Danalock/Estimote iBeacon
Danalock/Estimote iBeacon Danalock/Estimote iBeacon
Estimote

Danalock/Estimote iBeacon

Tuotenumero 4260180112313

Estimote/Danalock iBeacon Danalock älylukoille

27,00 €
30,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 5 - 7 työpäivää

Estimote/Danalock iBeacon

iBeacon on älykäs Bluetooth lisäosa Danalock lukkoihin ja Universal moduuleihin, joka avaa automaattisesti lukkosi kun tulet BT alueelle

  • Mitat: 55x36x18mm, Paino: 30g
  • Radio: Bluetooth Low Energy (BLE)
  • ABS, valkoinen


Estimote iBeacons

60-vuotisella ja kasvaneella joukkueella meillä on syvä asiantuntemus laitteistoista, ohjelmista ja tieteistä, joka syntynyt sadoista tuhansien tuntien tuotekehityskokemuksesta. Voimme olla todellinen kumppani iBeacon ™ -asennuksen jokaisessa vaiheessa alkutestauksesta täysimittaiseen käyttöönottoon.


Seesam aukene

iBeacon on kompakti Bluetooth-lähetin, joka on sijoitettu lähelle Danalockia ja toimii laukaisijana automaattisen lukituksen toiminnolle. Kun käyttäjä lähestyy etuovea, Danalock-sovellus (iOS:lle, Androidille 3. heinäkuuta) tunnistaa älypuhelimen majakan ja lähettää sitten oven avaus komennon Danalockille.
Tarvittaessa myös kosketa-lukitsemistoiminto voidaan aktivoida sovelluksessa: ovi avautuu vasta, kun käyttäjä on vahvistanut tämän.
  • Vaihdettava nappiparisto (1x CR2477), jonka akun käyttöaika on jopa vuosi
  • Pituus: 55 mm, leveys: 38 mm, korkeus: 18 mm, paino: 30 g
  • Liimapinnan ansiosta Beacon voidaan sijoittaa kätevästi lähellä Danalockia
  • Yhteensopiva vain Danalock Saksa-sovelluksella iOS:lla (iPhone 5 ja iOS 9.3) ja Androidilta (4.4.4)
  • iBeaconin saa sijoitettua myös oven ulkopuolelle, jolloin triggeripaikan voi valita "vapaammin". Avausetäisyyttä voi säätää15-40m.


Oven automaattinen avaaminen geo-lokaatiolla

Automaattinen lukitustoiminto avaa automaattisesti lukituksen ovea lähestyttäessä. Danalock ei kuitenkaan voi erottaa siitä, tuletko oven sisä- vai ulkopuolelta. Siksi tarvitaan "geofence-alue", joka varmistaa, että Danalock avaa oven automaattisesti vain kerran - eli kun tulet kotiin.

Jos otat Geofence-sovelluksen käyttöön, Danalock avaa oven vain, jos olet poistunut 500 metrin etäisyydelle talostasi ja saanut "Exit Geofence" -sanoman.Oven automaattinen avaaminen ilman geo-lokaatiota

Ilman geo-lokaatiota, sinun on poistuttava Beaconin vastaanottoalueelta vähintään viideksi minuutiksi. Kun saavut alueelle uudelleen, sovellus lähettää avauskäskyn.
Pituus:
18 mm
Korkeus:
38 mm
Leveys:
55 mm
Paino:
30 g