Smappee Switch älykäs pistoke 2kpl
Smappee Switch älykäs pistoke 2kpl Smappee Switch älykäs pistoke 2kpl Smappee Switch älykäs pistoke 2kpl Smappee Switch älykäs pistoke 2kpl
Smappee

Smappee Switch älykäs pistoke 2kpl

Tuotenumero SW

Smappee-kytkin on älykäs pistoke, joka tarjoaa kustannustehokkaan tavan lisätä alamitarointi ja älykäs ohjaus Smappee Infinity -valvontajärjestelmään

150,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 5 - 7 työpäivää

Smappee Switch

Smappee-kytkin on älykäs pistoke, joka tarjoaa kustannustehokkaan tavan lisätä ylimääräinen alamitarointimenetelmä ja älykäs ohjaus Smappee Infinity -valvontajärjestelmään. Kytkin mittaa pistorasiaan kytketyn laitteen tai laiteryhmän tarkan kulutuksen ja tarjoaa näiden laitteiden hallinnan (etänä tai napauttamalla kytkintä). Kytkin voi myös parantaa Smappeen laitteiden tunnistustekniikkaa (NILM) ‘Learn with Switch’ -sovellusominaisuuden avulla.

 • Yhden laitteen tai laiteryhmän alamittarointi
 • Ohjaa laitteita etänä
 • Useat kytkimet voivat rakentaa verkon, joka siltaa etäisyyksiä ja esteitä.
 • Toimii vain yhdessä Smappee-järjestelmän kanssa.

Tekniset:

 • Kaapelin pituus: 600 mm
 • Käyttölämpötila: 5 ° C - 40 ° C
 • Varastointilämpötila: -10 ° C - 60 ° C
 • Suhteellinen kosteus: 0% - 80%, 5-40 ° C
 • IP-luokitus (IEC 60529): IP 20
 • Liitettävyys: RF 433 MHz / 915 MHz
 • Kytkentä max.16A (maakohtainen)
 • Konfiguroi korkeintaan 20 kytkintä yhdellä Smappee-Geniuksella

Pakkauksessa:

 • 2 Smappee Switch

Älykkään energiateknologian seuraava vallankumous.

Smappee on all-in-one-energianhallintajärjestelmä kaupalliseen, teolliseen ja asuinkäyttöön. Se kerää tietoja aurinkoenergian tuotannosta sekä energian, kaasun ja veden kulutuksesta. Katso reaaliaikaista ja historiallista tietoa Smappee-sovelluksessa tai hallintapaneelissa. Hallitse laitteita ja kuormia säästääksesi energiaa ja rahaa.Modulaarinen ratkaisu jokaiseen energiantarpeeseen.

 

Kattavasta tuotevalikoimasta voit valita haluamasi ominaisuudet ja palvelut. Älykkäästä EV-latauksesta ja optimoidusta omakulutuksesta merkittäviin energian- ja kustannussäästöihin. Tarvitsetko lisää ohjausta, tietoja tai palveluita ajan myötä? Ei ongelmaa! Voit aina rakentaa olemassa olevan ratkaisun vastaamaan muuttuvia tarpeitasi.Nopea, tarkka energiadata.

 

Smappee kerää reaaliaikaisia tuotantoa ja kulutusta koskevia tietoja laitteitasolle asti . Se tekee tämän yhdistämällä alimittauspihdit, Smappee Switch -älypistorasian ja sen patentoidun laitteen tunnistustekniikan. Palveluntarjoajat ja käyttäjät voivat käyttää näitä tietoja monin tavoin. Siellä on integroitava sovellusliittymä HEMS / BMS-järjestelmiin, ammattimainen kojetaulu syvällisiin analyyseihin ja käyttäjäystävällinen sovellus kuluttajille.


Dynaaminen kuormituksen tasapainotus optimoi itsekulutuksen ja ylikuormitussuojaus.

Smappee hallitsee energiavirrat parhaalla mahdollisella tavalla Smappee Output -moduulin, Smappee-kytkimen tai räätälöityjen automaatioiden avulla. Miksi et esimerkiksi käytä aurinkoenergiaa lämpöpumppuusi sen sijaan, että lähettät sen takaisin verkkoon tai säilytät sen kotiakussa myöhempää käyttöä varten? Käytä automaattisesti vähemmän virtaa sähköautosi lataukseen, kun laitat saunan päälle, jotta et polta sulaketta. Energiavirtojen hallitseminen antaa sinulle mahdollisuuden optimoida energiatehokkuus ja omakulutus, muuttamalla rakennuksesi älykkääksi, hajautetuksi tehokeskukseksi.


Portti IoT-ratkaisujen maailmaan.

 

Smappee laajenee jatkuvasti ekosysteemiänsä yhteensopivilla kolmansien osapuolten tuotteilla ja palveluilla . Smappee käyttää Ethernet-, Wi-Fi-, 3G / 4G-, IP-pohjaisia yhteyksiä ja standardeja, kuten Modbus RTU- ja IoT-viestintäprotokollia MQTT ja EEBUS, uusien käyttötapausten kehittämiseen ja integraatioiden nopeuttamiseen. Toisaalta Smappee tekee yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa integroidakseen teknologiansa tuotteisiinsa tai palveluihinsa, kuten EV-latausasemat, älykkäät termostaatit, kodin avustajat tai kotiakut.


Edullinen, nopea asennus.

 

Nopean ja helpon asennuksen sekä alhaisten ylläpitokustannusten ansiosta Smappee Infinityn kokonaiskustannukset ovat kilpailukykyiset muihin kilpaileviin ratkaisuihin. Kompakti plug-and-play -järjestelmä on vankka ja luotettava - CT Hubit yhdistävät induktiosilmukat (CT) tai Rogowski-kelat. Tällä tavoin käytät vähemmän aikaa asennukseen ja sinulle ja asiakkaallesi jää enemmän aikaa energian säästämiseen.