IP Mediaconverter Kit
IP Mediaconverter Kit
digitalSTROM

IP Mediaconverter Kit

Tuotenumero 7640156791990

IP Mediaconverter Kit

179,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 5 - 7 työpäivää

IP Mediaconverter Kit

POF-verkkokaapeli mahdollistaa FTTH / DSL-signaalin lähetyksen helposti ja häviöttömästi. FTTH / DSL-yhteyttä ei yleensä ole silloin, kun sitä tarvitaan. Olipa reitittimestä STB:hen tai reitittimestä edelleen talon jakeluun - POF: llä verkko voidaan jakaa nopeasti ja helposti koko talossa. Erityisesti silloin, kun verkkokaapelit on tarkoitus asettaa jälkikäteen, olemassa olevat tyhjät putket ovat usein jo nykyisen verkon tai COAX-kaapeleiden käytössä. POF-kuitu, joka on paksuudeltaan vain 2,2 mm, voidaan helposti ja nopeasti asentaa rinnakkain olemassa olevien kanssa tai tyhjiin putkiin. Tyhjien putkien lisäksi POF-verkkokaapeli voidaan helposti asentaa myös laminaatin, parketin tai maton alle ja vaikka pienikokoisenkin listoituksen taakse.

Ominaisuudet

  • Voidaan asentaa vaikeisiin ja ahtaisiin tiloihin
  • Täydellinen vaihtoehto "kellarista kattoon" asennukseen
  • Vika- ja häviötön tiedonsiirto kerrosten välille

Pakkauksen sisältö: 

  • POF-kuitu 20 m 
  • 2 POF / media-muunninta
  • 2 verkkokaapelia
  • 2 USB-virtalähdettä
  • 2 USB-virtakaapelia
  • POF-leikkuri
  • käyttöohje
Kestävä verkkoinfrastruktuuri optisilla valokuitukaapeleilla

Helppokäyttöinen, turvallinen tiedonsiirto ilman sähkömagneettisia häiriöitä, kustannustehokas asennus, tulevaisuuden kestävä ja erittäin helppo päivittää - muovikuituteknologia "polymeerinen valokuitu" (POF) kattaa nämä sekä muut vaatimukset.

digitalSTROM AG, Sveitsin edelläkävijä optisten verkkojen tekniikassa, tuo ensimmäistä kertaa yhtenäisen ja kustannustehokkaan gigabitin verkkoratkaisun markkinoille, perustuen optisiin valokuitukaapeleihin. Tiedonsiirto suurella kaistanleveydellä on nyt mahdollista kuparikaapelissa välittyvien sähkösignaalien sijaan valopulssien avulla.

Täydellinen dS IP ratkaisu sisältää neljä osaa:

• Jakelukeskus (modulaarinen kytkin)
• Optiset kuitukaapeli-pohjaiset seinä- ja lattiapistorasiat
• Kuituoptinen kaapelointi
• Kuituoptiset pääteyksikötKotiverkon haasteet

Käytettävissä oleva Internet-yhteyksien kaistanleveys kasvaa jatkuvasti. Gigabit tason valokuituyhteydet alkavat nykyään olla jo arkipäivää kotitalouksissa. Pullonkaula ei siis ole enää viimeisen kilometrin matkalla vaan asunnossa.

Useimmilla palvelun- tarjoajilla (VDSL, FTTH) on vain yksi Internetyhteyden siirtopiste asunnossa, jättäen asiakkaan tehtäväksi jakaa data muihin huoneisiin. Tähän liittyvät ongelmat tunnetaan: langattomat verkot joita useimmiten käytetään, eivät toimi niin hyvin kuin pitäisi, erityisesti suuremmissa kotitalouksissa, joissa useita huoneita ja henkilöitä.

HDTV, joka vaatii suuren kaistanleveyden ja multimediapalvelut saavuttavat nopeasti rajansa. Musiikki- ja elokuvakokoelmat, jotka on kauan sitten siirretty levy- ja videohyllyistä, vievät tilaa tallennusvälineillä kotiverkossa tai pilvessä. Jos halutaan nauttia musiikista, kuvista tai elokuvista muualla kuin olohuoneessa, tarvitaan älykäs kotiverkko, joka voi jakaa dataa turvallisesti, ilman häiriöitä ja suurella volyymilla.


Gigabit-verkko joka huoneessa

Jakokeskus perustuu yksinkertaiseen kytkimeen. Se yhdistää Internet-palveluntarjoajan modeemin (valokuitu, DSL tai Coax) ja optisen kotiverkon. Normaalisti asennus tapahtuu pienessä jakajassa tai suoraan talon liittymän läheisyydessä.

