SONOS-kaiuttimet)
 • Alkuasennuksen jälkeen Cozify toimii kodissasi myös ilman internet-yhteyttä. (Etäyhteydet vaativat internet-yhteyden)
 • Saa ilmoituksia puhelimeesi kun lapsesi tulee kotiin koulusta, tai jos asunnossa tapahtuu jotain poikkeavaa (tunnistimet)
 • Valvo kotiasi etänä (kamerat, tunnistimet - ilmoitukset poikkeuksista).
 • Cozify ION löytää asunnostasi kaikki tuetut laitteet. Helppo asentaa! Katso lista Cozify IONin kanssa yhteensopivista ja Cozifyn testaamista älylaitteista täältä
 • Lisää uusia laitteita ja laajenna älykotisi toimintoja tarpeesi mukaan.
 • Voit antaa vieraillesi rajoitetun pääsyn ohjaamaan laitteita
 • Langaton ja langallinen tekniikka samassa laitteessa
 • Kaikki keskeiset langattomat älykotitekniikat tuettuna: Zigbee, 433MHz, 868MHz, WiFi (sisäverkon välityksellä), sekä Z-Wave
 • Ohjelmisto ja laitteisto päivittää ja pitää itseään aina automaattisesti ajantasalla OTA (Over-The-Air) päivitysten kautta.

Cozify DIN - Tekniikat

Cozify DIN tukee sekä uusimpia langattomia automaatiotekniikoita, että jo vakiintuneita kiinteistöautomatiikan standardeja. Laitteistokokoonpano ja ohjelmisto on modulaarisesti valittavissa, ja voi siten vaihdella toimituksittain.

Tekniset:

 • CPU: ARM Cortex-A7 900 MHz (Muokattavissa)
 • RAM: 512MB (Muokattavissa)
 • eMMC: 8GB (Muokattavissa)
 • Virtalähde: AC 240 V/DC 12 V, 2 A
 • Cozify DIN mitat: leveys: 158mm, korkeus 58mm, syvyys: 88mm.

Langattomat moduulit:

 • WiFi: Vaatii WiFi-reitittimen. WiFi 802 11 b/g/n 
 • Bluetooth LE: Bluetooth LE 
 • Z-Wave: Z-Wave
 • Zigbee: Zigbee 3.0
 • 2 x Generic 2,5 GHz radio:
  • Yhteensopivuus mm.
  • Zigbee 3.0 (Vakio)
  • Bluetooth
  • Wirepas
  • Thread
 • Generic 433 MHz + STM32 CPU:
  • Yhteensopivuus mm.
  • On/Off Keying (Vakio)
  • Somfy RTS (Vakio)
 • Generic 868 MHz + STM32 CPU:
  • Yhteensopivuus mm.
  • Wireless M-Bus
  • Partnerikohtaiset protokollat

Langalliset moduulit:

 • 0/100 Mbps Ethernet
 • 1 Gbps Ethernet
 • Modbus RS-485
 • Wired M-Bus
 • Relay input 3-12V
 • RS-232
 • Erillismoduuliliitännät
  • Rasperry Pi GPIO Header (Esim: Lora)
  • PCIe Connector (Esim: 3G, LTE 4G-radio)
  • USB 2.0 Host, Type A

Lisäominaisuudet:

Vakiona:

 • HW-tason watchdog
 • Järjestelmä säilyttää toimintakykynsä virhetilanteissa HW-tason watchdogin avulla.

Valittavissa:

 • Sisäinen vara-akku lyhyille sähkökatkoille
 • Function at extreme temperatures -40°C - +85°C

Projektitoimituksissa mahdollisuus toimittaa myös alla olevia variantteja (langattomat yhteydet):

 • Wirepas Thread
 • Wireless M-Bus
 • LoRa
 • LTE 4G

Rakennusautomaatioiden yhteensopivuus

Cozify tarjoaa kaksisuuntaisen, reaaliaikaisen, laajennettavan ja jatkuvasti kasvavan yhteensopivuuden eri rakennusautomaatioiden kanssa.

Esimerkkiprotokollia: 

 • Bacnet, oBIX, KNX
 • Järjestelmätoimittajien HTTP/REST- ja Websocket-rajapinnat

Järjestelmäintegraatioita on toimitettu mm seuraavien toimijoiden tuotteisiin: Honeywell, Fidelix, Schneider, ABB, Caverion, Trend, DEOS

Myyntipaketin sisältö:

Vakiona:

 • Virtalähde AC 240 V/DC 12 V, 2 A (1.5m)
 • 10pos. Phoenix Contact MSTB 2,5/9 - ST BK
 • (M-Bus, I/O, RS-232, RS-485 liitäntä adapteri)
 • Käyttöohje

Valittavissa:

 • Ulkoiset antennit valituille radioille


Arvosana
Mallinumero: 2808100_DIN