DoorBird Ethernet PoE Konvertteri - A1071

Bird Home Automation
DoorBird Ethernet PoE Konvertteri - A1071
DoorBird Ethernet PoE Konvertteri - A1071

DoorBird Ethernet PoE Konvertteri - A1071 - Video-ovikello vanhan ovikellon tilalle helposti

309,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 5 - 7 työpäivää
Tuotenumero 4260423860360

DoorBird Ethernet PoE Konvertteri - A1071

Kompakti ja tehokas DoorBird 2-Wire Ethernet PoE -muunnin mahdollistaa verkon datan (Ethernet) ja virran (PoE) siirtämisen yksinkertaisella parikaapelilla pitkiäkin etäisyyksiä. Esimerkiksi: Rakennukset, joissa on yksinkertainen kaksilankainen ovikellojohto, voidaan varustaa verkkotekniikalla ilman, että verkkokaapeleita on jälkiasennettava.

DoorBird-ovivahdin käyttäjän ei tarvitse nousta sohvalta tai lähteä takapihalta katsomaan, kuka on ovella. Puhelimeen tai tablettiin tulee ilmoitus heti, kun ovikello soi ja DoorBird-sovellus näyttää videokuvaa tulijasta, jonka kanssa voi keskustella. Sovelluksella on myös mahdollista avata ovi vaikka sähkö- tai älylukon avulla.

Järjestelmä toimii iOS-ja Android-mobiililaitteiden kanssa. Netin kautta soittavaan ovikelloon voi vastata mistä tahansa, vaikka ei olisi kotona – ja turvallisesti, sillä DoorBird käyttää vastaavaa salaustekniikkaa kuin verkkopankit.

  • Käytä olemassa olevaa kaapelointia - esim. ovikellojohtimet
  • Vain kaksi johdinta tarvitaan - virtalähde (PoE) ja tiedonsiirto
  • Kompakti design, tukeva metallikotelo
  • Helppo ja nopea asennus

Se on näin yksinkertaista

Näet kävijät, voit puhua heidän kanssaan ja avata oven älypuhelimella tai tabletilla - kaikkialla maailmassa. DoorBird yhdistää innovatiivisen teknologian ja ainutlaatuisen muotoilun. Älykäs ratkaisu.

Elämäsi helpottuu

DoorBirdin ansiosta et menetä enää toimituksia - koska saat ilmoituksen heti, kun postimies on ovella. Tämän innovatiivisen idean on kehittänyt Bird Home Automation, joka toimii Berliinissä ja San Franciscossa.

Voit luottaa tähän ratkaisuun

Älä vaaranna turvallisuutta. Useimmat murrot tapahtuvat päiväsaikaan, jolloin ei olla kotona. DoorBirdin avulla voit vastata vierailijoille kaikkialta maailmasta.

Liiketunnistin näkee kaiken

Täydellinen näkyvyys: Integroidun huipputasoisen liiketunnistimen ansiosta tiedät aina, mitä kotisi edessä tapahtuu. 180° infrapunaliikeanturi voi haluttaessa käynnistää hälytyksen - ilman että kävijä soittaa ovikelloa.

Mukavuutta kaiken ikäisille

Vieläkö muistat kun opit vanhemmiltasi kuinka vastata puhelimeen? On vielä tärkeämpää tietää kuka on ovenne edessä. DoorBird yhdistää mukavuuden ja turvallisuuden - kaiken ikäisille.

Laatua turvallisempaan kotiin

DoorBird valmistetaan Saksassa. Takaamme korkeimpien laatu- ja tuotantostandardien tason. Käyttölämpötila -20° - + 40°C, roiskevesi suojaus IP54-standardin mukaisesti, tyylikäs design, korkealaatuisella koteloinnilla - myös ruostumaton teräs.

BirdGuardilla on keinonsa

Haluatko lisää turvallisuutta? Sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitetun BirdGuardin avulla voit nähdä, mitä kävijä tekee oven avaamisen jälkeen. Voit myös karkottaa murtovarkaat 100dB:n sireenillä tai kovaäänisellä viestillä.

Vertaa meitä muihin

Paras ei ole tarpeeksi vaativille asiakkaillemme. Siksi emme pelkää vertailua kilpailijoihimme. Vakuutu!

Pituus:
88 mm
Korkeus:
25 mm
Leveys:
33 mm
Paino:
200 g