Smappee Solid Core CT - 3-vaihe virtamuuntaja
Smappee Solid Core CT - 3-vaihe virtamuuntaja
Smappee Solid Core CT - 3-vaihe virtamuuntaja
Smappee Solid Core CT - 3-vaihe virtamuuntaja
Smappee Solid Core CT - 3-vaihe virtamuuntaja

Smappee Solid Core CT - 3-vaihe virtamuuntaja

142,60 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 142,60 €
sis. 24 % ALV
Smappee Solid Core CT - yksinkertainen ja kustannustehokas vaihtoehto CT-Hubille. Voit mitata yhden 3-v ryhmän erilaisia virtoja 50A asti.
Toimitus 30-45 arkipäivää

Smappee Solid Core CT

Smappee Solid Core CT on yksinkertainen ja kustannustehokas vaihtoehto CT-Hubille. Voit mitata yhden 3-v ryhmän erilaisia virtoja 50A asti.

 • Tyypillisesti 3-vaiheisiin mittauksiin
 • Tarkkuusluokka 0,2%
 • Voit ketjuttaa jopa 9 Solid Core 3-vaihe CT:tä tai yhdistää Smappee CT-keskittimiin ja mitata jopa 28 tuloa enintään 100 metrin etäisyydellä
 • Pieni, kompakti.

Tekniset:

 • Max. tulovirta: 3 × 50 A
 • Kaapelin ulkohalkaisija: Enintään 6,7 mm / 0,26 tuumaa
 • Mitat: 59 × 35 × 23 mm
 • Paino: 45 g
 • Käyttölämpötila: -10 ° C - 70 ° C
 • Varastointilämpötila: -20 ° C - 90 ° C (-4 ° F - 194 ° F)
 • Suhteellinen kosteus: 0% - 95%, tiivistymätön
 • EMC: IEC 61326-1, FCC 47 osa 15

Yhteydet:

 • 2x Smappee Bus A

Pakkauksessa:

 • 1 Solid Core CT virtamuuntaja


Älykkään energiateknologian seuraava vallankumous.

Smappee on all-in-one-energianhallintajärjestelmä kaupalliseen, teolliseen ja asuinkäyttöön. Se kerää tietoja aurinkoenergian tuotannosta sekä energian, kaasun ja veden kulutuksesta. Katso reaaliaikaista ja historiallista tietoa Smappee-sovelluksessa tai hallintapaneelissa. Hallitse laitteita ja kuormia säästääksesi energiaa ja rahaa.

Modulaarinen ratkaisu jokaiseen energiantarpeeseen.

Kattavasta tuotevalikoimasta voit valita haluamasi ominaisuudet ja palvelut. Älykkäästä EV-latauksesta ja optimoidusta omakulutuksesta merkittäviin energian- ja kustannussäästöihin. Tarvitsetko lisää ohjausta, tietoja tai palveluita ajan myötä? Ei ongelmaa! Voit aina rakentaa olemassa olevan ratkaisun vastaamaan muuttuvia tarpeitasi.

Nopea, tarkka energiadata.

Smappee kerää reaaliaikaisia tuotantoa ja kulutusta koskevia tietoja laitetasolta asti. Se tekee tämän yhdistämällä virtamuuntajat, Smappee Switch -älypistorasiat ja sen patentoidun laitteen tunnistustekniikan (NILM). Palveluntarjoajat ja käyttäjät voivat hyödyntää näitä tietoja monin tavoin. Käytettävissä on integroitava sovellusliittymä HEMS/BMS-järjestelmiin, ammattimainen portaali syvällisiin analyyseihin ja käyttäjäystävällinen älypuhelinsovellus kuluttajille.

Dynaaminen kuormanohjaus optimoi omakulutuksen ja ylikuormitussuojauksen.

Smappee hallitsee energiavirrat parhaalla mahdollisella tavalla Smappee Output -moduulin, Smappee-kytkimen tai räätälöityjen automaatioiden avulla. Miksi et esimerkiksi käyttäisi aurinkoenergiaa lämpöpumppuusi sen sijaan, että lähetät sen takaisin verkkoon tai säilytät sen kotiakussa myöhempää käyttöä varten? Käytä automaattisesti vähemmän virtaa sähköautosi lataukseen, kun laitat saunan päälle, jotta et katkaise sulaketta. Energiavirtojen hallitseminen antaa sinulle mahdollisuuden optimoida energiatehokkuus ja omakulutus, muuttamalla rakennuksesi älykkääksi, hajautetuksi tehokeskukseksi.

Portti IoT-ratkaisujen maailmaan.

Smappee laajenee jatkuvasti ekosysteemiänsä yhteensopivilla kolmansien osapuolten tuotteilla ja palveluilla . Smappee käyttää Ethernet-, Wi-Fi-, 3G / 4G-, IP-pohjaisia yhteyksiä ja standardeja, kuten Modbus RTU- ja IoT-viestintäprotokollia MQTT ja EEBUS, uusien käyttötapausten kehittämiseen ja integraatioiden nopeuttamiseen. Toisaalta Smappee tekee yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa integroidakseen teknologiansa tuotteisiinsa tai palveluihinsa, kuten EV-latausasemat, älykkäät termostaatit, kotiautomaatio tai kotiakut.

Edullinen, nopea asennus.

Nopean ja helpon asennuksen sekä alhaisten ylläpitokustannusten ansiosta Smappee Infinityn kokonaiskustannukset ovat kilpailukykyiset muihin kilpaileviin ratkaisuihin. Kompakti plug-and-play -järjestelmä on vankka ja luotettava - CT Hubit yhdistävät induktiosilmukat (CT) tai Rogowski-kelat. Tällä tavoin käytät vähemmän aikaa asennukseen ja sinulle ja asiakkaallesi jää enemmän aikaa energian säästämiseen.

Smappee Solid Core CT

Arvosana
Mallinumero: I1-IAC-2
Tuotenumero: I1-IAC-2