Kodak Video Monitor CFH-V20 - Wifi-kamera HD-videolla
Kodak Video Monitor CFH-V20 - Wifi-kamera HD-videolla
Kodak Video Monitor CFH-V20 - Wifi-kamera HD-videolla
Kodak Video Monitor CFH-V20 - Wifi-kamera HD-videolla

Kodak Video Monitor CFH-V20 - Wifi-kamera HD-videolla

129,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 129,90 €
sis. 24 % ALV
KODAK-videomonitori CFH-V20 tarjoaa laajan 180 asteen näkökentän, joten voit nähdä koko huoneen
Toimitus 5-7 arkipäivää

Kodak Video Monitor CFH-V20 - Wifi-kamera HD-videolla

  • HD-laatu
  • Elinikäinen 1 päivän pilvisäilytys
  • Yönäkö
  • Laaja näkökenttä
  • Kaksisuuntainen äänentoisto
  • Langaton yhteys

Luokkansa monipuolisin

KODAK-videomonitori CFH-V20 tarjoaa laajan 180 asteen näkökentän, joten voit nähdä koko huoneen, laajan dynaamisen alueen (WDR), jotta äärimmäisissä valaistusolosuhteissa otetut nauhoitukset voidaan automaattisesti korjata ja irrotettavan USB-kameran liikkuvuuden lisäämiseksi.

Sisäänkirjautuminen tasaisella HD-suoratoistovideolla, terävällä kaksisuuntaisella äänellä ja automaattisella yönäköalalla  sekä ilmaisella iSecurity + -sovelluksella (iOS, Android). Liikkeentunnistuksella varustettu KODAK-videomonitori CFH-V20 tallentaa ja säilyttää automaattisesti videoleikkeet pilvessä jopa 24 tunnin ajan ja lähettää mobiili-ilmoituksia älypuhelimelle tai tablet-laitteelle, jotta tiedät mitä tapahtuu (premium-tallennus- ja älykkäät tunnistusprofiilit käytettävissä erkseen ostettuna). Sisäänrakennettu WiFi-laajennus ja sisäinen antenni laajentavat nykyisen kotiverkon peittoalueen ja integroituna IFTTT (If This Then That) -sovelluksen kanssa voit yhdistää V20 WiFi-kameran muihin laitteisiin tai sovelluksiin automaation lisäämiseksi. KODAK-videomonitorilla CFH-V20 pysyt aina kodin lähellä.

Suurempi mielenrauha

Toista nauhoitetut videoleikkeet ja tallenna pilveen viimeisen 24 tunnin ajan. Kaikissa KODAK S-sarjan kameroissa on elinikäinen 24 tunnin pilvisäilytys, joten voit olla varma, että et koskaan menetä hetkeäsi.

Älykkäämpiä suunnitelmia

Nauti valinnaisesta älykkäästä tunnistamisesta, 14- tai 30-päivän pilvitallennuksesta älykkäillä tunnistusprofiililla KODAK S-sarjan kamerallesi. Älykäs havaitseminen integroi ainutlaatuisesti konenäkötekniikan suodattamaan hälytykset ”Ihmiset” tai ”Aktiivisuus” -toimintojen avulla vähentämään vääriä hälytyksiä jopa 98%.

Laajennettu automaatio

Kytke kaikki KODAK S-sarjan kamerat IFTTT: hen iSecurity + Channel (ifttt.com/isecurityplus) lisätoimintojen ja ominaisuuksien lisäämiseksi muiden laitteiden tai sovellusten kanssa. Kymmenien iSecurity + “IF ”- ja“ DO ”-reseptien avulla voit asettaa automaattiset liipaisimet tai toiminnot, kuten liikkuvuuden tunnistuksen ottamisen käyttöön tai poistamisen käytöstä GPS-sijainnin perusteella tai kameran kohdistamisen uuteen suuntaan.

Arvosana
Mallinumero: CFH-V20
Tuotenumero: 859986005048