Qubino Flush RGBW himmennin
Qubino Flush RGBW himmennin

Qubino Flush RGBW himmennin

59,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 59,90 €
sis. 24 % ALV
Qubino RGBW-himmennin on suunniteltu hallitsemaan RGB/RGBW-nauhoja ja LED-nauhoja tai valaisimia lukemattomien värivaihtoehtojen luomiseksi.
Toimitus 5-7 arkipäivää

Qubino Flush RGBW himmennin

Qubino RGBW-himmennin on suunniteltu hallitsemaan RGB / RGBW-nauhoja ja LED-nauhoja tai polttimoita lukemattomien värivaihtoehtojen luomiseksi. Se sisältää 5 erityistä kohtaustehostetta (valtameri, salama, sateenkaari, lumi ja aurinko). Laaja värivalikoima antaa sinun “maalata” kodisi mielialan mukaan. Korosta suosikkiseinäsi valaistamalla se kuva valitsemallasi sävyillä. Moduuli voi toimia yhdessä muiden talosi Z-Wave-laitteiden kanssa. Voit hallita sitä joko etäyhteyden kautta Z-Wave-verkon tai seinäkytkimien kautta.

Valitse 16 miljoonan eri sävyn joukosta. Muuta huoneidesi värejä ja niissä olevia asioita ja luo valaistustehosteita ulkopinnoille, kuten kesämökille, poluille tai jopa talosi ääriviivat. Tule kotiin töistä rentouttavaan ilmapiiriin, jonka on luonut esiasetettu valaistustilanne.

Käytä sitä sisustamaan keittiön työtasoa tai valaisemaan suihkusi tai peiliisi kylpyhuoneessasi. Olipa ulkona mikä tahansa sää, anna olohuoneesi loistaa lämpimästi ja kutsuvilla sateenkaariväreillä. Ja kaikki tämä yksinkertaisesti napauttamalla älypuhelinta tai tablettia!

Mihin sitä käytetään?

Qubino RGBW-himmennin on ihanteellinen RGB / RGBW-nauhojen, LED-nauhojen ja -lamppujen tai jopa halogeenipolttimien himmentämiseen. Se voi luoda erilaisia valotehosteita (kohtauksia) ja säätää valonlähteen väriä ja voimakkuutta.

Pienin niistä kaikista.

Qubino RGBW-himmennin vie vähemmän tilaa kuin minkä tahansa muun merkin vertailukelpoiset moduulit ja sopii helposti mihin tahansa uppoasennusrasiaan.

Ohjattu energia.

Qubino RGBW-himmennin voi mitata kytketyn sähkölaitteen virrankulutusta ja sen oma energiankulutus on erittäin pieni, vain 0,5 W.

Erinomaisesti monipuolinen.

Qubino RGBW-himmennin voi toimia laajalla lämpötila-alueella, -10?C - +40?C. Se tukee digitaalisen lämpötila-anturin kytkemistä, mikä on hyödyllistä myös monimutkaisten skenaarioiden luomisessa. Jokainen moduuli toimii myös toistimena Z-Wave-verkon kantaman ja vakauden parantamiseksi.

Yksinkertaisin asennus.

Erittäin pieni koko ja erityisesti suunniteltu kotelo tarkoittavat, että moduulin kytkeminen uppoasennusrasian sisään on yksinkertasta. Ammattilaisten sähköasentajan testaama ja hyväksymä asennusprosessi koostuu vain kolmesta yksinkertaisesta vaiheesta:

 1. Poista kytkimet rasiasta ja irrota johdot.
 2. Kytke johdot Qubino-moduuliin ja aseta se rasiaan.
 3. Kiinnitä kytkimet rasiaan.

Testattu ja luotettava moduuli.

Qubino-moduulit ovat ”asenna ja unohda” -tuotteita. Tuotteemme on valmistettu kestämään, joten valitsemme ja käytämme vain korkealaatuisia elektronisia komponentteja. Moduulimme ovat myös markkinoiden testatuimpia Z-Wave-mikro-ohjaimia. Slovenian laatu- ja metrologiainstituutti (SIQ), riippumaton testauslaitos, testaa turvallisuusparametreja, mukaan lukien lämpötilan nousu, rakenne, eristysvastus, virrankulutus ja ylikuormitus standardin EN 60669-2-1 mukaisesti.

Tekniset tiedot:

 • Virtalähde: 12/24V DC
 • PWM-lähtötaajuus: 488 Hz
 • Nimellislähtöteho: 8A yhdelle lähtökanavalle, 13A maksimissaan (3,25A RGBW-yhdelle lähtökanavalle suositellaan)
 • Maksimikuormitus (esim. halogeenilamput): 12V-156W yhdistettynä, 24V-312W yhdistettynä
 • LED-merkkivalo: punainen/vihreä *1
 • Käyttölämpötila: 0℃ ~ 40℃
 • Etäisyys: jopa 30 m sisätiloissa
 • Mitat (LxKxS): 40,5 mm x 32 mm x 14,5 mm
 • Pakkauksen mitat (L x K x S): 79 mm x 52 mm x 22 mm
 • Paino: 28 g
 • Bruttopaino (pakkaus mukana): 34 g
 • Sähkönkulutus: 12V - 0,48W; 24V - 0,72W
 • Asennus laatikoihin: Ø ≥ 60 mm tai 2M

* Varoitus: Qubino RGBW-himmennin toimii alhaisella jännitteellä (12 VDC / 24 VDC). Katso ohjeet käyttöoppaasta.

Arvosana
Mallinumero: ZMNHWD1
Tuotenumero: 3830062070621