Doorbird IP Ovikello - A1061W

Bird Home Automation
Doorbird IP Ovikello  - A1061W
Doorbird IP Ovikello  - A1061W Doorbird IP Ovikello  - A1061W Doorbird IP Ovikello  - A1061W

Doorbird IP Ovikello - A1061W - IP Ovikello oviaseman kaveriksi asuntoosi

171,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 5 - 7 työpäivää
Tuotenumero 4260423860353

Doorbird IP Ovikello  - A1061W

DoorBird IP Door Chime on erittäin monipuolinen ja esteettisesti suunniteltu sopivaksi kotiisi. Kaiutin on ihanteellinen lisäys jokaiseen DoorBird oviasemaan. Se voidaan asentaa joustavasti talon seinälle tai kattoon. Ovikellon liittäminen verkkoon voidaan tehdä WiFi:n kautta tai verkkokaapelilla. Laite voidaan myös käyttää kätevästi Power-over-Ethernet (PoE) kautta. Verkkopohjainen ovikello määritetään DoorBird App:n kautta ja se voidaan liittää useisiin asemiin.

DoorBird-ovivahdin käyttäjän ei tarvitse nousta sohvalta tai lähteä takapihalta katsomaan, kuka on ovella. Puhelimeen tai tablettiin tulee ilmoitus heti, kun ovikello soi ja DoorBird-sovellus näyttää videokuvaa tulijasta, jonka kanssa voi keskustella. Sovelluksella on myös mahdollista avata ovi vaikka sähkö- tai älylukon avulla.

Järjestelmä toimii iOS-ja Android-mobiililaitteiden kanssa. Netin kautta soittavaan ovikelloon voi vastata mistä tahansa, vaikka ei olisi kotona – ja turvallisesti, sillä DoorBird käyttää vastaavaa salaustekniikkaa kuin verkkopankit.

  • Voit käyttää DoorBird Ovikelloa, myös kun sinulla ei ole omaa ovikelloa kotonasi
  • Se toimii DoorBird Video Oviaseman kanssa, jotta tiedät, kun sinulle tulee vierailija, vaikka älypuhelimesi ei olekaan mukanasi
  • Määritä niin monta ovikelloa kuin haluat ja huomaa aina kaikki kävijät
  • Salattu langaton yhteys (WiFi). Tukee myös Ethernet + PoE
  • useita soittoääniä (+50)


Se on näin yksinkertaista

Näet kävijät, voit puhua heidän kanssaan ja avata oven älypuhelimella tai tabletilla - kaikkialla maailmassa. DoorBird yhdistää innovatiivisen teknologian ja ainutlaatuisen muotoilun. Älykäs ratkaisu.

Elämäsi helpottuu

DoorBirdin ansiosta et menetä enää toimituksia - koska saat ilmoituksen heti, kun postimies on ovella. Tämän innovatiivisen idean on kehittänyt Bird Home Automation, joka toimii Berliinissä ja San Franciscossa.

Voit luottaa tähän ratkaisuun

Älä vaaranna turvallisuutta. Useimmat murrot tapahtuvat päiväsaikaan, jolloin ei olla kotona. DoorBirdin avulla voit vastata vierailijoille kaikkialta maailmasta.

Liiketunnistin näkee kaiken

Täydellinen näkyvyys: Integroidun huipputasoisen liiketunnistimen ansiosta tiedät aina, mitä kotisi edessä tapahtuu. 180° infrapunaliikeanturi voi haluttaessa käynnistää hälytyksen - ilman että kävijä soittaa ovikelloa.

Mukavuutta kaiken ikäisille

Vieläkö muistat kun opit vanhemmiltasi kuinka vastata puhelimeen? On vielä tärkeämpää tietää kuka on ovenne edessä. DoorBird yhdistää mukavuuden ja turvallisuuden - kaiken ikäisille.

Laatua turvallisempaan kotiin

DoorBird valmistetaan Saksassa. Takaamme korkeimpien laatu- ja tuotantostandardien tason. Käyttölämpötila -20° - + 40°C, roiskevesi suojaus IP54-standardin mukaisesti, tyylikäs design, korkealaatuisella koteloinnilla - myös ruostumaton teräs.

BirdGuardilla on keinonsa

Haluatko lisää turvallisuutta? Sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitetun BirdGuardin avulla voit nähdä, mitä kävijä tekee oven avaamisen jälkeen. Voit myös karkottaa murtovarkaat 100dB:n sireenillä tai kovaäänisellä viestillä.

Vertaa meitä muihin

Paras ei ole tarpeeksi vaativille asiakkaillemme. Siksi emme pelkää vertailua kilpailijoihimme. Vakuutu!

Pituus:
26 mm
Korkeus:
119 mm
Leveys:
125 mm
Paino:
200 g