Qubino Flush Verho-ohjain DC
Qubino Flush Verho-ohjain DC
Qubino Flush Verho-ohjain DC
Qubino Flush Verho-ohjain DC
Qubino Flush Verho-ohjain DC

Qubino Flush Verho-ohjain DC

59,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 59,90 €
sis. 24 % ALV
Qubino Flush Shutter DC. Paras tapa kauko-ohjata moottoroituja verhoja ja ikkunoita
Toimitus 5-7 arkipäivää

Qubino Flush Verho-ohjain DC

Qubino Flush Verho-ohjain on maailman pienin Z-Wave-moduuli, joka pystyy ohjaamaan verhojen, rullakaihtimien, sälekaihtimien, kaihtimien jne. 12–24 V DC moottoreita. Voit hallita sitä joko etänä Z-Wave-verkon kautta tai seinäkytkimellä. Se mittaa myös virrankulutusta ja tukee digitaalisen lämpötila-anturin kytkemistä.

Mihin sitä käytetään?

Qubino Flush Verho-ohjain DC on ihanteellinen verhojen, rullakaihtimien, sälekaihtimien ja vastaavien 12–24 V DC moottoreiden kauko-ohjaukseen.

Pienin niistä kaikista.

Qubino Flush Verho-ohjain DC vie vähemmän tilaa kuin minkä tahansa muun merkin vertailukelpoiset moduulit ja sopii helposti mihin tahansa uppoasennusrasiaan.

Ohjattu energia.

Qubino Flush Verho-ohjain DC voi mitata kytketyn sähkölaitteen virrankulutusta ja sen oma energiankulutus on erittäin pieni, vain 0,4 W.

Erinomaisesti monipuolinen.

Qubino Flush Verho-ohjain DC voi toimia laajalla lämpötila-alueella, -10C - +40C. Se tukee digitaalisen lämpötila-anturin kytkemistä, mikä on hyödyllistä myös monimutkaisten skenaarioiden luomisessa. Jokainen moduuli toimii myös toistimena Z-Wave-verkon kantaman ja vakauden parantamiseksi.

Yksinkertaisin asennus.

Erittäin pieni koko ja erityisesti suunniteltu kotelo tarkoittavat, että moduulin kytkeminen uppoasennusrasian sisään on yksinkertasta. Ammattilaisten sähköasentajan testaama ja hyväksymä asennusprosessi koostuu vain kolmesta yksinkertaisesta vaiheesta:

 1. Poista kytkimet rasiasta ja irrota johdot.
 2. Kytke johdot Qubino-moduuliin ja aseta se rasiaan.
 3. Kiinnitä kytkimet rasiaan.

Testattu ja luotettava moduuli.

Qubino-moduulit ovat ”asenna ja unohda” -tuotteita. Tuotteemme on valmistettu kestämään, joten valitsemme ja käytämme vain korkealaatuisia elektronisia komponentteja. Moduulimme ovat myös markkinoiden testatuimpia Z-Wave-mikro-ohjaimia. Slovenian laatu- ja metrologiainstituutti (SIQ), riippumaton testauslaitos, testaa turvallisuusparametreja, mukaan lukien lämpötilan nousu, rakenne, eristysvastus, virrankulutus ja ylikuormitus standardin EN 60669-2-1 mukaisesti.

Tekniset tiedot:

 • Virtalähde: 12-24V DC
 • Lähetysradiotaajuus: 868.42MHz, Z-Wave
 • Kuorma: 2A (resistiivinen kuorma)
 • Lähtöteho: 48W
 • Ylivirtasuoja: 6A
 • Koskettimet: Kaksoisrelekosketin
 • Tehon tarkkuus: ±2W (@ < 200W), ±3% (@ > 200W)
 • Käyttölämpötila: -10 ~ 40 °C
 • Kantama: jopa 30 m sisätiloissa (ympäröivien materiaalien mukaan)
 • Mitat (L x K x S): 41,8 x 36,8 x 16,9 mm
 • Virrankulutus: < 0,7W
 • Asennuksen vaatima tila: Ø 60mm tai ≥ 2M

* Muiden kuin resistiivisten kuormien tapauksessa huomioi cos?: n arvo ja käytä tarvittaessa nimelliskuormaa pienempää kuormaa. Suurin virta cos? = 0,4 on 2 A 250 VAC: lla.

Arvosana
Mallinumero: ZMNHOD1
Tuotenumero: 3830062070089