Plejd Rele/Valonsäädin CTR-01 - 3500VA Bluetooth
Plejd Rele/Valonsäädin CTR-01 - 3500VA Bluetooth
Plejd Rele/Valonsäädin CTR-01 - 3500VA Bluetooth
Plejd Rele/Valonsäädin CTR-01 - 3500VA Bluetooth
Plejd Rele/Valonsäädin CTR-01 - 3500VA Bluetooth

Plejd Rele/Valonsäädin CTR-01 - 3500VA Bluetooth

64,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 64,00 €
sis. 24 % ALV
Plejd Rasiarele/valonsäädin valaistuskuormien ohjaamiseen palauttavilla painikkeilla, kytkimellä, liiketunnistimella tai sovelluksella
Toimitus 1-3 arkipäivää

Plejd Rele/Valonsäädin CTR-01 - 3500VA Bluetooth

Rasiarele/valonsäädin valaistuskuormien kytkemiseen (max. 16A). Voidaan käyttää myös sellaisten kolmannen tahon valmistamien tuotteiden ohjaukseen, joissa on 0–10V- tai 1–10V-sisääntulot, kuten LED- ja HF-liitäntälaite. Kaksi ohjaustuloa, johon voidaan kytkeä painike, kytkin tai liiketunnistin*.

Voidaan käyttää myös yhdessä kiertovalonsäädin adapterin kanssa (RTR-01). Tuotetta voi ohjata ja mukauttaa myös Bluetooth®-yhteyden kautta mobiililaitteilla Plejd-sovelluksen avulla.

Ominaisuudet

 • Relelähtö sellaisten kuormien ohjaamiseen, joita ei voi himmentää
 • 0-10V/1-10V kolmannen osapuolen tuotteiden ohjaukseen
 • Yhteensopiva Plejd tuotteiden RTR-01 Snro. 26 189 04
 • Asennus ja ohjaus ilmaisen Plejd-sovelluksen avulla (Bluetooth)
 • Ohjaus muilla Plejd-laitteilla
 • Siniaallon nollapistekytkentä
 • Ajastustoiminto ja astrokello
 • Valaistustilanteet mobiililaitteesta tai painikkeella/ kaksoispainalluksella
 • Sopii vakiomalliseen kojerasiaan, painikkeen taakse
 • Enimmäiskuormitus (releen katkaisukyky 16A kun cos?=1)
 • Snro. 26 189 02

Tekniset tiedot

 • VERKKOJÄNNITE 230 VAC / 50 Hz
 • TEHONKULUTUS VALMIUSTILASSA 0,3 W
 • KÄYTTÖLÄMPÖTILA -20...+35 °C
 • YHTEYS 2,4 GHz Mesh Bluetooth®
 • KANTAMA* 10 m sisällä *Plejd mesh-verkko kytkee laitteet toisiinsa ja tämä pidentää kantamaa huomattavasti useamman tuotteen kohteissa
 • 230 V halogeeni/hehkulamppu 3500 W, 230 V LED-valonlähteet/liitäntälaitteet (laskeva reuna) 800 W, 230 V , Kompensoimaton loisteputki 700 W, Kompensoitu loisteputki 500 W, Pienjännitehalogeeni, elektroninen 0,8 1500 W, Pienjännitehalogeeni, perinteinen 1200 W, Energiansäästölamput 500 W

Asennus

Rele/Valonsäädin asennetaan kojerasiaan painikkeen/peitekannen taakse tai kiinnikkeellä (ei sisälly pakkaukseen, Snro. 26 189 05) seinälle tai DIN-kiskoon. Kokonaisteho vähenee, kun laite asennetaan eristettyyn tai lämpimään ympäristöön tai silloin kun samaan rasiaan tulee useita himmentimiä.

Sovellus

Intuitiivinen käyttö

Vaihda elokuvan katsomiseen sopiva valaistus sohvaltasi tai sammuta kaikki valot sängystä. Sovelluksen avulla voit säätää intuitiivisesti kotisi koko valaistusta.

Lisää yksikkö

Yksikön lisääminen järjestelmään ei voisi olla helpompaa. Sovellus ohjaa sinut tarvittavien vaiheiden läpi ja vain parissa minuutissa pääset nauttimaan langattoman valaistuksen kätevyydestä.

Valaistustaso

Nimeä valaistustaso ja valitse sitten, mitä valaisimia siihen liitetään. Voit myös määrittää valoisuuden määrän. Tallenna asetukset napsauttamalla. Valmista tuli!

Lisää henkilö

Voit jakaa järjestelmän turvallisesti kenen kanssa haluat. Käyttöoikeuksien määrittäminen käy helposti.

Ajastus

Luo lempeästi herättävä valaistus tai varmista, että kaikki valot sammuvat nukkumaan mentäessä. Plejd-sovelluksella valaistuksen ajastaminen käy yhtä helposti kuin hälytyksen asettaminen puhelimeen.

Astrokello

Ajasta ulkovalot syttymään auringon laskiessa ja sammumaan auringon noustessa. Plejd-järjestelmässä kaikki valaistustasot voidaan määrittää käynnistymään auringon asennon perusteella.

Liitä valaistustaso valaisimen katkaisimeen

Jos totta puhutaan, puhelimen kaivaminen esiin valaistuksen säätämiseksi ei ole aina kätevin ratkaisu. Plejd-sovelluksella voit helposti linkittää ja käynnistää valaistustasoja haluamallasi katkaisimella.

Kuormien asetukset

Asenna Plejd-sovellus nyt, niin voit heittää hyvästit konfiguroinnille ja hienosäädölle DIP-kytkimillä ja potentiometreilla. Plejd-sovellus on intuitiivinen ja tehokas työkalu kaikkien laitteidesi määrittämiseen.

Langaton synkronointi

Miksi vetää kalliita kaapeleita seiniin ja kattoon, kun voit synkronoida laitteesi langattomasti parissa sekunnissa? Ainutlaatuinen langaton synkronointi säästää rahaa ja ympäristöä.

Arvosana
Mallinumero: CTR-01
Tuotenumero: 7330018133722