Honeywell C2 Security Camera
Honeywell C2 Security Camera
Honeywell C2 Security Camera
Honeywell C2 Security Camera

Honeywell C2 Security Camera

199,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 199,90 €
sis. 24 % ALV
Tiedät aina, mitä kotona tapahtuu. C2-kamera on aina päällä, kun olet poissa kotoa, se tallentaa tapahtumia ja hälyttää epätavallisista liikkeistä tai äänistä.
Toimitus 5-7 arkipäivää

Honeywell C2 -valvontakamerakamera

Parempi suorituskyky auttaa sinua näkemään ja kuulemaan. C2-kamerassa on useita älykkäämpiä ominaisuuksia, kuten parannettu kuvanlaatu ja todellinen älykäs tunnistus, joka tunnistaa lapsen itku- ja savuhälyttimen välisen eron. Joten voit nähdä ja kuulla ja enemmän.

Eri äänien tunnistaminen:
C2-kameran tehostettu älykäs äänentunnistus voi nyt tunnistaa vieläkin enemmän ääniä kodin ympärillä - ja voi itse määrittää niiden välisen eron. Joten se voi ilmoittaa, jos lapsi itkee, ja lähettää myös erillisen nopean hälytyksen, jos yhteensopiva savu- ja hiilimonoksidihälytys * laukeaa, joten voit toimia nopeasti tilanteesta riippumatta. Lisää turvallisuutta ympäri vuorokauden.

Kun aurinko laskee, kameran edistynyt yönäkymä-tila näyttää vielä enemmän siitä, mitä tapahtuu laajennetun 10 metrin näkymän ansiosta. Joten jos jotain tapahtuu yöllä, voit luottaa luotettavuuteen, parempaan laatuun ja mielenrauhaan. Kätevän kaksisuuntaisen ominaisuuden ansiosta voit pysyä yhteydessä kaikkialle.

Lisää tapoja nähdä koko kuva:
Lisävaruste kattoasennukseen antaa sinulle lisää joustavuutta kotiisi sopivaksi. Mutta parannukset eivät pääty tähän. Valitse vain oikea paikka ja saat laajemman kulman, 145 ° reaaliaikaisen videon suoratoiston, terävämmän 1080p: n HD-kuvan ja tehostetun zoom .

Voit myös asettaa neljä säädettävää varoitusvyöhykettä herkkyyden lisäämiseksi avainalueiden, kuten ikkunoiden ja ovien ympärillä, samalla kun otat huomioon taustamuutokset kuten kattotuulettimet väärien hälytysten välttämiseksi - niin voit valita, mitä voit seurata kotona, milloin ja milloin tahansa.

Lisää vaihtoehtoja liikkeidenne mukaisesti:
C1-kameran tapaan Honeywell Home kotiohjelma seuraa sijaintiasi maantieteellisen rajauksen avulla, jotta koti- ja poissaolotilat voidaan ottaa käyttöön. Tämä käynnistää kameran automaattisesti, kun lähdet kotiin ja poistat sen käytöstä, kun tulet kotiin.

Lisäksi voit jättää kotisi kotiin kuulemaan, jos vauva itkee. Sama helppo asennus, varastointi ja turvallisuus.

C2-kamera on yhtä helppo asentaa ja asettaa C1:ksi. Lisäksi voit käyttää ilmaista pilvitallennusta ja suoratoistoa sekä ladata leikkeitä viimeisten 24 tunnin aikana. Vapaa 8 Gt: n SD-kortti toimii varmuuskopiona, jos kodin Wi-Fi-verkko ei ole käytettävissä, ja kaikki tallenteet on suojattu 256-bittisellä salauksella.

Toimii IFTTT:n ja Alexan kanssa

* Luettelo yhteensopivista hälytyksistä on tukiartikkeleissamme osoitteessa getconnected.honeywell.com

Arvosana
Mallinumero: HAWCIC2S
Tuotenumero: 5004100970169