Kytkentämoduuli L Jokeri - SW-KL200

Kytkentämoduuli L Jokeri - SW-KL200

116,50 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 116,50 €
sis. 24 % ALV
digitalSTROM SW-KL200 kytkentämoduulin avulla voit kytkeä sähkökuormia kuten valaisimia tai puhaltimia digitalSTROM järjestelmään
Toimitus 5-7 arkipäivää

Kytkentämoduuli L Jokeri - SW-KL200

  • digitalSTROM SW-KL200 kytkentämoduulin avulla voit kytkeä sähkökuormia kuten valaisimia tai puhaltimia digitalSTROM järjestelmään
  • Ohjaat kytkettyjä sähkökuormia (max. 1400 W) 230 sähköverkon kautta digitalSTROM komennoilla
  • Helppo digitalSTROM toimintojen konfigurointi sähkölaitteille (valaisimet, ilmastointilaitteet, kahvinkeittimet jne.)
  • Moduli on varustettu ohjauspainikesisääntulolla, jolla lähtö voidaan kytkeä ilman digitalSTROM järjestelmää
  • Katkaisee liitetyn kuorman ylikuormitustilanteissa
  • LED-merkkivalo

Smartecno järjestelmän rakenne

Smartecno järjestelmä perustuu sveitsiläisen digitalSTROM AG:n kehittämään, patentoituun teknologiaan ja koostuu rakennuksen sähköverkkoon liitettävistä moduuleista. Oheisessa kuvassa on kuvattuna järjestelmän periaate.

Rakennuksen sähkökeskukseen asennetaan järjestelmän perustana toimivat DIN-kiskoasenteiset komponentit. Sen jälkeen hajautetulla älyllä varustetut ohjainmoduulit asennetaan tarpeen mukaan kulutus- ja ohjauspisteisiin. Saatavana on myös valmiiksi järjestelmään integroituja tuotteita, kuten valaisimia (dS Ready).

Tarvittaessa moduuleita voidaan asentaa myös pää- tai ryhmäkeskuksiin ja lisävarusteena on saatavana DIN-kisko asennusapu. Tarvittaessa voidaan myös käyttää valmiiksi DIN-kiskoon asennettavia moduuleita, kuten rele- ja automaatiomoduuleita.

Saatavana on lisäksi erilaisia yhdyskäytäviä muihin järjestelmiin (IP, Enocean, KNX, Dali, HUE jne.) Moduulien liittäminen järjestelmään on tehty erittäin helpoksi: järjestelmä tunnistaa uudet laitteet automaattisesti, ilman erityistä paritusprosessia. Se on merkittävä etu verrattuna muihin järjestelmiin.

Sähköasennus on digitaalinen

Thomas Alva Edison, sähkövalon keksijä, olisi innoissaan tästä, koska tämä on seuraava looginen askel digitaaliseen aikaan. Järjestelmä perustuu kotisi olemassa olevaan sähköverkkoon. Koko tiedonsiirtoverkko - sähkökaapelointi - on jo valmiina olemassa jokaisessa kodissa.

Kovalla kehitystyöllä, teknologiaa on onnistuttu pienentämään niin paljon, että se katoaa asennusrasioihin lamppujen ja kytkimien taakse. Vain näin pystyimme suunnittelemaan järjestelmän, joka ei vaikuta kodin suunnitteluun, voidaan jälkiasentaa ja myös myöhemmin poistaa ilman rakenteellisia muutostöitä.

Patentoidulla digitalSTROM-teknologialla, kaikki mikä on yhdistetty kotisi sähköverkkoon, tulee osaksi vallankumouksellista älykkään kodin järjestelmää.

Smartecno - ylivoimainen älykotijärjestelmä

Järjestelmän ylivoimainen etu on, että kaikki laitteet liitetään verkkoon ja ne muuttuvat älykkäiksi. Kaikki painikkeet, kaikki valot - työpöytävalaisimesta kattovaloihin. Kaikki sähkökäyttöiset kodin laitteet, kuten kaihtimet, verhot, markiisit. Yksinkertaisesti kaikki mikä on kytketty sähköverkkoon.

Järjestelmän sydän ovat pitkälle integroidut mikrotietokoneet, jotka on piilotettu esimerkiksi osaksi liitinmoduuleita. Järjestelmä on erittäin suorituskykyinen: osat saavat virtansa sähköverkosta ja käyttävät sitä myös tiedonsiirtoon.

Kaikki tieto yhdistyy palvelimessa, joka sijaitsee sähkökeskuksessa. Kytkentä, ohjelmointi, automaatio ja konfigurointi tehdään sovellusten ja web-käyttöliittymän kautta. Näin järjestelmää voidaan ohjata mukavasti kaikkialla talossa painikkeilla tai älypuhelimella.

High-tech laitteiden tulee palvella ihmistä

Tietokoneet ovat olleet suuria, kömpelöitä ja epäintuitiivisia jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Tämä muuttui älypuhelimien ja tablettien tullessa; ne ovat yksinkertaisia. Mutta tämä on vasta alkua: tulevaisuudessa tietokoneet tulevat entistä ergonomisemmiksi ja näkymättömämmiksi. digitalSTROM-tulevaisuus on jo alkanut. Tämä siksi, että Smartecno varustaa talosi verkossa olevilla tietokoneilla. Täysin taustalla ja näkymättömissä. Kuitenkin jopa laitteistoa näyttävämpiä, ovat mahdollisuudet automaatioon ja järjestelmän käytön helppous.

