Smappee Infinity Energiahallintajärjestelmä starter kit
Smappee Infinity Energiahallintajärjestelmä starter kit Smappee Infinity Energiahallintajärjestelmä starter kit Smappee Infinity Energiahallintajärjestelmä starter kit Smappee Infinity Energiahallintajärjestelmä starter kit Smappee Infinity Energiahallintajärjestelmä starter kit Smappee Infinity Energiahallintajärjestelmä starter kit Smappee Infinity Energiahallintajärjestelmä starter kit
Smappee

Smappee Infinity Energiahallintajärjestelmä starter kit

Tuotenumero 5425036931275

Smappee on all-in-one-energianhallintajärjestelmä kaupalliseen, teolliseen ja asuinkäyttöön. Kerää tietoa tuotannosta sekä energian ja veden kulutuksesta.

1 041,60 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 5 - 7 työpäivää

Smappee Infinity 

Mittaa ja ohjaa kiinteistön sähkönkulutusta reaaliajassa ja oppii tunnistamaan suuren osan kiinteistön sähkölaitteista (NILM teknologia).

 • 12 induktiosilmukkaa 230V AC-sähkönkulutuksen mittaukseen
 • Järjestelmä max. 28  induktiosilmukaa ja 7x CT Hub
 • Kulutuksen ja tuoton näyttö reaaliajassa (päivitys 30s välein)
 • Alamittarointimahdollisuus (asiakaskohtainen sähkönlaskutus kulutuksen perusteella)
 • Tunnistaa verkossa olevat sähkölaitteet ja laskee vuosikulutusarvion perusteella ”laitekohtaisen sähkölaskun”
 • Web Portaali palvelun käyttö 5v (tämän jälkeen n.100€/5v)
 • Apple IOS ja Google Android App
 • Laajennettavissa – mm. Aurinkopaneelien tuotanto sekä vesi/kaasu mittaus
 • Integraatiot: EV-Lataus, IFTT

Pakkauksessa:

 • 1 Smappee Power Box
 • 1 Smappeen Genius
 • 3 Smappee CT-Hubia
 • 12 CT 50A Induktiosilmukkaa
 • 5 vuoden lisenssi tietojen käyttöön

Älykkään energiateknologian seuraava vallankumous.

Smappee on all-in-one-energianhallintajärjestelmä kaupalliseen, teolliseen ja asuinkäyttöön. Se kerää tietoja aurinkoenergian tuotannosta sekä energian, kaasun ja veden kulutuksesta. Katso reaaliaikaista ja historiallista tietoa Smappee-sovelluksessa tai hallintapaneelissa. Hallitse laitteita ja kuormia säästääksesi energiaa ja rahaa.Modulaarinen ratkaisu jokaiseen energiantarpeeseen.

 

Kattavasta tuotevalikoimasta voit valita haluamasi ominaisuudet ja palvelut. Älykkäästä EV-latauksesta ja optimoidusta omakulutuksesta merkittäviin energian- ja kustannussäästöihin. Tarvitsetko lisää ohjausta, tietoja tai palveluita ajan myötä? Ei ongelmaa! Voit aina rakentaa olemassa olevan ratkaisun vastaamaan muuttuvia tarpeitasi.
Nopea, tarkka energiadata.

 

Smappee kerää reaaliaikaisia tuotantoa ja kulutusta koskevia tietoja laitteitasolle asti . Se tekee tämän yhdistämällä alimittauspihdit, Smappee Switch -älypistorasian ja sen patentoidun laitteen tunnistustekniikan. Palveluntarjoajat ja käyttäjät voivat käyttää näitä tietoja monin tavoin. Siellä on integroitava sovellusliittymä HEMS / BMS-järjestelmiin, ammattimainen kojetaulu syvällisiin analyyseihin ja käyttäjäystävällinen sovellus kuluttajille.


Dynaaminen kuormituksen tasapainotus optimoi itsekulutuksen ja ylikuormitussuojaus.

Smappee hallitsee energiavirrat parhaalla mahdollisella tavalla Smappee Output -moduulin, Smappee-kytkimen tai räätälöityjen automaatioiden avulla. Miksi et esimerkiksi käytä aurinkoenergiaa lämpöpumppuusi sen sijaan, että lähettät sen takaisin verkkoon tai säilytät sen kotiakussa myöhempää käyttöä varten? Käytä automaattisesti vähemmän virtaa sähköautosi lataukseen, kun laitat saunan päälle, jotta et polta sulaketta. Energiavirtojen hallitseminen antaa sinulle mahdollisuuden optimoida energiatehokkuus ja omakulutus, muuttamalla rakennuksesi älykkääksi, hajautetuksi tehokeskukseksi.


Portti IoT-ratkaisujen maailmaan.

 

Smappee laajenee jatkuvasti ekosysteemiänsä yhteensopivilla kolmansien osapuolten tuotteilla ja palveluilla . Smappee käyttää Ethernet-, Wi-Fi-, 3G / 4G-, IP-pohjaisia yhteyksiä ja standardeja, kuten Modbus RTU- ja IoT-viestintäprotokollia MQTT ja EEBUS, uusien käyttötapausten kehittämiseen ja integraatioiden nopeuttamiseen. Toisaalta Smappee tekee yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa integroidakseen teknologiansa tuotteisiinsa tai palveluihinsa, kuten EV-latausasemat, älykkäät termostaatit, kodin avustajat tai kotiakut.


Edullinen, nopea asennus.

 

Nopean ja helpon asennuksen sekä alhaisten ylläpitokustannusten ansiosta Smappee Infinityn kokonaiskustannukset ovat kilpailukykyiset muihin kilpaileviin ratkaisuihin. Kompakti plug-and-play -järjestelmä on vankka ja luotettava - CT Hubit yhdistävät induktiosilmukat (CT) tai Rogowski-kelat. Tällä tavoin käytät vähemmän aikaa asennukseen ja sinulle ja asiakkaallesi jää enemmän aikaa energian säästämiseen.


Arvostelut 0 arvostelua