Smappee Infinity CT Hub
Smappee Infinity CT Hub Smappee Infinity CT Hub Smappee Infinity CT Hub Smappee Infinity CT Hub Smappee Infinity CT Hub
Smappee

Smappee Infinity CT Hub

Tuotenumero 5425036931183

CT Hub on Smappee Infinity -valvontajärjestelmän pääkomponentti. Voit kytkeä jopa 4 virtamuuntajaa CT-Hubiin mittaamaan erilaisia virtoja jopa 10 000 A

93,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 5 - 7 työpäivää

CT Hub

CT Hub on Smappee Infinity -valvontajärjestelmän pääkomponentti. Voit kytkeä jopa 4 virtamuuntajaa (CT) tai Rogowski-kelaa CT-Hubiin mittaamaan erilaisia virtoja jopa 10 000 A. Tämä mahdollistaa (ryhmän) laitteiden tarkan submetroinnin. Päivänkakkara ketjuttaa useita CT-Hubiin mittaamaan eri asennuksia 100 metrin etäisyydelle

 • Ketjuta jopa 7  CT-Hubia max. 100 metrin etäisyydelle
 • Liitä CT- ja Rogowski-kelat CT-napoihin
 • Yhdistetyt CT-mittaukset mittaavat jopa 10 000 A

Tekniset:

 • Mitat: 70 × 31 × 23 mm
 • Paino: 29 g
 • Käyttölämpötila: -10 ° C - 70 ° C 
 • Varastointilämpötila: -20 ° C - 90 ° C
 • Suhteellinen kosteus: 0% - 95%, ei tiivisty
 • Käyttökorkeus: 0–2000 m (0–6,562 jalkaa)

Yhteydet:

 • Smappee-väylä A
 • 4 tuloa Smappeen split core CT:lle (50A, 100A, 200A, 400A, 800A) ja Rogowski-kelat (400A, 1000A). Yli 1 000 A (Ota yhteyttä)

Pakkauksessa:

 • 1 CT Hub
 • Smappee-väyläkaapeli 40 cm

Älykkään energiateknologian seuraava vallankumous.

Smappee on all-in-one-energianhallintajärjestelmä kaupalliseen, teolliseen ja asuinkäyttöön. Se kerää tietoja aurinkoenergian tuotannosta sekä energian, kaasun ja veden kulutuksesta. Katso reaaliaikaista ja historiallista tietoa Smappee-sovelluksessa tai hallintapaneelissa. Hallitse laitteita ja kuormia säästääksesi energiaa ja rahaa.Modulaarinen ratkaisu jokaiseen energiantarpeeseen.

 

Kattavasta tuotevalikoimasta voit valita haluamasi ominaisuudet ja palvelut. Älykkäästä EV-latauksesta ja optimoidusta omakulutuksesta merkittäviin energian- ja kustannussäästöihin. Tarvitsetko lisää ohjausta, tietoja tai palveluita ajan myötä? Ei ongelmaa! Voit aina rakentaa olemassa olevan ratkaisun vastaamaan muuttuvia tarpeitasi.Nopea, tarkka energiadata.

 

Smappee kerää reaaliaikaisia tuotantoa ja kulutusta koskevia tietoja laitteitasolle asti . Se tekee tämän yhdistämällä alimittauspihdit, Smappee Switch -älypistorasian ja sen patentoidun laitteen tunnistustekniikan. Palveluntarjoajat ja käyttäjät voivat käyttää näitä tietoja monin tavoin. Siellä on integroitava sovellusliittymä HEMS / BMS-järjestelmiin, ammattimainen kojetaulu syvällisiin analyyseihin ja käyttäjäystävällinen sovellus kuluttajille.


Dynaaminen kuormituksen tasapainotus optimoi itsekulutuksen ja ylikuormitussuojaus.

Smappee hallitsee energiavirrat parhaalla mahdollisella tavalla Smappee Output -moduulin, Smappee-kytkimen tai räätälöityjen automaatioiden avulla. Miksi et esimerkiksi käytä aurinkoenergiaa lämpöpumppuusi sen sijaan, että lähettät sen takaisin verkkoon tai säilytät sen kotiakussa myöhempää käyttöä varten? Käytä automaattisesti vähemmän virtaa sähköautosi lataukseen, kun laitat saunan päälle, jotta et polta sulaketta. Energiavirtojen hallitseminen antaa sinulle mahdollisuuden optimoida energiatehokkuus ja omakulutus, muuttamalla rakennuksesi älykkääksi, hajautetuksi tehokeskukseksi.


Portti IoT-ratkaisujen maailmaan.

 

Smappee laajenee jatkuvasti ekosysteemiänsä yhteensopivilla kolmansien osapuolten tuotteilla ja palveluilla . Smappee käyttää Ethernet-, Wi-Fi-, 3G / 4G-, IP-pohjaisia yhteyksiä ja standardeja, kuten Modbus RTU- ja IoT-viestintäprotokollia MQTT ja EEBUS, uusien käyttötapausten kehittämiseen ja integraatioiden nopeuttamiseen. Toisaalta Smappee tekee yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa integroidakseen teknologiansa tuotteisiinsa tai palveluihinsa, kuten EV-latausasemat, älykkäät termostaatit, kodin avustajat tai kotiakut.


Edullinen, nopea asennus.

 

Nopean ja helpon asennuksen sekä alhaisten ylläpitokustannusten ansiosta Smappee Infinityn kokonaiskustannukset ovat kilpailukykyiset muihin kilpaileviin ratkaisuihin. Kompakti plug-and-play -järjestelmä on vankka ja luotettava - CT Hubit yhdistävät induktiosilmukat (CT) tai Rogowski-kelat. Tällä tavoin käytät vähemmän aikaa asennukseen ja sinulle ja asiakkaallesi jää enemmän aikaa energian säästämiseen.


Arvostelut 0 arvostelua