Doorbird Intercom IP Upgrade  - D301A
Doorbird Intercom IP Upgrade  - D301A
Bird Home Automation

Doorbird Intercom IP Upgrade - D301A

Tuotenumero 4260423860896

Doorbird Intercom IP Upgrade - D301A

414,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 5 - 7 työpäivää

Doorbird Intercom IP Upgrade  - D301A

DoorBird D301 muuntaa perinteisen analogisen ovipuhelinjärjestelmän IP-järjestelmäksi. Tämän mahdollistamiseksi D301 - pieni valkoinen laatikko - yksinkertaisesti kytketään olemassa olevaan sisäasemaan kaapelilla. Sisäaseman toiminnot säilyvät samoina. D301 kytketään sitten Internetiin WiFi: n kautta tai vaihtoehtoisesti verkkokaapelin ja PoE:n kautta. D301:n konfiguraatio toteutetaan mukavasti DoorBird Appilla, joka on maksuton saatavilla iOS: lle ja Androidille.

DoorBird-ovivahdin käyttäjän ei tarvitse nousta sohvalta tai lähteä takapihalta katsomaan, kuka on ovella. Puhelimeen tai tablettiin tulee ilmoitus heti, kun ovikello soi ja DoorBird-sovellus näyttää videokuvaa tulijasta, jonka kanssa voi keskustella. Sovelluksella on myös mahdollista avata ovi vaikka sähkö- tai älylukon avulla.

Järjestelmä toimii iOS-ja Android-mobiililaitteiden kanssa. Netin kautta soittavaan ovikelloon voi vastata mistä tahansa, vaikka ei olisi kotona – ja turvallisesti, sillä DoorBird käyttää vastaavaa salaustekniikkaa kuin verkkopankit.

  • Voit käyttää DoorBird Ovikelloa, myös kun sinulla ei ole omaa ovikelloa kotonasi
  • Määritä niin monta ovikelloa kuin haluat ja huomaa aina kaikki kävijät
  • Salattu langaton yhteys (WiFi). Tukee myös Ethernet + PoE
  • Pelkkä audio signaalin siirto
  • Ovien ja porttien avaus

  • Salattu langaton yhteys (WiFi). Tukee myös Ethernet + PoE ja BT LE

  • Tuetut valmistajat: Aiphone, Bticino, Comelit, Commax, Commend, Elcom, Feller, Fermax, Golmar, Gira, Merten, René Koch, Ritto, Siedle, SKS, STR, TCS, UrmetSe on näin yksinkertaista

Näet kävijät, voit puhua heidän kanssaan ja avata oven älypuhelimella tai tabletilla - kaikkialla maailmassa. DoorBird yhdistää innovatiivisen teknologian ja ainutlaatuisen muotoilun. Älykäs ratkaisu.

Elämäsi helpottuu

DoorBirdin ansiosta et menetä enää toimituksia - koska saat ilmoituksen heti, kun postimies on ovella. Tämän innovatiivisen idean on kehittänyt Bird Home Automation, joka toimii Berliinissä ja San Franciscossa.

Voit luottaa tähän ratkaisuun

Älä vaaranna turvallisuutta. Useimmat murrot tapahtuvat päiväsaikaan, jolloin ei olla kotona. DoorBirdin avulla voit vastata vierailijoille kaikkialta maailmasta.

Liiketunnistin näkee kaiken

Täydellinen näkyvyys: Integroidun huipputasoisen liiketunnistimen ansiosta tiedät aina, mitä kotisi edessä tapahtuu. 180° infrapunaliikeanturi voi haluttaessa käynnistää hälytyksen - ilman että kävijä soittaa ovikelloa.

Mukavuutta kaiken ikäisille

Vieläkö muistat kun opit vanhemmiltasi kuinka vastata puhelimeen? On vielä tärkeämpää tietää kuka on ovenne edessä. DoorBird yhdistää mukavuuden ja turvallisuuden - kaiken ikäisille.

Laatua turvallisempaan kotiin

DoorBird valmistetaan Saksassa. Takaamme korkeimpien laatu- ja tuotantostandardien tason. Käyttölämpötila -20° - + 40°C, roiskevesi suojaus IP54-standardin mukaisesti, tyylikäs design, korkealaatuisella koteloinnilla - myös ruostumaton teräs.

BirdGuardilla on keinonsa

Haluatko lisää turvallisuutta? Sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitetun BirdGuardin avulla voit nähdä, mitä kävijä tekee oven avaamisen jälkeen. Voit myös karkottaa murtovarkaat 100dB:n sireenillä tai kovaäänisellä viestillä.

Vertaa meitä muihin

Paras ei ole tarpeeksi vaativille asiakkaillemme. Siksi emme pelkää vertailua kilpailijoihimme. Vakuutu!

Pituus:
26 mm
Korkeus:
119 mm
Leveys:
125 mm
Paino:
200 g
Arvostelut 0 arvostelua