LaMetric Time - Reaaliaikainen älykäs näyttö
LaMetric Time - Reaaliaikainen älykäs näyttö LaMetric Time - Reaaliaikainen älykäs näyttö LaMetric Time - Reaaliaikainen älykäs näyttö LaMetric Time - Reaaliaikainen älykäs näyttö LaMetric Time - Reaaliaikainen älykäs näyttö LaMetric Time - Reaaliaikainen älykäs näyttö LaMetric Time - Reaaliaikainen älykäs näyttö LaMetric Time - Reaaliaikainen älykäs näyttö LaMetric Time - Reaaliaikainen älykäs näyttö LaMetric Time - Reaaliaikainen älykäs näyttö LaMetric Time - Reaaliaikainen älykäs näyttö
La Metric

LaMetric Time - Reaaliaikainen älykäs näyttö

Tuotenumero 5060415280034

LaMetric Time - Reaaliaikainen älykäs kojetaulu / kello / ilmoitukset. Suoratoista musiikkiasi

229,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 5 - 7 työpäivää

LaMetric Time - Reaaliaikainen älykäs näyttö

  • Näe aina tarkka aika ja erottaudu tuhansillae eri kellonäytöillä.
  • Seuraa säätä, sähköposteja, tapahtumia, tweettejä, seuraajia, uutisia, määräaikoja ja muita tietoja Internetistä lähes reaaliajassa.
  • Hanki ilmoituksia Netatmosta, Alexasta. Ohjaa Philips Hue, Wemo napsautuksella. Toimii IFTTT:n kanssa.
  • Herää suosikki Internet-radiokanavillesi, suoratoista musiikkia stereokaiuttimiin Bluetoothin kautta.
  • Itsenäinen Wi-Fi-laite. iPhone (iOS 7 tai uudempi) tai Android (4.0.3 tai uudempi) älypuhelin tarvitaan vain asetusten määrittämiseen ja kokoonpanoon.
  • Yhteensopiva Google Assistantin, Philips Hue, Sonos & Netatmon kanssa

LaMetric Time seuraa aikaa, säätä, sähköposteja, kalenteritapahtumia, tweettejä, seuraajia, uutisia, määräaikoja ja mitä tahansa muuta tietoa, jota tarvitaan kotona tai yrityksessäsi ja näyttää ne lähes reaaliajassa! Se toimii koko perheelle aina näkyvänä näyttönä näyttämällä älykkäiden kodin laitteiden ilmoituksia ja antamalla kenelle tahansa mahdollisuuden hallita niitä yhdellä napin painalluksella. LaMetric Time poistaa tarpeen tarkistaa useilta sovelluksilta tai uutissivustoilta tarvitsemasi tiedot. Sen sijaan saat keskeiset tiedot yhdellä silmäyksellä, kaikki samassa paikassa. Mahdollisuudet ovat rajattomat. Se näyttää myös reaaliaikaiset ilmoitukset IFTTT-yhteyteen liittyvistä palveluista. LaMetric Time on itsenäinen Wi-Fi-laite, iPhonen tai Android-älypuhelinta tarvitaan vain sen määrittämiseen ja kokoonpanoon. Käyttöliittymää on helppo käyttää: vasen ja oikea painike siirtyvät sovellusten välillä, keskipainike liittyvien toimien suorittamiseen. Muotoilu sopii hyvin pöydälle, hyllylle, kaupan eteen tai tiskille.

Tee se omanlaiseksesi tuhansilla kellonäytöillä ja omalla luovuudellasi

Älä tunne itseäsi yksinäiseksi - tee päiväsi hauskoilla kuvakkeilla ja animaatioilla, lisää yritysidentiteetti toimistokelloon, liity kehittäjäyhteisöön ja tee kellostasi erilainen. Hyödyllisen tiedon ja pikselikuvien yhdistelmä luo ympäristöllesi ainutlaatuisen viehätysvoiman.

Perheesi saa älykkään kodin ilmoituksia yhdellä silmäyksellä ja hallitsee älylaitteita yhdellä napin painalluksella

Kodin laitteiden hallitseminen älypuhelimella on hyvä, mutta se ei riitä, kun koko perhe tarvitsee pääsyn tietoihin. LaMetric Time on aina päällä, erittäin näkyvä älykäs näyttö ja hallinta älykkäiden kodin laitteiden käyttöön. Se näyttää tietoja laitteista kuten Netatmo, Alexa, Nest, Sonos, Ring, SmartThings ja hallitsee Philips Hue, WeMo:n ja muut yhdellä napin painalluksella.

Sovellukset kaikille

Tee itsesi tuottavammaksi hankkimalla aika, säätiedot, tweettejä, seuraajia, uutisia, osakekursseja, ajastimia ja muuta keskeistä tietoa yhdellä silmäyksellä.

Sovellukset yrityksille

Kokoushuoneessa LaMetric voi näyttää ajan kokouksen loppuun saakka ja motivoida kollegoitaan viimeistelemään palaveri ajoissa. Sijoita LaMetric hyllylle tai myymälään ja kiinnitä asiakkaitten huomio kampanjoihin tai hanki tykkäyksiä Facebook-sivullesi

Luo sovelluksesi

LaMetric IFTTT -kanava mahdollistaa ilmoitusten näyttämisen useista palveluista tai älylaitteista. LaMetric Developer -sovelluksella voit luoda indikaattorisovelluksia, jotka mahdollistavat myyntitietojen, KPI-arvojen, muiden mittareiden tai sovellusten seuraamisen ja joiden avulla voit suorittaa toimintoja, kuten saada taksin napsauttamalla toimintapainiketta.

Rokkaa pikselien tanssilla

Herää suosikki Internet-radioasemallesi aamuisin. Sisäänrakennettu Bluetooth auttaa striimaamaan suosikkimusiikkiasi palveluista, kuten Spotify, iTunes, Pandora, LaMetric-stereokaiuttimiin. Nauti visuaalisesta taajuuskorjaimesta!

Arvostelut 0 arvostelua