FIBARO Z-Wave+ Starter Kit EU - Älykotipaketti
FIBARO Z-Wave+ Starter Kit EU - Älykotipaketti
FIBARO Z-Wave+ Starter Kit EU - Älykotipaketti
FIBARO Z-Wave+ Starter Kit EU - Älykotipaketti
FIBARO Z-Wave+ Starter Kit EU - Älykotipaketti
FIBARO Z-Wave+ Starter Kit EU - Älykotipaketti
FIBARO Z-Wave+ Starter Kit EU - Älykotipaketti
FIBARO Z-Wave+ Starter Kit EU - Älykotipaketti

FIBARO Z-Wave+ Starter Kit EU - Älykotipaketti

429,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 429,00 €
sis. 24 % ALV
FIBARO Z-Wave+ Starter Kit on täydellinen sarja aloittaa älykkään kodin automaation kanssa. Siinä on on kaikki mitä tarvitset älykkäämpiä elämäntapoja varten

FIBARO Z-Wave+ Starter Kit EU 

Aloita kotiautomaatioseikkailu Fibaro-aloitussarjalla

Fibaro Starter Kit on yksinkertaisin ja helpoin tapa aloittaa koti-automaatio. Viisi älykäs laitetta, joita ohjaa Home Center Lite -ohjain, toimivat valmiina ja esittävät älykkäämman tavan hallita kotiasi.

Haluatko sammuttaa valot, kun poistut huoneesta? Haluatko seurata kotitoimintaa ollessasi poissa? Tai haluatko saada välittömän ilmoituksen odottamattomista tapahtumista, kuten tulipalo tai vesivuoto? Fibaro-aloitussarja auttaa sinua asettamaan oikean jalan eteenpäin koti-automaatioseikkailussa.

Fibaro-aloituspaketti sisältää neljä anturia, yhden älykkään pistokkeen ja yhden Z-Wave Hubin.

Fibaro Home Center 3 Lite on älykäs ja pienikokoinen Z-Wave-ohjain, joka hallitsee Fibaro-antureiden ja Z-Wave-laitteiden välistä tiedonsiirtoa. Se muodostaa yhteyden reitittimesi kanssa tarjotaksesi etäkäytön kotiautomaatiojärjestelmääsi Internetiin kytkettyjen laitteiden, kuten älypuhelinten tai tablettien, kautta.

Neljä anturia - Tulva-anturi, Liiketunnistin, Savuanturi sekä Ovi- ja ikkunatunnistin seuraavat kaikkia tärkeitä toimintoja kodissasi ja antavat sinun tehdä oikeat toimet. Älypistokkeen avulla voit hallita liitettyjä laitteita ja valvoa niiden virrankulutusta.

Fibaro-liiketunnistin vie kodiautomaatioverkon seuraavalle tasolle havaitsemalla tunkeilijoiden liikkeet ja ilmoittamalla siitä ohjaimelle. Anturia voidaan käyttää joko kodin suojaamiseen tai sitä voidaan käyttää jopa kodin energiatehokkuuteen määrittämällä valot sammumaan automaattisesti, kun poistut huoneesta.

Fibaron savuanturi valvoo hiilimonoksidin ja hiilidioksidin pitoisuuksia ilmassa ja lähettää signaaleja Fibaro-ohjaimelle, kun ne saavuttavat tietyn tason. Sitä voidaan käyttää suojaamaan kotiasi odottamattomilta tapahtumilta, kuten tulelta, ja ryhtymään välittömiin toimiin vahinkojen lieventämiseksi.

Fibaro-vuotoanturi voidaan asentaa kellariin tai tiskialtaan alle, jotta saat välittömät ilmoitukset vesivuodosta. Anturi lähettää sinulle välittömät hälytykset, joiden avulla voit toimia ennakoivasti ennen uusien vahinkojen syntymistä.

Fibaro Ovi- ja ikkuna-anturi ilmoittaa Z-wave-ohjaimellesi kotiisi ovien ja ikkunoiden avaamisesta /. sulkeutumisesta ja auttaa pitämään kodin turvassa. Anturi voidaan määrittää ohjaimella käynnistämään räätälöityjä tapahtumia, kuten sähköpostin lähettäminen tai valojen sytyttäminen aina, kun tunkeutuminen havaitaan.

Fibaro-älypistoke voi muuttaa minkä tahansa elektronisen laitteen ohjattavaksi laitteeksi, jolloin voit hallita sen tilaa (Päälle/Pois) ja mitata sen virrankulutusta Fibaro-älyohjaimen avulla.

Kotiautomaatiojärjestelmän hallinta on entistä yksinkertaisempaa Fibaro App -sovelluksella, joka on saatavana iOS- ja Android-laitteille.

Fibaro-aloitussarjan avulla voit

 • Seuraa kotisi toimintaa myös poissa ollessasi
 • Saat välittömät ilmoitukset, jos joku tulee kotiisi
 • Liipaisuhälytykset tapahtumista, kuten tulipalo tai vesivuoto
 • Ohjaa laitteitasi langattomasti
 • Automatisoi laitteet ja ajasta toimintoja

Ominaisuudet:

 • Hyvä ratkaisu Z-Wave -järjestelmän perusrungoksi kotikäyttöön
 • Hallinta: Selain ja matkapuhelin
 • Kokonaisvaltainen ratkaisu etäohjaukseen
 • Nopea ja helppo asennus

Paketinsisältö

 • Hubi: Fibaro Home Center 3 Lite HC3L-001 EU
 • Liiketunnistin - FGMS-001-ZW5
 • Ovi- ja ikkunatunnistin - FGDW-002-1 ZW5
 • Savuanturi - FGSD-002
 • Vuotoanturi - FGFS-101-ZW5
 • Älykäs pistoke - FGWPF-102-ZW5

Yksityiskohtaiset tiedot löytyvät valmistajan verkkosivuilta. Kaikki tuoteoppaat ovat saatavilla osoitteessa https://manuals.fibaro.com/

Arvosana
Mallinumero: FIBESTART