AsOy Helsingin Postinkantaja

AsOy Helsingin Postinkantaja
AsOy Helsingin Postinkantaja AsOy Helsingin Postinkantaja AsOy Helsingin Postinkantaja Pindora-älylukko Doorbird-sisäasema

Tarjoamme 27.6.2021 mennessä tehtyihin tilauksiin asennuksen kaupan päälle!

0,00 €
Toimitusaika 45 - 60 työpäivää

Tarjoamme 27.6.2021 mennessä tehtyihin tilauksiin asennuksen kaupan päälle tämän tarjouksen tuotteille, kun asennus tehdään  AsOy Helsingin Postinkantaja 1, 2 tai 3:n asuntoon. Valitse haluamasi laitteet alta. Kysy myös muita älykotiratkaisuja!

HUOM! Asennus tehdään asukkaan omaan langattomaan lähiverkkoon. Lähiverkon on oltava IEEE 802.11 b/g/n mukainen (2,4GHz). Voimme varmistaa tämän etukäteen, jos ilmoitat langattoman verkkolaitteesi tyypin. Selvitäthän langattoman verkon nimen ja salasanan jo ennen asennusta ja pidät tiedot saatavilla asennuskäynnin aikana.

Pindora on kotimainen älylukko, joka asentuu tarranauhoilla oven sisäpuolelle lukkonupin päälle.  Pindora on yhteensopiva DoorBird-sovelluksen kanssa, eli voit lisätä sen näkymään avauspainikkeesta ulko-oven ohella. 

Tuotesivu: https://www.kotiautomaatiokauppa.fi/fi/tuote/pindora-alylukko-kotimainen

DoorBird-vastauskoje on kiinteä vastauslaite ovipuhelimeen, jossa on fyysiset, selkeät painikkeet ovikellon soittoihin vastaamiseen ja alaoven avaamiseen. 

Tuotesivu: https://www.kotiautomaatiokauppa.fi/fi/tuote/doorbird-intercom-ip-indoor-station