Danalock Danapad näppäimistö BT ENNAKKOTILAUS! Toim. n. vko48-50
Danalock Danapad näppäimistö BT ENNAKKOTILAUS! Toim. n. vko48-50 Danalock Danapad näppäimistö BT ENNAKKOTILAUS! Toim. n. vko48-50 Danalock Danapad näppäimistö BT ENNAKKOTILAUS! Toim. n. vko48-50 Danalock Danapad näppäimistö BT ENNAKKOTILAUS! Toim. n. vko48-50 Danalock Danapad näppäimistö BT ENNAKKOTILAUS! Toim. n. vko48-50
Danalock

Danalock Danapad näppäimistö BT ENNAKKOTILAUS! Toim. n. vko48-50

Tuotenumero 5712560000288

Danalock Danapad Bluetooth näppäimistö älylukoille

125,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 45 - 60 työpäivää

Danalock Danapad näppäimistö

Uusi Danapad langaton näppäimistö laajentaa turvallista, Danalock V3 hallittua käyttöä.

Helppokäyttöinen Bluetooth näppäimistö tarjoaa ihanteellisen ratkaisun vuokra-asuntoihin (mökki, Airbnb), toistuville vierailijoille ja palveluntarjoajille.

Danapad on helppokäyttöinen, langaton, älykäs käyttöpaneeli, jonka avulla kodinomistajat ja yritykset voivat hallita kotitoimitusten, urakoitsijoiden, siivous- ja lemmikkipalveluiden sekä lapsien, iäkkäiden asukkaiden tai vierailijoiden turvallista pääsyä tiloihin. Danapadin Bluetooth-liitännän kautta Danalock V3-älykkään lukon kanssa kodinomistajat, vuokraajat ja muiden yritysten omistajat saavat alan turvallisimman kulunhallinnan.

Danapadia, kuten Danalock V3:a, hallitaan Danalock Appilla, joka on pilvipohjainen käyttöoikeussovellus, jonka avulla käyttäjä voi tarjota vierailijoille kulkuun yhden kolmesta tasosta: pysyvä, toistuva tai tilapäinen / kertaluonteinen. Vierailijoiden ei enää tarvitse tuoda avainta tai puhelinta. He yksinkertaisesti syöttävät 4-10 numeroisen PIN-koodin näppäimistöön, joka kytkeytyy Bluetoothin kautta lukkoon oven avaamiseksi. Jos lukko, kuten vuokra-asunto tai lukittu yhteinen alue, toimii useilla vieraille, vieraiden ei tarvitse omistaa yhteensopivaa laitetta. Kun joku saapuu tai poistuu, Danalockin sovellusviesti ilmoittaa haluttaessa omistajalle/vanhemmalle, että lapset ovat tulleet koulusta tai rakennuttajille, että urakoitsija on saapunut ajoissa työmaalle.

  • Toimii Danalock V3:n kanssa Bluetooth 4.2 yhteydellä
  • Laatikossa: Danalock Danapad
  • Radio: Bluetooth Low Energy (BLE)
  • Mitat: 35x82mm
  • Paino:120g
  • Virtalähde: 4 x AAA paristo
  • ABS, hopea

  • PIN-koodien pituus: 4–10 numeroa - max.20kpl yhtäaikaista 
  • Kiinnitys: Ruuvi (asennusalusta) tai teippi
  • Salaus: AES256
Poly-Control - Danalock

Poly-Control on tanskalainen perheyritys, jolla on tuotekehitys kokonaan omassa talossa. Kaikki tuotteemme on suunniteltu ja kehitetty Tanskassa.

Meidän "polysofiamme": helppo asentaa, helppokäyttöinen. Elegantti, kestävä, yksinkertainen, turvallinen ja käyttäjäystävällinen tuote - kaikkialle maailmaan.

Käyttäjien testaama:

Poly-Control on toiminut älykkäiden lukkojen alalla jo vuodesta 2003 ja tuotteitamme testataan kaikkialla maailmassa.Arvostelut 0 arvostelua