DoorBird IP I/O Door Controller A1081 - I/O-ovikontrolleri

Bird Home Automation
DoorBird IP I/O Door Controller A1081 - I/O-ovikontrolleri
DoorBird IP I/O Door Controller A1081 - I/O-ovikontrolleri

Kompakti A1081 DoorBird I/O-ovikontrolleri tarjoaa suojatun enintään kolmen oven tai portin ohjausmahdollisuuden verkon kautta.

309,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 5 - 7 työpäivää
Tuotenumero 4260423860346

DoorBird IP I/O Door Controller A1081

Kompakti A1081 DoorBird I/O-ovikontrolleri tarjoaa suojatun enintään kolmen oven tai portin ohjausmahdollisuuden verkon kautta. Nyt voit siis käyntioven lisäksi avata appiksella lisäksi vaikka portin, autotallioven ja takaoven. Lisäksi voit kytkeä järjestelmään kaksi erillistä sensoria - esim. ovitunnistinta tms.

Se voidaan asentaa suojattuun sisätilaan, kuten sähkökeskukseen tai tekniseen tilaan ja voidaan liittää DoorBird IP oviasemaan verkon kautta. 

Erillistä kaapelointia oven tai portin ja oviaseman välille ei tarvita.

Järjestelmä toimii iOS-ja Android-mobiililaitteiden kanssa. Netin kautta soittavaan ovikelloon voi vastata mistä tahansa, vaikka ei olisi kotona – ja turvallisesti, sillä DoorBird käyttää vastaavaa salaustekniikkaa kuin verkkopankit.

  • Ohjaus enintään kolmeen oveen tai porttiin
  • Kahden ulkoisen anturin tai muun kärkitiedon valvonta
  • Kolme vapaasti konfiguroitavaa kytkentärelettä (NO, NC tai vaihto)
  • Kytkentäreleet pitävät tilansa myös sähkökatkossa
  • Langaton verkko, Ethernet, PoE
  • Hälytysilmoitukset push-ilmoituksella - älypuhelin ja tabletti
  • Sopii asennettavaksi seiniin, välikattoihin ja ohjauskeskuksiin
  • Kompakti design, tukeva metallikotelo
  • Helppo ja nopea asennus

Se on näin yksinkertaista

Näet kävijät, voit puhua heidän kanssaan ja avata oven älypuhelimella tai tabletilla - kaikkialla maailmassa. DoorBird yhdistää innovatiivisen teknologian ja ainutlaatuisen muotoilun. Älykäs ratkaisu.

Elämäsi helpottuu

DoorBirdin ansiosta et menetä enää toimituksia - koska saat ilmoituksen heti, kun postimies on ovella. Tämän innovatiivisen idean on kehittänyt Bird Home Automation, joka toimii Berliinissä ja San Franciscossa.
Voit luottaa tähän ratkaisuun

Älä vaaranna turvallisuutta. Useimmat murrot tapahtuvat päiväsaikaan, jolloin ei olla kotona. DoorBirdin avulla voit vastata vierailijoille kaikkialta maailmasta.
Liiketunnistin näkee kaiken

Täydellinen näkyvyys: Integroidun huipputasoisen liiketunnistimen ansiosta tiedät aina, mitä kotisi edessä tapahtuu. 180° infrapunaliikeanturi voi haluttaessa käynnistää hälytyksen - ilman että kävijä soittaa ovikelloa.
Mukavuutta kaiken ikäisille

Vieläkö muistat kun opit vanhemmiltasi kuinka vastata puhelimeen? On vielä tärkeämpää tietää kuka on ovenne edessä. DoorBird yhdistää mukavuuden ja turvallisuuden - kaiken ikäisille.
Laatua turvallisempaan kotiin

DoorBird valmistetaan Saksassa. Takaamme korkeimpien laatu- ja tuotantostandardien tason. Käyttölämpötila -20° - + 40°C, roiskevesi suojaus IP54-standardin mukaisesti, tyylikäs design, korkealaatuisella koteloinnilla - myös ruostumaton teräs.
BirdGuardilla on keinonsa

Haluatko lisää turvallisuutta? Sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitetun BirdGuardin avulla voit nähdä, mitä kävijä tekee oven avaamisen jälkeen. Voit myös karkottaa murtovarkaat 100dB:n sireenillä tai kovaäänisellä viestillä.
Vertaa meitä muihin

Paras ei ole tarpeeksi vaativille asiakkaillemme. Siksi emme pelkää vertailua kilpailijoihimme. Vakuutu!
Pituus:
82 mm
Korkeus:
36 mm
Leveys:
122 mm
Paino:
174 g