Qubino Flush Verho-ohjain

Qubino
Qubino Flush Verho-ohjain
Qubino Flush Verho-ohjain Qubino Flush Verho-ohjain Qubino Flush Verho-ohjain Qubino Flush Verho-ohjain Qubino Flush Verho-ohjain Qubino Flush Verho-ohjain Qubino Flush Verho-ohjain Qubino Flush Verho-ohjain Qubino Flush Verho-ohjain

Qubino Flush Shutter. Paras tapa kauko-ohjata moottoroituja verhoja ja ikkunoita

59,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 5 - 7 työpäivää
Tuotenumero 3830062070126

Qubino Flush Verho-ohjain

Qubino Flush Verho-ohjain on maailman pienin Z-Wave-moduuli, joka pystyy ohjaamaan verhojen, rullakaihtimien, sälekaihtimien, kaihtimien jne. moottoreita. Voit hallita sitä joko etänä Z-Wave-verkon kautta tai seinäkytkimellä. Se mittaa myös virrankulutusta ja tukee digitaalisen lämpötila-anturin kytkemistä.

Mihin sitä käytetään?

Qubino Flush Verho-ohjain on ihanteellinen verhojen, rullakaihtimien, sälekaihtimien ja vastaavien moottoreiden kauko-ohjaukseen.

Pienin niistä kaikista.

Qubino Flush Verho-ohjain vie vähemmän tilaa kuin minkä tahansa muun merkin vertailukelpoiset moduulit ja sopii helposti mihin tahansa uppoasennusrasiaan.

Ohjattu energia.

Qubino Flush Verho-ohjain voi mitata kytketyn sähkölaitteen virrankulutusta ja sen oma energiankulutus on erittäin pieni, vain 0,4 W.

Erinomaisesti monipuolinen.

Qubino Flush Verho-ohjain voi toimia laajalla lämpötila-alueella, -10?C - +40?C. Se tukee digitaalisen lämpötila-anturin kytkemistä, mikä on hyödyllistä myös monimutkaisten skenaarioiden luomisessa. Jokainen moduuli toimii myös toistimena Z-Wave-verkon kantaman ja vakauden parantamiseksi.

Yksinkertaisin asennus.

Erittäin pieni koko ja erityisesti suunniteltu kotelo tarkoittavat, että moduulin kytkeminen uppoasennusrasian sisään on yksinkertasta. Ammattilaisten sähköasentajan testaama ja hyväksymä asennusprosessi koostuu vain kolmesta yksinkertaisesta vaiheesta:

  1. Poista kytkimet rasiasta ja irrota johdot.
  2. Kytke johdot Qubino-moduuliin ja aseta se rasiaan.
  3. Kiinnitä kytkimet rasiaan.

Testattu ja luotettava moduuli.

Qubino-moduulit ovat ”asenna ja unohda” -tuotteita. Tuotteemme on valmistettu kestämään, joten valitsemme ja käytämme vain korkealaatuisia elektronisia komponentteja. Moduulimme ovat myös markkinoiden testatuimpia Z-Wave-mikro-ohjaimia. Slovenian laatu- ja metrologiainstituutti (SIQ), riippumaton testauslaitos, testaa turvallisuusparametreja, mukaan lukien lämpötilan nousu, rakenne, eristysvastus, virrankulutus ja ylikuormitus standardin EN 60669-2-1 mukaisesti.

Tekniset tiedot:

Virtalähde110 - 230 VAC ± 10%
50/60 Hz, (24–30 VDC)
Vaihtovirtalähtön nimelliskuormavirta (resistiivinen kuorma) *2 X 4 A / 230 VAC
 
virtalähtön lähtöpiirin teho (resistiivinen kuorma)2 X 920 W (230 VAC)
 
Tehon mittaustarkkuusP = 0-200 W, +/- 2 W
P> 200 W, +/- 3%
Digitaalinen lämpötila-anturin alue
(anturi on tilattava erikseen)
-50 ° C - + 125 ° C
Käyttölämpötila-10 ° + + 40 ° C
Etäisyysjopa 30 m sisätiloissa
(riippuen rakennusmateriaaleista)
Mitat (LxHxD)41,8 x 36,8 x 16,9 mm
(pakkaus)(79 x 52 x 22)
Paino (mukaan lukien pakkaus)28 g (34 g)
Sähkönkulutus0,4 W
TilaØ ? 60 mm tai 2 M, syvyys ? 60 mm
ToimintaRele (2x)


* Muiden kuin resistiivisten kuormien tapauksessa huomioi cos?: n arvo ja käytä tarvittaessa nimelliskuormaa pienempää kuormaa. Suurin virta cos? = 0,4 on 2 A 250 VAC: lla.