Honeywell W1 Water leak detection

Honeywell Home
Honeywell W1 Water leak detection
Honeywell W1 Water leak detection Honeywell W1 Water leak detection Honeywell W1 Water leak detection

Saat mielenrauhan missä tahansa. W1 Wi-Fi vesivuoto- ja jäätymisvaroitin voi havaita pienen vuodon ennen kuin siitä tulee suuri ongel

99,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 5 - 7 työpäivää
Tuotenumero 5004100970022

Honeywell-vesivuotoanturi

Saat mielenrauhan missä tahansa, tämä W1 Wi-Fi -vesivuoto ja jäätymisvaroitin voi havaita pienen vuodon ennen kuin siitä tulee suuri ongelma. Vuodot ja jäätyneet putket voivat aiheuttaa vakavia vahinkoja kotiisi.

W1 Wi-Fi Water Leakage- ja Freeze Detector -laitteilla saat nopeasti ilmoituksen, jos ongelma ilmenee, joten voit toimia nopeasti ja välttää mahdollisesti kalliita korjauksia. Olitpa sitten rentoutumassa kotona, työskentelemällä toimistossa tai nauttimalla matkalla, ilmaisimesi kertoo, mitä kotona tapahtuu.

Suunniteltu kotiisi
Ilmaisin voidaan asentaa sopivasti ongelmallisille alueille, joissa vesi voi aiheuttaa vahinkoa. Siksi se soveltuu kylpyhuoneisiin, pesutiloihin, altaiden alle tai putkien ympärille. 1.2-metrisen anturikaapelin avulla ilmaisin sopii putkien ympärille. Lisäkaapeleita voidaan lisätä jopa 150 metrin matkalle.

Saat ilmoituksen, missä oletkin
Jos kotona ollessasi havaitaan vaikea vesivuoto, jäätyvä vesiputki tai kosteusongelma, sisäänrakennettu sireeni käynnistyy, joten voit toimia nopeasti. Ilmaisinta voidaan myös valvoa kauko-ohjauksella käyttämällä Honeywell Home sovellusta, jossa ilmoitukset lähetetään suoraan älypuhelimellesi. Jos et ole kotona, jopa perheelle ja ystäville voidaan ilmoittaa - niin voit toimia nopeasti.

Lämpötilan ja kosteuden valvonta
Sisäänrakennetut lämpötila- ja kosteusanturit valvovat kotiasi ympäri vuorokauden, saat ilmoituksen nopeasti kotiin liittyvistä ongelmista.

Helppo asentaa ilman monimutkaisia opetusohjelmia tai valikoita

Ei erillisiä keskusyksiköitä tai virtakaapeleita. Asennus kestää vain muutaman minuutin vaiheittaisen pikakäynnistysoppaan ansiosta. Laitteessa on kolme AA-paristoa, jotka kestävät jopa kolme vuotta. Kaikki mitä tarvitset yhdessä pakkauksessa - kytke se Wi-Fi-verkkoon ja se on käyttövalmis.

Aloita Honeywell Home sovellus
Ilmaisin on helppo asentaa ja sitä voidaan käyttää Honeywell Home sovelluksen kanssa. Sovellus on yhteensopiva Android- ja iOS-laitteiden kanssa, saat ilmoitukset nopeasti älylaitteeseesi. Se voidaan asentaa useille älypuhelimille ja tableteille, joten sinä ja perheesi voidaan pitää ajan tasalla. Joten minkä tahansa älypuhelimen valitsetkin, tiedät mitä kotona tapahtuu.

Toimii IFTTT: n kanssa

Voit saada nopeasti ilmoituksen tai äänihälytyksen, jos kotonasi havaitaan vuoto tai jäätyminen - voit nyt myös luoda oman hälytyksen IFTTT-sovelluksen kautta. Muiden älykkäiden kodin laitteiden yhteydessä, miksi et asettaisi älykästä valaistusta muuttamaan väriä, kun vuoto tai jäädytys havaitaan? Kun valo muuttuu siniseksi, tiedät miten toimia.

Keskustele Alexan kanssa kotona
Käytä Amazon Echon pilvipohjaista Alexa ääniavustajaa kotona. Puhu vain sille ja sano, että haluat tarkistaa viimeisen tallennetun lämpötilan ja se kertoo sen sinulle. Se on suunniteltu toimimaan sopusoinnussa kaikkien muiden älykkäiden tekniikoiden kanssa ja se on toinen hyvä tapa pysyä yhteydessä toisiinsa - ja tehdä kodistasi älykkäämpi nyt ja tulevaisuudessa.

* Luettelo yhteensopivista hälytyksistä on tukiartikkeleissamme osoitteessa getconnected.honeywell.com

Arvostelut 0 arvostelua