Ubisys Smart Home C4 ZigBee ohjausyksikkö 4 input
Ubisys Smart Home C4 ZigBee ohjausyksikkö 4 input
Ubisys Smart Home C4 ZigBee ohjausyksikkö 4 input

Ubisys Smart Home C4 ZigBee ohjausyksikkö 4 input

99,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 99,00 €
sis. 24 % ALV
Ubisys ohjausyksikköllä C4 voidaan integroida järjestelmään lisäpainikkeita, kytkimiä, liiketunnistimia, hämäräkytkimiä tai muita kojeita.
Toimitus 7-14 arkipäivää

Ubisys Smart Home C4 ohjausyksikkö

Ohjausyksikkö C4 voidaan liittää muihin Smart Home -ohjelman ZigBee-komponentteihin valojen, kaihtimien tai muiden kuluttajien ohjaamiseksi. Tällä tavalla voit integroida järjestelmään lisäpainikkeita, kytkimiä, liiketunnistimia tai hämäräkytkimiä.

Huomaa:
Ohjausyksikkö on ymmärrettävä lisävaihtoehtona, joka tarjoaa lisää tuloja. Komponentit D1, S1, S2, J1 ja niiden sarja-asennettavat versiot tarjoavat yleensä jo kaksi tuloa.

Liitännät:
Tässä komponentissa on neljä liitäntää käyttöelementtejä varten (kytkinten tai painikkeiden tulot). Liitetyt painikkeet voidaan asettaa siten, että niitä voidaan käyttää esimerkiksi himmentämään valoja, vaihtamaan kuormia, ohjaamaan kaihtimia tai kutsumaan kohtauksia.

Näkymätön:
C4-ohjausyksikkö voidaan asentaa uppoasentoon jokaisen valokytkimen taakse tai seinä- tai kattopistorasiaan - joten sinun ei tarvitse vaihtaa olemassa olevia kytkimiä ja pistorasioita. Jos haluat asentaa uudet kytkimet esteettisistä syistä, voit vapaasti valita valmistajan ja vastaavan ohjelman. Vain epätavanomaiset kytkimet, kuten väyläjärjestelmissä (KNX / EIB) käytettävät kytkimet, eivät sovellu. Erityisen kompakti rakenne yksinkertaistaa asennusta.

Ubisysin älykäs kotijärjestelmä langattomat komponentit perustuvat kansainvälisiin standardeihin IEEE 802.15.4 ja ZigBee. Tämä takaa komponenttien saatavuuden pitkällä aikavälillä ja suojaa sijoitustasi.

Vankan ja innovatiivisen radiotekniikan ansiosta sähköasennukselle ei ole erityisiä vaatimuksia. Siksi tämä ratkaisu soveltuu paitsi uusille rakennuksille myös kunnostustöihin. Lisäkomponentteja voidaan lisätä asteittain ja integroida älykotiin. Päätät itse milloin tahansa, milloin ja missä laajuudessa laajennat järjestelmääsi.

OTA-laiteohjelmistopäivityksen myötä tämä komponentti - kuten kaikki älykkään kodin komponentit - on aina ajan tasalla.

Huomautus - Philipsin Hue:
Philipsin hue-silta / -sovellus tukee tällä hetkellä ZigBee 3.0 -standardia, mutta kaikki laitetyypit eivät näy hue-sovelluksessa. Tällä hetkellä vain ubisys-komponentteja D1 (-R), S1 (-R) ja S2 (-R) voidaan ohjata hue-sovelluksella. Emme tiedä, milloin ja missä määrin hue-sovellus tukee muita ubisys-tuotteita.

Ubisys Gateway G1 ja komponentit C4, D1 (-R), S1 (-R) ja S2 (-R) voivat hallita Philips Hue -lamppuja.

Tekniset tiedot:

  • Toiminnot: 4 ohjauselementtiä (painikkeet), ZigBee-reititin,
  • Standardit: IEEE 802.15.4, ZigBee 3.0,
  • Pituus: 43mm, Leveys: 47mm, Syvyys: 12mm,
  • Väri: Musta (RAL 9005) 
  • Materiaali: Muovi
  • Paino: 50g
  • Asennus: uppoasennus. Asennus perinteisen valokytkimen taakse tai seinä- tai kattopistorasiaan.

Pakkauksessa:

  • Ohjausyksikkö C4, 
  • Käyttöohjeet
Arvosana
Mallinumero: UBS1120
Tuotenumero: 0665960921279