Shelly Plus Smoke Alarm - WiFi Palovaroitin
Shelly Plus Smoke Alarm - WiFi Palovaroitin
Shelly Plus Smoke Alarm - WiFi Palovaroitin
Shelly Plus Smoke Alarm - WiFi Palovaroitin
Shelly Plus Smoke Alarm - WiFi Palovaroitin

Shelly Plus Smoke Alarm - WiFi Palovaroitin

84,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 74,90 €
sis. 24 % ALV
Shelly Plus Smoke on johdoton, paristokäyttöinen hälytin, joka tarjoaa lisäsuojaa kotillesi, perheellesi ja lemmikkillesi.
Toimitus 1-3 arkipäivää

Shelly Plus Smoke Alarm

Shelly Plus Smoke Alarm on älykäs valosähköinen palovaroitin, joka tunnistaa tehokkaasti hitaat tulipalot, jotka kytevät tuntikausia ennen kuin ne syttyvät liekkeihin. Vastaanota välittömiä ilmoituksia puhelimeesi ja luo turvatilanteita pitääksesi perheesi ja kotisi turvassa.

Shelly Plus Smoke on johdoton, paristokäyttöinen hälytin, joka tarjoaa lisäsuojaa kotillesi, perheellesi ja lemmikkillesi. Sen pitkä käyttöikä, korkea herkkyys ja Wi-Fi-tekniikka antavat sinun tarkkailla kotiasi jatkuvasti savun varalta ja pitää perheesi turvassa, missä ikinä oletkin.

Välittömät ilmoitukset

Havaittaessa vaara, Shelly Plus Smoke ilmoittaa sinulle ja perheellesi välittömästi reaaliajassa ja antaa sinun ryhtyä toimiin riippumatta siitä, kuinka kaukana olet.

Suojaa kotisi Shelly Plus Smokella

Savun tai tulipalon sattuessa voit määrittää älykkäitä toimia Shelly-laitteillesi suojellaksesi perhettäsi ja kotiasi! Nämä kohtaukset voidaan räätälöidä mieleiseksesi ja tapahtumaan tarkassa järjestyksessä ja aikataulussa.

Lähettää välittömän ilmoituksen ja antaa hälytyksen

Kun Shelly Plus Smoke havaitsee riskin, se hälyttää kovalla äänellä, jotta kaikki sisällä olevat kuulevat. Samalla se käynnistää tapahtumalle valitsemasi henkilökohtaisen ohjaussäännön ja ilmoittaa sinulle sovelluksen kautta, riippumatta siitä, kuinka kaukana kotoa olet.

Katkaisee virransyötön kaikista laitteista

Lisävaurioiden estämiseksi Shelly Plus Smoke voi laukaista muut Shelly-laitteesi käyttämällä ohjaussääntöjä katkaistakseen nopeasti virran kaikista laitteista huoneessa, jossa tulipalo syttyi.

Ilmoittaa, jos huoneessa on joku

Yhdessä Shelly Motion2:n kanssa voit saada välittömästi hälytyksen, jos huoneessa havaitaan liikettä. Lisäksi webhookeja käyttämällä se voi laukaista muita laitteita, kuten kameroita, kaiuttimia tai muita liitettyjä laitteita, jotka auttavat sinua valvomaan kaukaa.

Sytyttää hätävalon ja avaa kaikkien ovien lukituksen

Jos kotonasi on RGBW-lamppuja, -nauhoja tai hälyttimiä, Shelly Plus Smoke voi laukaista ne muuttumaan punaisiksi ja ohjata tien lähimpään uloskäyntiin kaikille talossa oleville. Samalla kaikki ovet voidaan avata, jotta perheesi pääsee nopeasti ulos talosta.

Kaikkien laitteidesi paikallinen ohjaus

Shelly Plus Smoke Alarm voi suorittaa suoria toimintoja muilla paikallisverkon laitteilla ilman, että olet yhteydessä Internetiin tai Shelly Cloudiin. Luota välittömään vasteaikaan ja paikallisiin kohtauksiin pitääksesi kotisi turvassa.

Shelly Cloud -sovellus

Lataa Shelly Cloud -sovellus. Rekisteröidy/kirjaudu tilillesi aloittaaksesi älykkään koti- tai toimistomatkasi. Saatavilla iOS:lle, Androidille ja Huaweille!

Täysi yhteensopivuus

Shelly-laitteet ovat yhteensopivia Alexan, Google Homen, Androidin ja iOS:n kanssa. Yhdessä ääniavustajan kanssa voit ohjata Shelly-laitteita pelkällä äänelläsi!

Tukee myös MQTT-, SmartThings-, HomeAssistant-, REST-, HomeSeeri-, Homey-, Hubitat-, ioBroker-, SYMCAN-, openHAB- ja muita.

TOIMINNOT:

 • Älykäs Wi-Fi-palovaroitin
 • Paristokäyttöinen - 1 x CR123A paristo
 • LED-ilmaisimet ja kova hälytys
 • Alhaisen akun varoitus
 • Helppo asennus

OMINAISUUDET :

 • Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteys – Yhdistä Shelly Plus Smoke Wi-Fi-verkkoosi. HUBia ei tarvita!
 • 1 vuoden akun käyttöikä - Luota akkua vähän kuluttavaan tekniikkaan.
 • Ääni- ja valohälytykset – Jos savua havaitaan, Shelly Plus Smoke antaa kovan äänen (>85db) ja valohälytyksen.
 • Helposti asennettava - Shelly Plus Smoke on langaton eikä sillä ole kulmarajoituksia, joten se on erittäin helppo asentaa.
 • Välitön ilmoitus – riippumatta siitä, missä olet, Shelly Plus Smoke ilmoittaa sinulle välittömästi kaikista vaaroista.
 • Älykkäät kohtaukset – Aseta mukautettuja ohjaussääntöjä yhdistämällä Shelly Plus Smoke muihin Shelly-laitteisiisi.

TEKNISET TIEDOT :

 • Tyyppi: SHELLY-PLUS-SMOKE
 • Paristokäyttöinen: 1xCR123A
 • RF-taajuus: 2401 - 2495 MHz
 • Max. RF-teho: <20 dBm
 • Wi-Fi-protokolla: 802.11 b/g/n
 • Wi-Fi-kantama: Jopa 30 m sisätiloissa ja 50 m (riippuu paikallisista olosuhteista)
Arvosana
Mallinumero: SHELLY-PLUS-SMOKE
Tuotenumero: 3800235265598