Doorbird IP Ovikello  - A1061W
Doorbird IP Ovikello  - A1061W
Doorbird IP Ovikello  - A1061W

Doorbird IP Ovikello - A1061W

195,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 195,00 €
sis. 24 % ALV
Doorbird IP Ovikello - A1061W - IP Ovikello oviaseman kaveriksi asuntoosi
Toimitus 7-14 arkipäivää

Doorbird IP Ovikello  - A1061W

DoorBird IP Door Chime on erittäin monipuolinen ja esteettisesti suunniteltu sopivaksi kotiisi. Kaiutin on ihanteellinen lisäys jokaiseen DoorBird oviasemaan. Se voidaan asentaa joustavasti talon seinälle tai kattoon. Ovikellon liittäminen verkkoon voidaan tehdä WiFi:n kautta tai verkkokaapelilla. Laite voidaan myös käyttää kätevästi Power-over-Ethernet (PoE) kautta. Verkkopohjainen ovikello määritetään DoorBird App:n kautta ja se voidaan liittää useisiin asemiin.

DoorBird-ovivahdin käyttäjän ei tarvitse nousta sohvalta tai lähteä takapihalta katsomaan, kuka on ovella. Puhelimeen tai tablettiin tulee ilmoitus heti, kun ovikello soi ja DoorBird-sovellus näyttää videokuvaa tulijasta, jonka kanssa voi keskustella. Sovelluksella on myös mahdollista avata ovi vaikka sähkö- tai älylukon avulla.

Järjestelmä toimii iOS-ja Android-mobiililaitteiden kanssa. Netin kautta soittavaan ovikelloon voi vastata mistä tahansa, vaikka ei olisi kotona – ja turvallisesti, sillä DoorBird käyttää vastaavaa salaustekniikkaa kuin verkkopankit.

  • Voit käyttää DoorBird Ovikelloa, myös kun sinulla ei ole omaa ovikelloa kotonasi
  • Se toimii DoorBird Video Oviaseman kanssa, jotta tiedät, kun sinulle tulee vierailija, vaikka älypuhelimesi ei olekaan mukanasi
  • Määritä niin monta ovikelloa kuin haluat ja huomaa aina kaikki kävijät
  • Salattu langaton yhteys (WiFi). Tukee myös Ethernet + PoE
  • useita soittoääniä (+50)Arvosana
Mallinumero: A1061W
Tuotenumero: 4260423860353