Plejd Kaksois Valonsäädin DIM-02 - 200VA Bluetooth
Plejd Kaksois Valonsäädin DIM-02 - 200VA Bluetooth Plejd Kaksois Valonsäädin DIM-02 - 200VA Bluetooth Plejd Kaksois Valonsäädin DIM-02 - 200VA Bluetooth Plejd Kaksois Valonsäädin DIM-02 - 200VA Bluetooth
Plejd

Plejd Kaksois Valonsäädin DIM-02 - 200VA Bluetooth

Tuotenumero 7330018211161

Plejd-kaksoishimmennin on kaksi kanavainen yleishimmennin, jota voidaan ohjata palauttavilla painikkeilla, kytkimellä tai liiketunnistimella

76,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 5 - 7 työpäivää

Plejd Kaksois Valonsäädin DIM-02 - 200VA Bluetooth

Plejd-kaksoishimmennin on kaksi kanavainen yleishimmennin, jota voidaan ohjata palauttavilla painikkeilla, kytkimellä tai liiketunnistimella. Molempia lähtöjä voidaan käyttää itsenäisesti ja ne voidaan kytkeä painikkeisiin aivan kuin ne olisivat kaksi erillistä himmenninlaitetta. Lisäksi tuotetta voi ohjata myös mobiililaitteilla Bluetooth®-yhteyden ja Plejd-sovelluksen avulla.

Kaksoishimmennin asennetaan kojerasiaan painikkeen/peitekannen taakse tai asennuspidikkeellä (Snro. 26 189 05) seinälle tai DIN-kiskoon. Kaksi sisääntuloa kaksoiskytkimen liitäntää varten. Tuotetta voi ohjata myös mobiililaitteilla Bluetooth-yhteyden ja Plejd-sovelluksen avulla.

Ominaisuudet

 • 2-in-1-yleishimmentimessä on kaksi himmennettävää lähtöä sekä kaksi ohjaustuloa kaksoiskytkimen liitäntää varten
 • Asennus ja ohjaus Plejd-sovelluksen avulla (Bluetooth)
 • Ohjaus myös muilla Plejd-laitteilla
 • Säädettävä min.-, maks.- ja lähtötaso
 • Eri kuormat kanavalla 1 ja kanavalla 2
 • Ajastustoiminnot kuten astrokello, viikkokello ja aikataulutus
 • Valaistustilanteet mobiililaitteesta tai painikkeella/ kaksoispainalluksella
 • Sopii vakiomallisen kojerasian painikkeen taakse
 • Kaksinkertainen N nollajohtimen jatkoliitäntään
 • Snro. 26 189 01

Tekniset tiedot

 • VERKKOJÄNNITE 230 VAC / 50 Hz
 • TEHONKULUTUS VALMIUSTILASSA 0,3 W
 • KÄYTTÖLÄMPÖTILA -20...+35 °C
 • YHTEYS 2,4 GHz Mesh Bluetooth®
 • KANTAMA* 10 m sisällä *Plejd mesh-verkko kytkee laitteet toisiinsa ja tämä pidentää kantamaa huomattavasti useamman tuotteen kohteissa
 • KUORMATYYPPI Laskeva reuna (trailing edge) Nouseva reuna (leading edge)
 • 230 V halogeeni/hehkulamppu 0–100 W, 230 V LED-valonlähteet/liitäntälaitteet (laskeva reuna) 0–50 VA, 230 V LED-valonlähteet/liitäntälaitteet (nouseva reuna) 0–100 VA, Elektroniset muuntajat (halogeeni, 12V) 0–100 VA

Asennus

Rasiahimmennin asennetaan kojerasiaan painikkeen/peitekannen taakse tai kiinnikkeellä (ei sisälly pakkaukseen, Snro. 26 189 05) seinälle tai DIN-kiskoon. Kokonaisteho vähenee, kun laite asennetaan eristettyyn tai lämpimään ympäristöön tai silloin kun samaan rasiaan tulee useita himmentimiä.

Sovellus

Intuitiivinen käyttö

Vaihda elokuvan katsomiseen sopiva valaistus sohvaltasi tai sammuta kaikki valot sängystä. Sovelluksen avulla voit säätää intuitiivisesti kotisi koko valaistusta.

Lisää yksikkö

Yksikön lisääminen järjestelmään ei voisi olla helpompaa. Sovellus ohjaa sinut tarvittavien vaiheiden läpi ja vain parissa minuutissa pääset nauttimaan langattoman valaistuksen kätevyydestä.

Valaistustaso

Nimeä valaistustaso ja valitse sitten, mitä valaisimia siihen liitetään. Voit myös määrittää valoisuuden määrän. Tallenna asetukset napsauttamalla. Valmista tuli!

Lisää henkilö

Voit jakaa järjestelmän turvallisesti kenen kanssa haluat. Käyttöoikeuksien määrittäminen käy helposti.

Ajastus

Luo lempeästi herättävä valaistus tai varmista, että kaikki valot sammuvat nukkumaan mentäessä. Plejd-sovelluksella valaistuksen ajastaminen käy yhtä helposti kuin hälytyksen asettaminen puhelimeen.

Astrokello

Ajasta ulkovalot syttymään auringon laskiessa ja sammumaan auringon noustessa. Plejd-järjestelmässä kaikki valaistustasot voidaan määrittää käynnistymään auringon asennon perusteella.

Liitä valaistustaso valaisimen katkaisimeen

Jos totta puhutaan, puhelimen kaivaminen esiin valaistuksen säätämiseksi ei ole aina kätevin ratkaisu. Plejd-sovelluksella voit helposti linkittää ja käynnistää valaistustasoja haluamallasi katkaisimella.

Kuormien asetukset

Asenna Plejd-sovellus nyt, niin voit heittää hyvästit konfiguroinnille ja hienosäädölle DIP-kytkimillä ja potentiometreilla. Plejd-sovellus on intuitiivinen ja tehokas työkalu kaikkien laitteidesi määrittämiseen.

Langaton synkronointi

Miksi vetää kalliita kaapeleita seiniin ja kattoon, kun voit synkronoida laitteesi langattomasti parissa sekunnissa? Ainutlaatuinen langaton synkronointi säästää rahaa ja ympäristöä.

Arvostelut 0 arvostelua