Paranamme sen, mitä on parannettava ja käytämme sitä, mikä on vakiintunut ja tunnetaan luotettavaksi: Valaisinkytkimet. Niiden käyttäminen on yhtä helppoa kuin ennenkin. Järjestelmä säilyttää perustoiminnot, mutta täydentää samalla kotisi ihan uusilla ominaisuuksilla. Siksi kaikki taustalla tulee älykkääksi.

Hovimestari on nyt sovellus

Uuden ajan Internet sovellukset, joita ei ennen ollut olemassa, ovat nyt mahdollisia. Kiitos Googlen puheentunnistuksen, joka perustuu avoimiin rajapintoihin ja järjestelmän avoimuuteen, olemme pystyneet kehittämään puheohjaussovelluksen. Koko järjestelmä ymmärtää nyt luonnollista puhetta, ohjeita ja komentoja.

Verkkopalvelut, jotka päivittävät itsensä taustalla ovat ensimmäistä kertaa tulossa yhä käyttökelpoisemmiksi kotona. Siten talosi pysyy innovaatiovauhdissa Piilaakson mukana.

Keskusohjattu - hajautettu älykkyys

Järjestelmän perusfilosofia: sähköverkosta tulee kaksisuuntainen data- ja ohjausverkko kaikille kytketyille sähkölaitteille.

Tieto siirtyy nopeasti älykkäiden kytkentämoduulien, painikkeiden, valojen, laitteiden ja digitalSTROM-palvelimen välillä. Palvelin on linkki Internetiin; se on asennettu DIN-kiskoon sähkökeskuksessa. Se on Linux-pohjainen, energiatehokas tietokone, jossa palvelimen sovellukset toimivat ja asetukset tallennetaan ja se on yhteydessä Internetiin paikallisen reitittimen kautta.

Tiedonsiirto liitinmoduulien kanssa tapahtuu digitalSTROM-mittarien kautta, yksi kutakin huonetta tai virtapiiriä kohti. Tämä tarkoittaa luotettavuutta – yksittäisen sulakkeen toiminta ei vaikuta koko järjestelmän toimintaan.

Huonekohtaisuus helpottaa lisäksi toimintatilojen ja automaation asetusten tekemistä.

Liitinmodulit: älykkyys pienimmässä tilassa...

Ne näyttävät liitinrimoilta, mutta ovat mikrotietokoneita. Ne ovat kytkimiä, himmentimiä, moottorin ohjauslaitteita, tietokoneita, tallennusvälineitä ja verkkosovittimia yhdessä paketissa. Jokaiseen sähkölaitteeseen kytketään yksi tietyn funktion kytkentämoduuli, jotka poikkeavat ulkoisesti toisistaan vain väriensä ja sisällä olevan laitteiston ja ohjelmiston osalta.

Olemme onnistuneet yksinkertaistamaan järjestelmää siinä määrin, että vain viisi kytkentämoduulityyppiä kattavat täydellisen valikoiman sovelluksia, valaistuksesta kulunvalvontaan.

Sama koskee vapaasti konfiguroitavissa olevaa painikeosaa sekä pöytävalaisimien johtohimmennintä - joka muuten on pienin älykäs ohjain maailmassa.

Jokainen kytkentämoduuli tallentaa omat asetuksensa, hakee esikonfiguroidut asetukset ja kirjautuu järjestelmään kytkettäessä - automaattisesti, ilman hankalia parituksia.

Ohjelmisto joka voi melkein lukea ajatuksesi

Juuri asennettu Smartecno-järjestelmä on valmiiksi varustettu uskomattomilla ominaisuuksilla ja asetuksilla, koska jokaiseen liitinmoduuliin on valmiiksi tallennettu peruskokoonpano valittuja toimintoja - 60 skenaariota esimerkiksi turvallisuuteen tai kotona/poissa-toimintoon liittyen. Hajautetun älykkyyden etu on se, että jokainen laite ajattelee ja tekee itsenäisiä päätöksiä puolestasi, perustuen viiteen prioriteettitasoon.

Tämä säästää valtavasti työtä asennuksen aikana ja ilahduttaa sinua hienostuneella toiminnallaan, kun järjestelmä on käytössä.

”Esineiden internetin” keskeinen piirre on se, että jokaisella laitteella on oma tunnuksensa. Kiitos laitteiden koodauksen, parametrit voidaan tallentaa ja säätää milloin tahansa. Siksi lampun ohjauspiiri on niin fiksu, että se tietää itse, mikä lamppu siihen sopii ja minkälainen himmennyskäyrä sillä on (erityisen tärkeää LED valaistuksessa).

Ympäristötekijöiden tiedot ovat myös saatavilla ja käytettävissä: auringonnousun ja -laskun ajat tai lämpötila vaikuttavat integroidun järjestelmän laitteiden ohjaukseen.

Tulevaisuus: avoimet järjestelmät

Digitalstrom-järjestelmä on yhteensopiva minkä tahansa kytkimen, lampun tai sähkölaitteen kanssa. Eikä valinnanvapaus siihen lopu: käytämme avointa OpenAPI-järjestelmää ja rajapintamme ovat avoimia ja hyvin dokumentoituja.

Niinpä jokainen ohjelmoija voi kehittää uusia ominaisuuksia ja sovelluksia. Me myös tuemme ohjelmoijayhteisöä aktiivisesti.Arvosana
Mallinumero: SW-KL200
Tuotenumero: 4290046000959