Smappee Wi-Fi Connect Energiamittauspaketti
Smappee Wi-Fi Connect Energiamittauspaketti
Smappee Wi-Fi Connect Energiamittauspaketti
Smappee Wi-Fi Connect Energiamittauspaketti
Smappee Wi-Fi Connect Energiamittauspaketti
Smappee Wi-Fi Connect Energiamittauspaketti

Smappee Wi-Fi Connect Energiamittauspaketti

405,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 405,00 €
sis. 24 % ALV
Edullinen yhden 3-vaiheryhmän mittaus ja visualisointi. Seuraa vaikka EV-Lataukseen käytettyä energiaa.
Toimitus 30-45 arkipäivää

Smappee W-iFi Connect Energiamittauspaketti 

Mittaa ja ohjaa kiinteistön sähkönkulutusta reaaliajassa. Smappee Wi-Fi -energiamittari tarjoaa tarkat alimittaus- ja energianmittaustoiminnot. Määritykset voidaan tehdä Smappee-älypuhelinsovelluksen ja hallintapaneelin kautta. 

Asennus koostuu yhdestä Power Boxista, yhdestä Wi-Fi Connectista ja yhdestä Solid Core 3-vaiheisesta virtamuuntajasta. Power Box kerää, laskee tiedot ja antaa virtaa kaikille komponenteille.

Asennusta voidaan käyttää itsenäisesti tai sitä voidaan helposti laajentaa Smappee Infinity -konseptin muilla komponenteilla lisäämällä mittauksia, lisäohjaus-, data- tai visualisointivaihtoehtoja milloin tahansa. Smappee Wi-Fi Connect -energiamittari on kustannustehokas ratkaisu sekä yksityisen, teollisuuden että kaupan asiakkaille, jotka haluavat mitata tarkasti erilaisia kuormia ja visualisoida tietoja useissa sovelluksissa.

 • Järjestelmä max. 28  induktiosilmukkaa ja 7x CT Hubia
 • Kulutuksen ja tuoton näyttö reaaliajassa (päivitys 30s välein)
 • Alamittarointimahdollisuus
 • Web Portaali palvelun ja sovelluksen 2v end user lisenssi sisältyy (n.12€/v)
 • Apple IOS ja Google Android App
 • Laajennettavissa – mm. Aurinkopaneelien tuotanto sekä vesi/kaasu mittaus
 • Integraatiot: EV-Lataus, IFTT, MQQT
 • Web Portaali palvelun ja sovelluksen 2v end user lisenssi sisältyy (n.15€/v)

Pakettiin kuuluu:

 • 1kpl Smappee Power Box
 • 1kpl Smappee Wi-Fi Connect
 • 1kpl Smappee Solid Core 3-vaihe virtamuuntaja

Älykkään energiateknologian seuraava vallankumous.

Smappee on all-in-one-energianhallintajärjestelmä kaupalliseen, teolliseen ja asuinkäyttöön. Se kerää tietoja aurinkoenergian tuotannosta sekä energian, kaasun ja veden kulutuksesta. Katso reaaliaikaista ja historiallista tietoa Smappee-sovelluksessa tai hallintapaneelissa. Hallitse laitteita ja kuormia säästääksesi energiaa ja rahaa.

Modulaarinen ratkaisu jokaiseen energiantarpeeseen.

Kattavasta tuotevalikoimasta voit valita haluamasi ominaisuudet ja palvelut. Älykkäästä EV-latauksesta ja optimoidusta omakulutuksesta merkittäviin energian- ja kustannussäästöihin. Tarvitsetko lisää ohjausta, tietoja tai palveluita ajan myötä? Ei ongelmaa! Voit aina rakentaa olemassa olevan ratkaisun vastaamaan muuttuvia tarpeitasi

Nopea, tarkka energiadata.

Smappee kerää reaaliaikaisia tuotantoa ja kulutusta koskevia tietoja laitetasolta asti. Se tekee tämän yhdistämällä virtamuuntajat, Smappee Switch -älypistorasiat. Palveluntarjoajat ja käyttäjät voivat hyödyntää näitä tietoja monin tavoin. Käytettävissä on integroitava sovellusliittymä HEMS/BMS-järjestelmiin, ammattimainen portaali syvällisiin analyyseihin ja käyttäjäystävällinen älypuhelinsovellus kuluttajille.

Portti IoT-ratkaisujen maailmaan.

Smappee laajenee jatkuvasti ekosysteemiänsä yhteensopivilla kolmansien osapuolten tuotteilla ja palveluilla . Smappee käyttää Ethernet-, Wi-Fi-, 3G / 4G-, IP-pohjaisia yhteyksiä ja standardeja, kuten Modbus RTU- ja IoT-viestintäprotokollia MQTT ja EEBUS, uusien käyttötapausten kehittämiseen ja integraatioiden nopeuttamiseen. Toisaalta Smappee tekee yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa integroidakseen teknologiansa tuotteisiinsa tai palveluihinsa, kuten EV-latausasemat, älykkäät termostaatit, kotiautomaatio tai kotiakut.

Edullinen, nopea asennus.

Nopean ja helpon asennuksen sekä alhaisten ylläpitokustannusten ansiosta Smappee Infinityn kokonaiskustannukset ovat kilpailukykyiset muihin kilpaileviin ratkaisuihin. Kompakti plug-and-play -järjestelmä on vankka ja luotettava - CT Hubit yhdistävät induktiosilmukat (CT) tai Rogowski-kelat. Tällä tavoin käytät vähemmän aikaa asennukseen ja sinulle ja asiakkaallesi jää enemmän aikaa energian säästämiseen.


Arvosana
Mallinumero: SP1
Tuotenumero: SP1