Qubino Flush 1 Rele
Qubino Flush 1 Rele
Qubino Flush 1 Rele
Qubino Flush 1 Rele
Qubino Flush 1 Rele

Qubino Flush 1 Rele

59,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 59,90 €
sis. 24 % ALV
Qubino Flush 1 Relay Plus on yksikanavainen Z-Wave-kytkin, joka pystyy ohjaamaan laitteita tai valopiirejä enintään 10A kuormitukseen.
Toimitus 5-7 arkipäivää

Qubino FLUSH 1 -RELE

Qubino Flush 1 -rele on ihanteellinen valaistuslaitteiden, puhaltimien, uunien, pesukoneiden, silityslaitteiden, pistorasioiden, autotallin ovien, sähkölämmittimien, vedenlämmittimien jne. ohjaukseen. Voit hallita sitä joko etänä Z-Wave-verkon kautta tai seinäkytkimellä. Se mittaa myös virrankulutusta ja tukee digitaalisen lämpötila-anturin kytkemistä.

Mihin sitä käytetään?

Qubino Flush 1 -rele on ihanteellinen sähkölaitteiden (esim. Valot tai tuulettimet) etäohjaukseen ja kytkemiseen.

Pienin niistä kaikista.

Qubino Flush 1 -relemoduuli vie vähemmän tilaa kuin minkä tahansa muun merkin vertailukelpoiset moduulit ja sopii helposti mihin tahansa uppoasennusrasiaan.

Ohjattu energia.

Qubino Flush 1 -rele voi mitata kytketyn sähkölaitteen virrankulutusta ja sen oma energiankulutus on erittäin pieni, vain 0,4 W.

Erinomaisesti monipuolinen.

Qubino Flush 1 -rele voi toimia laajalla lämpötila-alueella, -10?C - +40?C. Se tukee digitaalisen lämpötila-anturin kytkemistä, mikä on hyödyllistä myös monimutkaisten skenaarioiden luomisessa. Jokainen moduuli toimii myös toistimena Z-Wave-verkon kantaman ja vakauden parantamiseksi.

Yksinkertaisin asennus.

Erittäin pieni koko ja erityisesti suunniteltu kotelo tarkoittavat, että moduulin kytkeminen uppoasennusrasian sisään on yksinkertasta. Ammattilaisten sähköasentajan testaama ja hyväksymä asennusprosessi koostuu vain kolmesta yksinkertaisesta vaiheesta:

 1. Poista kytkimet rasiasta ja irrota johdot.
 2. Kytke johdot Qubino-moduuliin ja aseta se rasiaan.
 3. Kiinnitä kytkimet rasiaan.

Testattu ja luotettava moduuli.

Qubino-moduulit ovat ”asenna ja unohda” -tuotteita. Tuotteemme on valmistettu kestämään, joten valitsemme ja käytämme vain korkealaatuisia elektronisia komponentteja. Moduulimme ovat myös markkinoiden testatuimpia Z-Wave-mikro-ohjaimia. Slovenian laatu- ja metrologiainstituutti (SIQ), riippumaton testauslaitos, testaa turvallisuusparametreja, mukaan lukien lämpötilan nousu, rakenne, eristysvastus, virrankulutus ja ylikuormitus standardin EN 60669-2-1 mukaisesti.

Tekniset tiedot:

 • Langaton: Z-Wave (868,42 MHz)
 • Jännite: 110 - 240 V, 50 Hz tai 24 - 30 V DC
 • Kuorma: 2300W (10A resistiivinen @ 230V AC), 240W (10A resistiivinen @ 24V DC)
 • Tehon mittaus: ±3 % tarkkuus
 • Virrankulutus: <0,7W
 • Käyttölämpötila: -10 - +40°C
 • Kantama: jopa 50m (ulkona) ja 30m (sisätiloissa)
 • Mitat (PxLxK): 42 x 37 x 17 mm

* Muiden kuin resistiivisten kuormien tapauksessa huomioi cos?: n arvo ja käytä tarvittaessa nimelliskuormaa pienempää kuormaa. Suurin virta cos? = 0,4: lle on 3 A 250 VAC: lla, 3 A 24 VDC: llä L / R = 7 ms.

Arvosana
Mallinumero: ZMNHAD1
Tuotenumero: 3830062070102