Yksittäiset optiset kuidut kulkevat keskuskytkimestä huoneisiin passiivisiin seinärasioihin. Langallisella optisella ratkaisulla, 1-10 Gb/s kaistanleveys per huone on mahdollista lähitulevaisuudessa.

Tästä syystä digitalSTROM päätti kehittää kotiverkon optisen siirto- tekniikan pohjalta, joka on toteutettavissa jokaisessa taloudessa ja käyttökelpoinen jokaisen Internet-palveluntarjoajan yhteyksille.Erittäin helppokäyttöinen: leikkaa, liitä ja internetiin

Tarkoitukseen kehitetyllä työkalulla, joka koostuu teollisesta veitsestä, POF-kaapeli voidaan leikata yhdellä leikkauksella ja työntää sähkö-optiseen liitäntään seinä- tai lattia-asennusrasiassa ilman pistoketta tai kiillotusta. Kaapelipituudet voidaan leikata nopeasti ja helposti yksittäisiin huonetiloihin sopiviksi.


Jälkiasennus

Rakenna oma kotiverkkosi

Tee-se-itse asiakas voi rakentaa oman Casacom kotiverkon - Internet joka huoneeseen. Kaikki ne, jotka ovat saaneet tarpeekseen improvisoiduista langattomista verkkoista voivat tästä lähtien tehdä älykkään DIY Kit jälkiasennuksen.

Jokaisen huoneen yhdistäminen joustavalla kaapelilla on nopeaa, mutkatonta ja voidaan tehdä ilman aiempaa tietoa, tyhjien kaapelikanavien, jalkalistojen, mattojen alle tai yksinkertaisesti huonekalujen taakse. Ja kaikki tämä optisen kuitukaapelin välityksellä korkeimmalla kaistanleveydellä ja ilman sähkömagneettisia häiriöitä. Paras ratkaisu päivittää vanhempia asuntoja digitaaliseen asumiseen helpolla ja edullisella tavalla.
Korjausrakentaminen

Digitalisoi kotisi

Pääsääntöisesti vanhemmissa rakennuksissa ei ole liitäntää puhelimelle, televisiolle tai kotiverkolle jokaisessa huoneessa. Uuden, nykyaikaisen verkkoinfrastruktuurin rakentaminen voi olla kallista kun myös putkitus kaapeloinnille pitää rakentaa.

Tässä dS IP:n yksinkertainen asennusteknologia tarjoaa houkuttelevia etuja. Ohuet mutta tehokkaat valokuitukaapelit voidaan lisätä sähköjohdotuksen rinnalle olemassa oleviin putkiin. Elegantit seinärasiat ovat tilaa säästäviä ja ne voidaan asentaa olemassa olevien pistorasioiden viereen tai tilalle.

Asennus on nopeaa ja helppoa hienostuneella click&fix mekanismilla. Optinen siirtoverkko avaa aivan uusia mahdollisuuksia asennukselle. Silloinkin, kun putkitusta ei ole käytettävissä, optinen kuitukaapeli voidaan asentaa jalkalistoihin, mattojen alla tai muihin pieniin tiloihin.

Uudisrakentaminen

Optinen kotiverkon tulevaisuutta varten

Uudisrakennuksissa on suositeltavaa asentaa tähtimäinen putkitus jo rakennusvaiheessa. Ainakin yksi tyhjä putki per huone olisi suositeltavaa. Mutta voi myös kannattaa suunnitella toinen ylimääräinen tyhjä putki per huone esimerkiksi toiselle verkko- rasialle vastakkaisella seinällä.

dS IP valokuituteknologia tarjoaa optimaalisen ratkaisun ja mahdollistaa plug-in-moduulien lisäämisen myöhemmin. Optiset seinärasiat asennetaan pistorasian viereen. Yksi tai kaksi rasiaa per huone voidaan suunnitella tarpeen mukaan. Ohut optinen kaapeli kulkee sieltä optiseen kytkimeen päätelaitteiden liittämistä varten. On olemassa erilaisia aktiivisia laitteita, Wi-Fi:llä tai ilman.

Asiakkaat voivat nauttia korkeimman kaistanleveyden ja puhtaan multimedianautinnon eduista joka huoneessa. Optiseen tiedonsiirtoon investointi, lisääntyvän datamäärän valossa, kannattaa tänään verrattuna tavanomaisiin kuparikaapeleihin. Kiitos suuren kaistanleveyden ja helpon asennuksen, sähköasentaja tarjoaa asiakkailleen hinta-suorituskyvyltään houkuttelevan ratkaisun.

Pituus:
50 mm
Korkeus:
273 mm
Leveys:
175 mm
Paino:
560 g
Arvostelut 0 arvostelua