Honeywell C1 Security Camera
Honeywell C1 Security Camera
Honeywell C1 Security Camera
Honeywell C1 Security Camera

Honeywell C1 Security Camera

129,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 129,90 €
sis. 24 % ALV
Tiedät aina, mitä kotona tapahtuu. C1-kamera on aina päällä, kun olet poissa kotoa, se tallentaa tapahtumia ja hälyttää epätavallisista liikkeistä tai äänistä.
Toimitus 5-7 arkipäivää

Honeywell C1 -valvontakamerakamera

Seuraa aina, mitä kotona tapahtuu. C1-kamera on aina päällä, kun et ole kotona ja tallennat tapahtumia, kun ne tapahtuvat, ja ilmoittaa sinulle epätavallisista liikkeistä tai äänistä. Niin näet, mitä tapahtuu ja lopeta se.

Tallenna joka hetki:
Kameralla on tehokas 135°:n laajakulma, jossa on reaaliaikainen videoiden suoratoisto ja 5x digitaalinen zoom joka näyttää, mitä tapahtuu kristallinkirkas 720p: n korkealla resoluutiolla. Erikois-iltatila auttaa myös näkemään jopa 5 metriä, joten sinulla on ylivoimainen turvallisuus ottamalla joka päivä hetkeksi.

Verraton rauha:
Kaksi säädettävää varoitusaluetta estävät vääriä hälytyksiä. Voit siis jättää huomiotta taustamuutokset, kuten kattotuuletin, tai lisätä herkkyyttä avainalueiden, kuten ovien ja ikkunoiden, ympärille. Ja jos havaitaan epätavallista toimintaa, älykäs laite lähettää nopeat ilmoitukset, jotta voit toimia välittömästi.

Helppo asentaa, helppokäyttöinen:
Itse kameran asentaminen on helppoa, vaikka et ole itse asiantuntija. Joustavat lisävarusteet pöydälle tai seinälle asennetaan siten, että etukäteen johdotusta ei tarvita - kytke ja kytke Honeywell Home kotisovellus. Vaiheittainen opas auttaa sinua helposti asennuksessa, jotta pääset alkuun nopeasti.

Ilmainen pilvivarasto ja SD-kortin tallennus:
C1-kamera tarkistaa, mitä äskettäin tapahtui kotona. Vapaa turvallinen pilvivarasto tarkoittaa, että voit streamata ja ladata leikkeitä viimeisten 24 tunnin aikana. Jos ongelma ilmenee ja Wi-Fi-kotisi ei ole käytettävissä, ei tarvitse huolehtia, voit kuitenkin seurata turvallisesti vapaalla 8 Gt: n SD-kortilla. Se vie varmuuskopioita, tallentaa tietosi, jotka on salattu ylivoimaisesti.

Maantieteellinen rajaus ja älykäs tunnistus:
Honeywell Home kotisovellus käyttää maantieteellistä rajaustekniikkaa, jonka avulla voit seurata sijaintiasi ja ottaa käyttöön Koti- ja Poissa-tilat. Tämä käynnistää kameran automaattisesti, kun lähdet kotiin, ja sammuttaa sen, kun tulet kotiin - mikä tarkoittaa, että se on aina sopusoinnussa liikkeesi kanssa. Älykäs äänentunnistus, joka tunnistaa tietyt äänet, kuten nykyiset savun tai hiilimonoksidin hälytykset *, ja lähettää varoituksen älypuhelimelle.

Toimii IFTTT:n ja Alexan kanssa

* Luettelo yhteensopivista hälytyksistä on tukiartikkeleissamme osoitteessa getconnected.honeywell.com

Arvosana
Mallinumero: HAWCIC1N
Tuotenumero: 5004100970145