Ubisys Smart Home D1 ZigBee himmennin
Ubisys Smart Home D1 ZigBee himmennin
Ubisys Smart Home D1 ZigBee himmennin

Ubisys Smart Home D1 ZigBee himmennin

119,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 119,00 €
sis. 24 % ALV
Ubisys D1 voi himmentää ja ohjata erikseen ja joustavasti hehkulamppuja, LED-valoja ja halogeenilamppuja koko talossa.
Toimitus 5-7 arkipäivää

Ubisys Smart Home D1

Tämä universaali himmennin mahdollistaa jatkuvan kirkkauden säädön hehkulampuissa, suurjännitteisissä halogeenilampuissa, matalajännitteisissä halogeenilampuissa, joissa on haavamuuntajat, matalajännitteisissä halogeenilampuissa, joissa on elektroniset virtalähteet, himmennettävät LEDit ja kompaktit loistelamput. Tavanomaisia loisteputkia ei kuitenkaan voida himmentää. Liitetyn kuluttajan olennaiset sähköiset ominaisuudet (R / L / C) mitataan, kun laite kytketään päälle ensimmäisen kerran ja sopivin himmennystapa valitaan automaattisesti. On kuitenkin myös mahdollista määritellä kiinteä vaiheohjaus tai vaiheen ohjaus. Kuluttajan teho voi olla jopa 500 VA, huippuvirta enintään 2,5 A.

Integroitu sähkömittari:
Tämän ubisys Smart Home -ohjelman komponentin avulla on mahdollista tallentaa kytketyn kuluttajan todellinen sähköenergiantarve. Tämä tarkoittaa, että näet tarkalleen, mitkä talon kuluttajat ovat käyttäneet kuinka paljon energiaa ja milloin.

Liitännät:
Tässä komponentissa on yhteys kuluttajille (lähtö, kuorma) ja kaksi liitäntää ohjauselementeille (kytkinten tai painikkeiden tulot). Yhdistetyt painikkeet voidaan myös asettaa siten, että voit käyttää niitä esimerkiksi valoryhmien ohjaamiseen tai skenaarioiden aktivoimiseksi.

Näkymätön:
Yleishimmennin D1 voidaan asentaa upporasiaan minkä tahansa valokytkimen taakse tai seinä- tai kattopistorasiaan, joten sinun ei tarvitse vaihtaa olemassa olevia kytkimiä ja pistorasioita. Jos haluat koskaan asentaa uusia kytkimiä esteettisistä syistä, voit vapaasti valita valmistajan ja vastaavan ohjelman. Vain epätavanomaiset kytkimet, kuten väyläjärjestelmissä (KNX / EIB) käytettävät kytkimet, eivät sovellu. Erityisen kompakti rakenne yksinkertaistaa asennusta.

Ubisysin älykäs kotijärjestelmä langattomat komponentit perustuvat kansainvälisiin standardeihin IEEE 802.15.4 ja ZigBee. Tämä takaa komponenttien saatavuuden pitkällä aikavälillä ja suojaa sijoitustasi.

Vankan ja innovatiivisen radiotekniikan ansiosta sähköasennukselle ei ole erityisiä vaatimuksia. Siksi tämä ratkaisu soveltuu paitsi uusille rakennuksille myös kunnostustöihin. Lisäkomponentteja voidaan lisätä asteittain ja integroida älykotiin. Päätät itse milloin tahansa, milloin ja missä laajuudessa laajennat järjestelmääsi.

OTA-laiteohjelmistopäivityksen myötä tämä komponentti - kuten kaikki älykkään kodin komponentit - on aina ajan tasalla.

Huomautus - Philipsin Hue:
Philipsin hue-silta / -sovellus tukee tällä hetkellä ZigBee 3.0 -standardia, mutta kaikki laitetyypit eivät näy hue-sovelluksessa. Tällä hetkellä vain ubisys-komponentteja D1 (-R), S1 (-R) ja S2 (-R) voidaan ohjata hue-sovelluksella. Emme tiedä, milloin ja missä määrin hue-sovellus tukee muita ubisys-tuotteita.

Ubisys Gateway G1 ja komponentit C4, D1 (-R), S1 (-R) ja S2 (-R) voivat hallita Philips Hue -lamppuja.

Tekniset tiedot:

 • Toiminnot: 1 himmennettävä kuluttaja, 2 käyttöelementtiä (painikkeet)
 • Virrankulutuksen mittaus, ZigBee-reititin
 • Verkkojännite: 230V ~, 50Hz, 500VA, vaiheen ohjaus (L), vaiheen ohjaus (R / C),
 • Max. Kytkentäkapasiteetti: Kuluttajat: max. 500 VA, huippuvirta: maks. 2.5A,
 • Standardit: IEEE 802.15.4, ZigBee 3.0,
 • Pituus: 43mm, Leveys: 47mm, Syvyys: 12mm,
 • Väri: Musta (RAL 9005) Materiaali: Muovi
 • Paino: 50g
 • Asennus: uppoasennus perinteisen valokytkimen taakse tai seinä- tai kattopistorasiaan.

Pakkauksessa:

 • Himmennin D1, 
 • Käyttöohjeet
Arvosana
Mallinumero: UBS1045
Tuotenumero: 0665960921231