Thinka for KNX - Apple HomeKit KNX Hubi
Thinka for KNX - Apple HomeKit KNX Hubi
Thinka for KNX - Apple HomeKit KNX Hubi
Thinka for KNX - Apple HomeKit KNX Hubi
Thinka for KNX - Apple HomeKit KNX Hubi
Thinka for KNX - Apple HomeKit KNX Hubi
Thinka for KNX - Apple HomeKit KNX Hubi

Thinka for KNX - Apple HomeKit KNX Hubi

990,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 990,00 €
sis. 24 % ALV
Thinka yhdistää HomeKitin KNX-maailmaan. Apple HomeKit -sertifioitu KNX-ohjain laajentaa älykästä kotiasi KNX-tuotteilla.
Toimitus 7-14 arkipäivää

Thinka for KNX

HomeKit KNX:lle. Päivitä KNX-kotisi tai rakennus Thinka for KNX -tuotteilla. Thinka KNX ja Thinka KNX PRO tarjoavat 2000-luvun käyttökokemuksen yhdistämällä KNX-järjestelmäsi uusimpaan HomeKitin visualisointiin ja kaikkiin edistyneisiin toimintoihin. Yksinkertainen, intuitiivinen, älykäs.

Thinkalla yhdistät olemassa olevan KNX-järjestelmäsi Applen, Amazonin ja Googlen maailmaan. Tämä avaa uusia ja älykkäitä mahdollisuuksia, kuten kodin ohjaamisen älypuhelimella tai äänellä, kauko-ohjauksen kaikkialla maailmassa, perheen jakamisen ja älykkäitä rutiineja.

Turvallisuuden ja yksityisyyden takaamiseksi Thinka on asennettu KNX-yhteensopivaan kotiisi ja se on yhteydessä Internetiin vain ohjelmistopäivityksiä varten. Näin tiedot KNX-asennuksesta säilyvät talossasi.

Thinka tarjoaa etäyhteyden kotiisi. HomeKitin avulla sinulla on huippuluokan tietoturva Applen laitteistosalauksella Thinkassa ja Apple-laitteessasi. iPadilla, Apple TV:llä tai HomePodilla luot turvallisen ja luotettavan kodin "keskittimen". Voit kutsua myös perheenjäseniä, jotta he voivat liittyä älykkään kodin kokemukseen.

Käytä iPhonea, iPadia tai Apple Watchia kotisi ohjaamiseen. Applen Home-sovellus on esiasennettu ja sitä on helppo käyttää. Sytytä valot, ohjaa termostaattia, avaa kaihtimet tai aktivoi kohtaus. Anna puhelimesi huolehtia päivittäisistä rutiineistasi, koska se tietää kellonajan, auringonlaskun, auringonnousun ja sijaintisi. Amazonilla ja Googlella on myös sovelluksia.

Ominaisuudet:

 • Yksi sovellus ohjaa kaikkia laitteitasi kaikilla laitteillasi
 • Pääsy kaikkiin HomeKit-toimintoihin
 • Laajenna KNX:ää HomeKit-tuotteilla
 • Sisäänrakennettu KNX IP -yhdyskäytävä (PRO)
 • Suojatut etäyhteydet (PRO)
 • Yksi sovellus kaikkeen - Ohjaa älykästä kotiasi yhdellä sovelluksella, joka on saatavilla kaikissa Apple-laitteissa
 • Valitse ääniavustajasi - Tuki Applen, Googlen ja Amazonin ääniavustajille

 • Vapauta HomeKitin teho - Korkea turvallisuus, automaatio, adaptiivinen salama, geofencing ja paljon muuta

 • Yhdistä kaikki - Liitä Philips Hue, Sonos tai muut HomeKit-sertifioidut laitteet KNX-älykotiin.

PRO version lisäominaisuudet:

1. Integroitu KNX IP-yhdyskäytävä

KNX-järjestelmien turvallisuus on vertaansa vailla. KNX on valinta ammattimaisiin älykkäisiin rakennuksiin ja älykkään kodin automaatioon.

Älä vaaranna tätä turvallisuutta ovelalla "takaoven pääsyllä" huonosti asennetun IP-yhdyskäytävän kautta. Käytä sen sijaan Thinka KNX PRO Bridgeä, joka yhdistää Thinka KNX Bridgen sisäisen tietoturvan suojattuun ja integroituun KNX IP -yhdyskäytävään.

2. Suojattu etäkäyttö (KNX)

Kun KNX IP-yhdyskäytävä on asennettu, ja vain asiakkaasi nimenomaisella suostumuksella voit käyttää itse KNX-järjestelmää ETS:n kautta.

Thinka KNX PRO tarjoaa suojatun yhteyden VPN:n kautta Internetin kautta Thinka-laitteesta Thinka-palvelimelle. Antamalla suostumuksen asiakkaasi voi antaa sinulle pääsyn Thinka Web -asiakasohjelmaan. Täältä voit pyytää VPN-varmennetta, joka mahdollistaa suojatun yhteyden paikalliselta tietokoneeltasi asiakkaasi Thinkaan.

Unohda epämukavat kotikäynnit! Käyttämällä Secure Remote Accessia voit suorittaa diagnostiikkaa ja tarjota palveluita KNX-järjestelmässä – riippumatta sen sijainnista.

Tekniset ominaisuudet:

 • Kotelo: Din-kiskokotelo, 4TE, DIN EN 60715, 35mm. CE testattu
 • Mitat: (KxLxS) 30x110x110mm

 • Lämpötila-alue: -5 ºC ja +50 ºC

 • KNX kaapelointi: Kierretty pari tai IP-yhdyskäytävä

 • Max. lisälaitteet: 150 per Thinka. Yhdessä verkossa voi olla useita Thinkoja.

 • Verkko: Ethernet, 1Gb, verkkokaapeli mukana (3 metriä)

 • Teholähde: Virtalähde pistokkeilla, 12V 1A max. Kaapelin pituus: 1,5 metriä. Valinnaiset ruuviliittimet: 12-24V (max 12W)

Arvosana
Mallinumero: THI_FOR_KNX
Tuotenumero: THI_FOR_KNX