Plejd Valonsäädin DIM-01- 300VA Bluetooth
Plejd Valonsäädin DIM-01- 300VA Bluetooth Plejd Valonsäädin DIM-01- 300VA Bluetooth Plejd Valonsäädin DIM-01- 300VA Bluetooth Plejd Valonsäädin DIM-01- 300VA Bluetooth
Plejd

Plejd Valonsäädin DIM-01- 300VA Bluetooth

Tuotenumero 7330018211116

Yleisvalonsäädin LED-, hehkulamppu-, sekä sekakuormille kahdella sisääntulolla, joita voidaan ohjata kytkimellä, painikkeella tai liiketunnistimella

64,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 5 - 7 työpäivää

Plejd Valonsäädin DIM-1 300VA Bluetooth

Yleisvalonsäädin soveltuu LED-, hehkulamppu-, sekä sekakuormille. Siinä on kaksi sisääntuloa, joita voidaan ohjata kytkimellä, painikkeella tai liiketunnistimella. Tuotetta voi ohjata myös mobiililaitteilla Bluetooth®-yhteyden ja Plejd-sovelluksen avulla. 

Himmennin asennetaan kojerasiaan tai vaihtoehtoisesti seinälle tai DIN-kiskoon lisätarvikkeella Snro. 26 189 05. DIN-kiskoon tai seinälle.

Ominaisuudet

 • Yleishimmennin, jossa useita ohjaustuloja
 • Asennus ja ohjaus ilmaisen Plejd-sovelluksen avulla (Bluetooth®)
 • Ohjaus muilla Plejd-laitteilla
 • Säädettävä min.-, maks.- ja lähtötaso
 • Ajastustoiminnot kuten astrokello, viikkokello ja ajastin
 • Valaistustilanteet mobiililaitteesta tai painikkeella/ kaksoispainalluksella
 • Sopii vakiomalliseen kojerasiaan, painikkeen taakse
 • Snro. 26 189 00

Tekniset tiedot

 • VERKKOJÄNNITE 230 VAC / 50 Hz
 • TEHONKULUTUS VALMIUSTILASSA 0,3 W
 • KÄYTTÖLÄMPÖTILA -20...+35 °C
 • YHTEYS 2,4 GHz Mesh Bluetooth®
 • KANTAMA* 10 m sisällä *Plejd mesh-verkko kytkee laitteet toisiinsa ja tämä pidentää kantamaa huomattavasti useamman tuotteen kohteissa
 • KUORMATYYPPI Laskeva reuna (trailing edge) Nouseva reuna (leading edge)
 • 230 V halogeeni/hehkulamppu 0–300 W, 230 V LED-valonlähteet/liitäntälaitteet (laskeva reuna) 0–200 VA, 230 V LED-valonlähteet/liitäntälaitteet (nouseva reuna) 0–100 VA, Elektroniset muuntajat (halogeeni, 12V) 0–300 VA

Asennus

Rasiahimmennin asennetaan kojerasiaan painikkeen/peitekannen taakse tai kiinnikkeellä (ei sisälly pakkaukseen, Snro. 26 189 05) seinälle tai DIN-kiskoon. Kokonaisteho vähenee, kun laite asennetaan eristettyyn tai lämpimään ympäristöön tai silloin kun samaan rasiaan tulee useita himmentimiä.

Sovellus

Intuitiivinen käyttö

Vaihda elokuvan katsomiseen sopiva valaistus sohvaltasi tai sammuta kaikki valot sängystä. Sovelluksen avulla voit säätää intuitiivisesti kotisi koko valaistusta.

Lisää yksikkö

Yksikön lisääminen järjestelmään ei voisi olla helpompaa. Sovellus ohjaa sinut tarvittavien vaiheiden läpi ja vain parissa minuutissa pääset nauttimaan langattoman valaistuksen kätevyydestä.

Valaistustaso

Nimeä valaistustaso ja valitse sitten, mitä valaisimia siihen liitetään. Voit myös määrittää valoisuuden määrän. Tallenna asetukset napsauttamalla. Valmista tuli!

Lisää henkilö

Voit jakaa järjestelmän turvallisesti kenen kanssa haluat. Käyttöoikeuksien määrittäminen käy helposti.

Ajastus

Luo lempeästi herättävä valaistus tai varmista, että kaikki valot sammuvat nukkumaan mentäessä. Plejd-sovelluksella valaistuksen ajastaminen käy yhtä helposti kuin hälytyksen asettaminen puhelimeen.

Astrokello

Ajasta ulkovalot syttymään auringon laskiessa ja sammumaan auringon noustessa. Plejd-järjestelmässä kaikki valaistustasot voidaan määrittää käynnistymään auringon asennon perusteella.

Liitä valaistustaso valaisimen katkaisimeen

Jos totta puhutaan, puhelimen kaivaminen esiin valaistuksen säätämiseksi ei ole aina kätevin ratkaisu. Plejd-sovelluksella voit helposti linkittää ja käynnistää valaistustasoja haluamallasi katkaisimella.

Kuormien asetukset

Asenna Plejd-sovellus nyt, niin voit heittää hyvästit konfiguroinnille ja hienosäädölle DIP-kytkimillä ja potentiometreilla. Plejd-sovellus on intuitiivinen ja tehokas työkalu kaikkien laitteidesi määrittämiseen.

Langaton synkronointi

Miksi vetää kalliita kaapeleita seiniin ja kattoon, kun voit synkronoida laitteesi langattomasti parissa sekunnissa? Ainutlaatuinen langaton synkronointi säästää rahaa ja ympäristöä.

Arvostelut 0 arvostelua