Smappee Connect Gateway
Smappee Connect Gateway
Smappee Connect Gateway
Smappee Connect Gateway
Smappee Connect Gateway

Smappee Connect Gateway

213,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 213,90 €
sis. 24 % ALV
Connect on Geniuksen tapaan yhdyskäytävä Power Boxin ja pilven välillä, mikä varmistaa turvallisen tiedon tallentamisen eri komponenteilta
Toimitus 30-45 arkipäivää

Smappee Connect Gateway

Connect on Genius-tapaan yhdyskäytävä Power Boxin ja pilven (Smappee tai muu) välillä, mikä varmistaa turvallisen tiedon tallentamisen eri komponenteilta. Tiedot siirretään Ethernet tai Wi-Fi verkon kautta. Verkkokatkon tapauksessa tiedot säilytetään yhden päivän ajan. Se siirtää vain dataa eikä tarjoa älykästä ohjausta tai kuorman tasapainottamista. Connect on kustannustehokas tapa lisätä älykkyyttä Smappee Infinity -asennukseen.

 • Yhdyskäytävä valvontajärjestelmän ja pilven välillä
 • Tulevaisuudenkestävä ilmaisten päivitysten ansiosta
 • Kustannustehokas vaihtoehto Smappee Geniukselle
 • Varmistaa suojatun tietojen tallennuksen komponenteilta
 • Yhden päivän tietojen tallennus verkon katkossa
 • Web Portaali palvelu ja sovellus

Tekniset:

 • Mitat: 55 mm x 55 mm x 26,6  mm
 • Paino: 45 g
 • Käyttölämpötila: -10 - 60 ° C 
 • Varastointilämpötila: -20 - 90 ° C
 • Suhteellinen kosteus: 0 - 95%, ei tiivisty
 • IP luokka: IPX0

Yhteydet:

 • Ethernet 100BASE-T
 • Wi-Fi 2,4 GHz
 • 2 x Smappee-väylä B (Modbus RTU)

Pakkauksessa:

 • 1 Connect
 • Seinäkiinnityslevy
 • Smappee-väyläkaapeli 150 cm

Älykkään energiateknologian seuraava vallankumous.

Smappee on all-in-one-energianhallintajärjestelmä kaupalliseen, teolliseen ja asuinkäyttöön. Se kerää tietoja aurinkoenergian tuotannosta sekä energian, kaasun ja veden kulutuksesta. Katso reaaliaikaista ja historiallista tietoa Smappee-sovelluksessa tai hallintapaneelissa. Hallitse laitteita ja kuormia säästääksesi energiaa ja rahaa.

Modulaarinen ratkaisu jokaiseen energiantarpeeseen.

Kattavasta tuotevalikoimasta voit valita haluamasi ominaisuudet ja palvelut. Älykkäästä EV-latauksesta ja optimoidusta omakulutuksesta merkittäviin energian- ja kustannussäästöihin. Tarvitsetko lisää ohjausta, tietoja tai palveluita ajan myötä? Ei ongelmaa! Voit aina rakentaa olemassa olevan ratkaisun vastaamaan muuttuvia tarpeitasi.

Nopea, tarkka energiadata.

Smappee kerää reaaliaikaisia tuotantoa ja kulutusta koskevia tietoja laitteitasolle asti . Se tekee tämän yhdistämällä alimittauspihdit, Smappee Switch -älypistorasian ja sen patentoidun laitteen tunnistustekniikan. Palveluntarjoajat ja käyttäjät voivat käyttää näitä tietoja monin tavoin. Siellä on integroitava sovellusliittymä HEMS / BMS-järjestelmiin, ammattimainen kojetaulu syvällisiin analyyseihin ja käyttäjäystävällinen sovellus kuluttajille.

Dynaaminen kuormituksen tasapainotus optimoi itsekulutuksen ja ylikuormitussuojaus.

Smappee hallitsee energiavirrat parhaalla mahdollisella tavalla Smappee Output -moduulin, Smappee-kytkimen tai räätälöityjen automaatioiden avulla. Miksi et esimerkiksi käytä aurinkoenergiaa lämpöpumppuusi sen sijaan, että lähetät sen takaisin verkkoon tai säilytät sen kotiakussa myöhempää käyttöä varten? Käytä automaattisesti vähemmän virtaa sähköautosi lataukseen, kun laitat saunan päälle, jotta et polta sulaketta. Energiavirtojen hallitseminen antaa sinulle mahdollisuuden optimoida energiatehokkuus ja omakulutus, muuttamalla rakennuksesi älykkääksi, hajautetuksi tehokeskukseksi.

Portti IoT-ratkaisujen maailmaan.

Smappee laajenee jatkuvasti ekosysteemiänsä yhteensopivilla kolmansien osapuolten tuotteilla ja palveluilla . Smappee käyttää Ethernet-, Wi-Fi-, 3G / 4G-, IP-pohjaisia yhteyksiä ja standardeja, kuten Modbus RTU- ja IoT-viestintäprotokollia MQTT ja EEBUS, uusien käyttötapausten kehittämiseen ja integraatioiden nopeuttamiseen. Toisaalta Smappee tekee yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa integroidakseen teknologiansa tuotteisiinsa tai palveluihinsa, kuten EV-latausasemat, älykkäät termostaatit, kodin avustajat tai kotiakut.

Edullinen, nopea asennus.

Nopean ja helpon asennuksen sekä alhaisten ylläpitokustannusten ansiosta Smappee Infinityn kokonaiskustannukset ovat kilpailukykyiset muihin kilpaileviin ratkaisuihin. Kompakti plug-and-play -järjestelmä on vankka ja luotettava - CT Hubit yhdistävät induktiosilmukat (CT) tai Rogowski-kelat. Tällä tavoin käytät vähemmän aikaa asennukseen ja sinulle ja asiakkaallesi jää enemmän aikaa energian säästämiseen.


Arvosana
Mallinumero: I1-GW-3
Tuotenumero: I1-GW-3