Smappee Infinity Output module
Smappee Infinity Output module Smappee Infinity Output module Smappee Infinity Output module Smappee Infinity Output module Smappee Infinity Output module
Smappee

Smappee Infinity Output module

Smappee Output -moduuli on Smappee-kytkimen ja Smappee-tilanteiden lisäksi kustannustehokas tapa lisätä älykästä ohjausta Smappee Infinity -ekosysteemiin.

99,20 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 5 - 7 työpäivää

Smappee Infinity Input module

Smappee Output -moduuli on Smappee-kytkimen ja Smappee-tilanteiden lisäksi kustannustehokas tapa lisätä älykästä ohjausta Smappee Infinity -ekosysteemiin. Moduulissa on 2 erillistä tehorelelähtöä (vaihtokärjet: NO / NC / Common). Tämä mahdollistaa niiden laitteiden kauko-ohjauksen, jotka joko suoraan saavat virtansa (enintään 5 kytkentämahdollisuutta) tai ohjaavat katkaisinta (yksivaiheista tai 3-vaiheista) ohjaamaan suuritehoisia laitteita esim. moottori, EV-latausasema, lämminvesikattila. Sitä voidaan käyttää myös ohjaussignaalina älykkäille laitteille, kuten Smart Grid Ready -pumppuille (SGR). Voit lisätä jopa 10 lähtömoduulia Smappee Infinity -asennukseen sen RJ10-liitännän ansiosta. Moduulit kommunikoivat Modbus RTU:n (RS-485) kautta Smappee Genius tai minkä tahansa muun valmistajan tiedonkeruulaitteella.

 • Lisää hallinta Smappee Infinity -ekosysteemiin
 • 2 relelähtöä (NO / NC / Common)
 • Ketjuta jopa 10 moduulia
 • Lähtömoduulit voidaan helposti lisätä nopean RJ10-liitännän avulla

Tekniset:

 •  Virtalähteen tuloalue: 5–12 V DC
 • Mitat: 55 mm x 55 mm x 26,6 mm
 • Paino:  61 g
 • Käyttölämpötila: -10 ° C - 60 ° C
 • Varastointilämpötila: -20 ° C - 90 ° C
 • Suhteellinen kosteus: 0% - 95%, ei tiivisty
 • Liitettävyys: 2 x Smappee-väylä B (Modbus RTU)
 • Lähtöliitin:
  • Jousivoimaliitin, 6 napaa
  • Yksilankainen johdin 0,5–1,5 mm2 (20 AWG – 15 AWG). Monisäikeistä ei suositella
 • Digitaalilähdön tekniset tiedot:
  • 2 lähtöä
  • Eristetty relelähtö. 3 kosketinta lähtöä kohti (NO/NC/C) - enintään 5 A / 250 Vac

Pakkauksessa:

 • 1 Smappee Output module
 • 1 Asennuslevy (DIN tai seinä)
 • 1 Smappee-väyläkaapeli 150 cm

Älykkään energiateknologian seuraava vallankumous.

Smappee on all-in-one-energianhallintajärjestelmä kaupalliseen, teolliseen ja asuinkäyttöön. Se kerää tietoja aurinkoenergian tuotannosta sekä energian, kaasun ja veden kulutuksesta. Katso reaaliaikaista ja historiallista tietoa Smappee-sovelluksessa tai hallintapaneelissa. Hallitse laitteita ja kuormia säästääksesi energiaa ja rahaa.Modulaarinen ratkaisu jokaiseen energiantarpeeseen.

 

Kattavasta tuotevalikoimasta voit valita haluamasi ominaisuudet ja palvelut. Älykkäästä EV-latauksesta ja optimoidusta omakulutuksesta merkittäviin energian- ja kustannussäästöihin. Tarvitsetko lisää ohjausta, tietoja tai palveluita ajan myötä? Ei ongelmaa! Voit aina rakentaa olemassa olevan ratkaisun vastaamaan muuttuvia tarpeitasi.Nopea, tarkka energiadata.

 

Smappee kerää reaaliaikaisia tuotantoa ja kulutusta koskevia tietoja laitteitasolle asti . Se tekee tämän yhdistämällä alimittauspihdit, Smappee Switch -älypistorasian ja sen patentoidun laitteen tunnistustekniikan. Palveluntarjoajat ja käyttäjät voivat käyttää näitä tietoja monin tavoin. Siellä on integroitava sovellusliittymä HEMS / BMS-järjestelmiin, ammattimainen kojetaulu syvällisiin analyyseihin ja käyttäjäystävällinen sovellus kuluttajille.


Dynaaminen kuormituksen tasapainotus optimoi itsekulutuksen ja ylikuormitussuojaus.

Smappee hallitsee energiavirrat parhaalla mahdollisella tavalla Smappee Output -moduulin, Smappee-kytkimen tai räätälöityjen automaatioiden avulla. Miksi et esimerkiksi käytä aurinkoenergiaa lämpöpumppuusi sen sijaan, että lähettät sen takaisin verkkoon tai säilytät sen kotiakussa myöhempää käyttöä varten? Käytä automaattisesti vähemmän virtaa sähköautosi lataukseen, kun laitat saunan päälle, jotta et polta sulaketta. Energiavirtojen hallitseminen antaa sinulle mahdollisuuden optimoida energiatehokkuus ja omakulutus, muuttamalla rakennuksesi älykkääksi, hajautetuksi tehokeskukseksi.


Portti IoT-ratkaisujen maailmaan.

 

Smappee laajenee jatkuvasti ekosysteemiänsä yhteensopivilla kolmansien osapuolten tuotteilla ja palveluilla . Smappee käyttää Ethernet-, Wi-Fi-, 3G / 4G-, IP-pohjaisia yhteyksiä ja standardeja, kuten Modbus RTU- ja IoT-viestintäprotokollia MQTT ja EEBUS, uusien käyttötapausten kehittämiseen ja integraatioiden nopeuttamiseen. Toisaalta Smappee tekee yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa integroidakseen teknologiansa tuotteisiinsa tai palveluihinsa, kuten EV-latausasemat, älykkäät termostaatit, kodin avustajat tai kotiakut.


Edullinen, nopea asennus.

 

Nopean ja helpon asennuksen sekä alhaisten ylläpitokustannusten ansiosta Smappee Infinityn kokonaiskustannukset ovat kilpailukykyiset muihin kilpaileviin ratkaisuihin. Kompakti plug-and-play -järjestelmä on vankka ja luotettava - CT Hubit yhdistävät induktiosilmukat (CT) tai Rogowski-kelat. Tällä tavoin käytät vähemmän aikaa asennukseen ja sinulle ja asiakkaallesi jää enemmän aikaa energian säästämiseen.