SVEN Pad - Basic Black

digitalSTROM
SVEN Pad - Basic Black
SVEN Pad - Basic Black SVEN Pad - Basic Black SVEN Pad - Basic Black SVEN Pad - Basic Black SVEN Pad - Basic Black

SVEN Pad - Visualisointi ja käyttöliittymälaajennus digitalSTROM järjestelmään.

720,00 €
Sisältää alv. 24 %
Tuotenumero 405570049

Sven - Kotisi digitaalinen avustaja

digitalSTROM visualisointi SVEN yhdistää älykkään kodin ominaisuudet intuitiivisella näytöllä. Tämä sisältää paitsi lämpötilan ja valaistuksen ohjauksen, myös muita online- ja sääpalveluita. Kun ovikello soi, SVEN:stä tulee automaattisesti viestintäjärjestelmä ja siten lisäksi digitaalinen avustajasi asuntoosi.

Kustannustehokas SVEN järjestelmä tarjoaa myös uusia mahdollisuuksia vuokraisännille. Henkilökohtaisen viestinnän ansiosta, voit kommunikoida helpommin vuokralaisen kanssa mahdollistaen huoneistojesi modernit ominaisuudet tulevaisuudessa.

digitalSTROM perustoiminnot

SVEN yhdistää digitalSTROM toiminnot yhdelle kosketusnäytölle. Tämä tarkoittaa paitsi lämpötilan, valaistuksen ja varjostuksen ohjausta, myös näkymää omaan sähkönkulutukseesi. Kaikki sähkölaitteet voidaan poistuttaessa sammuttaa koskettamalla "poissa" -painiketta ja samanaikaisesti käynnistää läsnäolo- simuloinnin sekä muita haluttuja toimintatiloja.

SVEN:in asennus kestää enintään 10 minuuttia. 7'' kosketus- paneeli, joka on saatavilla seinään upotettavan tai vapaasti seisovana mallina, lukee automaattisesti tarvittavat tiedot digitalSTROM palvelimelta. Esiasennetun ohjelmiston avulla voit mennä suoraan valikkoon. Yksittäinen PoE (Power over Ethernet) kaapeli muodostaa teholähteen sekä verkkoyhteyden.

Järjestelmä

SVEN on visualisointi ja ohjaus digitalSTROM arkkitehtuurille. digitalSTROM ”dS Ready” sertifiointi vahvistaa tämän. SVEN lukee kaikki tiedot dS palvelimelta ja esittää ne intuitiivisessa valikossa käyttäjälle. Virtalähde sekä verkkoyhteys taataan yhdellä PoE (Power over Ethernet) liitännällä.

Älykkäät asumispalvelut

Älykkäät asumispalvelut tarjoavat erittäin laajan valikoiman lisäarvo- sovelluksia vuokralaisille sekä asunnonvuokrauksen hallintaan.

Vuokralaiselle, älykkäät asumispalvelut tarkoittavat huomattavaa helpotusta jokapäiväiseen elämään. Nyt voit varata kellarissa tai yhteisissä tiloissa olevan pesukoneen mukavasti SVEN:llä ja jopa tilata pizzan illalliseksi.

Vuokranantajalle älykkäät asumispalvelut tarjoavat mahdollisuuden helppoon viestintään vuokralaisen kanssa. Eri hovimestari-, verkko- ja älykkäiden asumispalveluiden tarjoaman myötä avautuu vuokranantajille myös lisää ansaintamahdollisuuksia

Tuoteominaisuudet

Täysin esiasennettu SVEN sovellus, plug and play asennus

Asennusvaihtoehdot:

 • InWall: Uppoasennettu näyttö seinäasennuskehyksellä
 • Freestanding: Teline joustavaan sijoitteluun huoneessa

Pakkauksen sisältö:

 • 7" kosketusnäyttö
 • Pöytäteline joustavaan sijoitteluun huoneessa
 • Seinäasennuskehys uppoasennukseen
 • Teholähde (100-240V AC-IN, 12V DC Out / 1.5A)
 • PoE virransyöttömahdollisuus

Tekniset tiedot

 • Mitat (LxKxS): 182x121x26mm
 • Kaksi sisäänrakennettua mikrofonia (SVEN GSA), ei kameraa
 • LED kehyksessä
 • Teholähdeadapteri (100-240V AC-IN, 12V DC Out / 1.5A)
 • Max. tehonkulutus PoE: 12.95W
 • Liitännät: RJ45 (PoE capable), WLAN, 12V DC in